Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτά τα 3 ζώδια βρίσκονται στο επίκεντρο του σύμπαντος! Στις 16 Μαίου ένα φαινόμενο θα τους “χαρίσει” μία σπάνια ευκαιρία

Σα, 9 Μάι 2026 18:39

Συναγερμός στην Ελλάδα – Δέκα κρούσματα φυματίωσης σε αυτήν την περιοχή – Αγώνας για τον περιορισμό της ασθένειας

Σα, 9 Μάι 2026 18:36

Μητριά κ@@@@@ τη 14χρονη θετή κόρη της – Σε σοκ γιατροί και αστυνομικοί!

Σα, 9 Μάι 2026 11:50
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Άρης Πορτοσάλτε:Οι “μπηχτές” του δημοσιογράφου στον αέρα.”Έχουμε πάρα πολύ βία…κοίτα γύρω σου…”

Τρ, 14 Μαρ 2023 09:23 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο Άρης Πορτοσάλτε ,στη σημερινή παρουσία του,στην εκπομπή του ΣΚΑΙ ,”Σήμερα” ,θέλησε να τοποθετηθεί για τη στοχοποίηση και τη βία που όπως είπε ο ίδιος όλο αυξάνεται.

Ωστόσο ,την τοποθέτηση αυτή του δημοσιογράφου ,εύκολα θα μπορούσε κανείς να την ερμηνεύσει και ως “μπηχτή” ,για όσες επικρίσεις δέχεται τον τελευταίο καιρό , ύστερα από μία σειρά δηλώσεων του ,για το δυστύχημα των Τεμπών.
«Μπορούμε να ξεκινήσουμε από τη βία; Έχουμε πάρα πολλή βία, έχει κλιμακωθεί επικίνδυνα. Δεν ξέρω πώς να το πω αλλιώς. Είναι μια βία που εδράζεται στην παραποίηση» ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Και πρόσθεσε: «Επειδή μεγαλώνουμε και ζούμε σε έναν τόπο που η κουβέντα είναι πολύ εύκολη μπορούμε να λέμε ο ένας για τον άλλο, μπορώ να βάλω έναν κανόνα; Μην παραποιούμε αυτά που ακούμε, μην τα περνάμε από το σουρωτήρι μας και τα καταλαβαίνουμε όπως θέλουμε να τα καταλάβουμε ή έχουμε αδυναμία να τα καταλάβουμε.

Το γεγονός ότι στην Ελλάδα βγαίνουμε πίσω στον διαγωνισμό Pisa, στην κατανόηση κειμένου σημαίνει ότι ακούω κάτι και δεν καταλαβαίνω».

Στη συνέχεια, ο Άρης Πορτοσάλτε επεσήμανε ξανά: «Υπάρχει παραποίηση, πάρα πολλή παραποίηση δεν θέλω να πω κάτι άλλο μένω σε αυτό», με τον Δημήτρη Οικονόμου να σημειώνει ότι ο καθένας έχει την άποψή του. «Να την πει φίλε μου, όχι παραποίηση, όχι στοχοποίηση. Κι αν ακόμα δεν θέλεις με πρόθεση να στοχοποιείς, όταν παραποιείς δίνεις το έναυσμα να στοχοποιήσεις» κατέληξε ο Άρης Πορτοσάλτε, χωρίς να κάνει καμία ονομαστική αναφορά στην Κατερίνα Καινούργιου.



“μπηχτές” αέρα.”Έχουμε αέρα.”Έχουμε Άρης βία…κοίτα βία…κοίτα γύρω δημοσιογράφου μπηχτές πάρα πολύ, Πορτοσάλτε:Οι σου» σου…..” στον του
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτά τα 3 ζώδια βρίσκονται στο επίκεντρο του σύμπαντος! Στις 16 Μαίου ένα φαινόμενο θα τους “χαρίσει” μία σπάνια ευκαιρία
Σα, 9 Μάι 2026 18:39
Συναγερμός στην Ελλάδα – Δέκα κρούσματα φυματίωσης σε αυτήν την περιοχή – Αγώνας για τον περιορισμό της ασθένειας
Σα, 9 Μάι 2026 18:36
Μητριά κ@@@@@ τη 14χρονη θετή κόρη της – Σε σοκ γιατροί και αστυνομικοί!
Σα, 9 Μάι 2026 11:50
Ανατροπές στις κληρονομιές και τις διαθήκες! Ξεχάστε όσα ξέρατε!
Σα, 9 Μάι 2026 11:47
Θλίψη στην Ελλάδα! Πέθανε, μόλις στα 59 του, ο Δημήτρης Ψύλλος
Σα, 9 Μάι 2026 11:44
9 Μαΐου: Για 3 ζώδια ανοίγει ένα νέο καφάλαιο στη ζωή τους – Μία ανατροπή “σπάει” τα δεσμά του παρελθόντος!
Σα, 9 Μάι 2026 01:31
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.