Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τρία ζώδια που θα δουν τα όνειρά τους να γίνονται πραγματικότητα τον Δεκέμβριο

Πα, 28 Νοέ 2025 13:02

Φρικιαστικό περιστατικό στο Μενίδι! Έγκυος απέβαλε εξαιτίας της μητέρας της – Σε σοκ οι αστυνομικοί που είδαν μέσα σε…

Πα, 28 Νοέ 2025 13:00

Έκτακτο – Αττική: Χαμός! Παίρνουν τους πολίτες με… καρότσα στους σταθμούς λόγω της καταιγίδας(Βίντεο)

Πα, 28 Νοέ 2025 09:38
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Άρης Πορτοσάλτε:Οι “μπηχτές” του δημοσιογράφου στον αέρα.”Έχουμε πάρα πολύ βία…κοίτα γύρω σου…”

Τρ, 14 Μαρ 2023 09:23 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο Άρης Πορτοσάλτε ,στη σημερινή παρουσία του,στην εκπομπή του ΣΚΑΙ ,”Σήμερα” ,θέλησε να τοποθετηθεί για τη στοχοποίηση και τη βία που όπως είπε ο ίδιος όλο αυξάνεται.

Ωστόσο ,την τοποθέτηση αυτή του δημοσιογράφου ,εύκολα θα μπορούσε κανείς να την ερμηνεύσει και ως “μπηχτή” ,για όσες επικρίσεις δέχεται τον τελευταίο καιρό , ύστερα από μία σειρά δηλώσεων του ,για το δυστύχημα των Τεμπών.
«Μπορούμε να ξεκινήσουμε από τη βία; Έχουμε πάρα πολλή βία, έχει κλιμακωθεί επικίνδυνα. Δεν ξέρω πώς να το πω αλλιώς. Είναι μια βία που εδράζεται στην παραποίηση» ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Και πρόσθεσε: «Επειδή μεγαλώνουμε και ζούμε σε έναν τόπο που η κουβέντα είναι πολύ εύκολη μπορούμε να λέμε ο ένας για τον άλλο, μπορώ να βάλω έναν κανόνα; Μην παραποιούμε αυτά που ακούμε, μην τα περνάμε από το σουρωτήρι μας και τα καταλαβαίνουμε όπως θέλουμε να τα καταλάβουμε ή έχουμε αδυναμία να τα καταλάβουμε.

Το γεγονός ότι στην Ελλάδα βγαίνουμε πίσω στον διαγωνισμό Pisa, στην κατανόηση κειμένου σημαίνει ότι ακούω κάτι και δεν καταλαβαίνω».

Στη συνέχεια, ο Άρης Πορτοσάλτε επεσήμανε ξανά: «Υπάρχει παραποίηση, πάρα πολλή παραποίηση δεν θέλω να πω κάτι άλλο μένω σε αυτό», με τον Δημήτρη Οικονόμου να σημειώνει ότι ο καθένας έχει την άποψή του. «Να την πει φίλε μου, όχι παραποίηση, όχι στοχοποίηση. Κι αν ακόμα δεν θέλεις με πρόθεση να στοχοποιείς, όταν παραποιείς δίνεις το έναυσμα να στοχοποιήσεις» κατέληξε ο Άρης Πορτοσάλτε, χωρίς να κάνει καμία ονομαστική αναφορά στην Κατερίνα Καινούργιου.



“μπηχτές” αέρα.”Έχουμε αέρα.”Έχουμε Άρης βία…κοίτα βία…κοίτα γύρω δημοσιογράφου μπηχτές πάρα πολύ, Πορτοσάλτε:Οι σου» σου…..” στον του
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τρία ζώδια που θα δουν τα όνειρά τους να γίνονται πραγματικότητα τον Δεκέμβριο
Πα, 28 Νοέ 2025 13:02
Φρικιαστικό περιστατικό στο Μενίδι! Έγκυος απέβαλε εξαιτίας της μητέρας της – Σε σοκ οι αστυνομικοί που είδαν μέσα σε…
Πα, 28 Νοέ 2025 13:00
Έκτακτο – Αττική: Χαμός! Παίρνουν τους πολίτες με… καρότσα στους σταθμούς λόγω της καταιγίδας(Βίντεο)
Πα, 28 Νοέ 2025 09:38
Σοκαριστική υπόθεση, αποκαλύφθηκε τώρα! Επειδή θα έλεγε σε όλους, ότι έχει σχέση με παντρεμένο, έκανε κάτι φρικιαστικό
Πα, 28 Νοέ 2025 00:07
Αυτός είναι ο “δράκος” που επιτίθεται σε γυναίκες στην Αθήνα – Οι ώρες που “χτυπά” και οι κινήσεις του (Βίντεο)
Πε, 27 Νοέ 2025 23:59
Έκτακτο – “Ξέρεις ποιος είναι εγώ;” – Συνελήφθη ο γιος του γνωστού… (Βίντεο ντοκουμέντο)
Πε, 27 Νοέ 2025 21:25
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.