Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτά τα 3 ζώδια ξεχωρίζουν οι αστρολογικές μελέτες! – Στατιστικά είναι πιο έξυπνα από τα υπόλοιπα

Τρ, 10 Μαρ 2026 09:27

Τηγανητές πατάτες πιο ελαφριές, αλλά χωριάτικες σαν της γιαγιάς; Αυτό είναι μυστικό! – Δεν πάει το μυαλό σας…

Τρ, 10 Μαρ 2026 09:24

Βγήκε το επίδομα για ψώνια στο σούπερ μάρκετ! – Ποια νοικοκυριά τα δικαιούνται; Πώς θα τα πάρουν;

Τρ, 10 Μαρ 2026 09:12
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Άρης Πορτοσάλτε-Γιώργος Καραμέρος:Το έλα να δεις έγινε το πρωί στην εκπομπή Σήμερα στον ΣΚΑΪ.Είσαι συμμέτοχος στα γκαζάκια……

Δε, 18 Ιούλ 2022 11:01 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Το «έλα να δεις» έγινε το πρωί στην εκπομπή «Σήμερα», στον ΣΚΑΪ, μεταξύ του Άρη Πορτοσάλτε και του Γιώργου Καραμέρου με φόντο την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο Άρης Πορτοσάλτε στην τοποθέτησή του ανέφερε ότι ο σκηνοθέτης αποφυλακίστηκε με νόμο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σχολίασε τις διαμαρτυρίες του κόσμου στα θέατρα λέγοντας: «Η απόφαση αυτή παρήχθη από νόμο του ΣΥΡΙΖΑ».

Και συνέχισε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί στοχοποιείται η κ. Μενδώνη επειδή κάποιοι, ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή θέλει πάνω σε αυτή την πολιτική να λασπώσει πρωθυπουργό, Μενδώνη κτλ. Το να παίζεις με τον θεσμό της δικαιοσύνης και να τον κάνεις υποχείριο της πολιτικής σου είναι μεγάλο σφάλμα. Αυτή η πολιτική δεν ταιριάζει σε ένα κόμμα που θέλει να νομίζουν οι υπόλοιποι ότι είναι κεντρώο. Το 30% των ανθρώπων που έχουν μια άλλη αντίληψη για την κοινωνία μας τους περιμένει να πάνε να ψαρέψουν…».

Ο Γιώργος Καραμέρος αντέδρασε στα παραπάνω λέγοντας: «Άρη μου δεν πέρασες καλό Σαββατοκύριακο μάλλον διότι αυτός ο νόμος είναι του 2010 που δεν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ντροπή να λέμε ψέματα πρωί πρωί Δευτέρας».

«Είναι χυδαίος λαϊκισμός αντιλήψεως ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Άρης Πορτοσάλτε. «Δεν ντρέπεσαι να λες…», είπε απευθυνόμενος στον Γιώργο Καραμέρο, ο οποίος τον διέκοψε λέγοντάς του: «Δεν ντρέπομαι να μιλάω μαζί σου και να σε ακούω να λες τόσα ψέματα! Μπορεί να είσαι όσο θέλεις τοξικός. Υπερασπίζεσαι καταδικασμένο βιαστή».

Τότε ο Άρης Πορτοσάλτε του είπε: «Ως εκπρόσωπος του ηλίθιου λαϊκισμού που εκφράζεις σου λέω λοιπόν ότι δεν ντρέπεσαι να καλύπτεις σεξουαλική παρενόχληση του πρεσβευτή εναντίον πέντε γυναικών και έρχεσαι και μου λες… Είναι η γραμμή σας να μου επιτίθεστε, είναι η γραμμή σας να με στοχοποιείτε και μετά τη στοχοποίηση να έρχονται τα γκαζάκια. Είσαι συμμέτοχος σε αυτό, τράβα στην ευχή του Θεού».

Ο Γιώργος Καραμέρος αντέδρασε λέγοντάς του: «Εγώ σου έβαλα τα γκαζάκια; Μακάρι να συλληφθούν. Μόνος σου τα κάνεις, μόνος σου τα λες, μόνος σου τα ακούς. Κρίμα».

Άρης γκαζάκια…… δεις Διάφορα Έγινε εκπομπή Καραμέρος:Το Πορτοσάλτε-Γιώργος πρωί σήμερα ΣΚΑΪ.Είσαι στην στον συμμέτοχος
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτά τα 3 ζώδια ξεχωρίζουν οι αστρολογικές μελέτες! – Στατιστικά είναι πιο έξυπνα από τα υπόλοιπα
Τρ, 10 Μαρ 2026 09:27
Τηγανητές πατάτες πιο ελαφριές, αλλά χωριάτικες σαν της γιαγιάς; Αυτό είναι μυστικό! – Δεν πάει το μυαλό σας…
Τρ, 10 Μαρ 2026 09:24
Βγήκε το επίδομα για ψώνια στο σούπερ μάρκετ! – Ποια νοικοκυριά τα δικαιούνται; Πώς θα τα πάρουν;
Τρ, 10 Μαρ 2026 09:12
5 χρώματα μαλλιών που «σβήνουν» χρόνια από το πρόσωπο – Χαρίζουν φρεσκάδα και ανανεώνουν!
Τρ, 10 Μαρ 2026 09:06
Βάφετε τα μαλλιά σας κάθε 20 μέρες; Τοτε πρέπει να κάνετε αυτά τα 4 πράγματα, για να μην επισκέπτεστε συχνα το κομμωτήριο
Τρ, 10 Μαρ 2026 09:01
Θλίψη! Πεθανε ένα μεγάλο κεφάλαιο του ελληνικού σινεμά – “Έφυγε” ο…
Τρ, 10 Μαρ 2026 08:55
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.