Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ζώδια – 25 Απριλίου: Αναπουμπούλα, ένταση, νεύρα και τηλεφωνήματα! Αυτό το ζώδιο πρέπει να προσέχει πολύ με τα χρήματα!

Σα, 25 Απρ 2026 00:27

Ελλάδα: Αυτός ο τύπος καρκίνου “έρχεται” επιθετικά! Τι λένε Έλληνες επιστήμονες

Πα, 24 Απρ 2026 23:28

Έρχονται «λουκέτα» σε αεροπορικές – Ποιες 2 είναι στο στόχαστρο

Πα, 24 Απρ 2026 23:23
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Άρης Πορτοσάλτε:Οι “μπηχτές” του δημοσιογράφου στον αέρα.”Έχουμε πάρα πολύ βία…κοίτα γύρω σου…”

Τρ, 14 Μαρ 2023 09:23 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο Άρης Πορτοσάλτε ,στη σημερινή παρουσία του,στην εκπομπή του ΣΚΑΙ ,”Σήμερα” ,θέλησε να τοποθετηθεί για τη στοχοποίηση και τη βία που όπως είπε ο ίδιος όλο αυξάνεται.

Ωστόσο ,την τοποθέτηση αυτή του δημοσιογράφου ,εύκολα θα μπορούσε κανείς να την ερμηνεύσει και ως “μπηχτή” ,για όσες επικρίσεις δέχεται τον τελευταίο καιρό , ύστερα από μία σειρά δηλώσεων του ,για το δυστύχημα των Τεμπών.
«Μπορούμε να ξεκινήσουμε από τη βία; Έχουμε πάρα πολλή βία, έχει κλιμακωθεί επικίνδυνα. Δεν ξέρω πώς να το πω αλλιώς. Είναι μια βία που εδράζεται στην παραποίηση» ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Και πρόσθεσε: «Επειδή μεγαλώνουμε και ζούμε σε έναν τόπο που η κουβέντα είναι πολύ εύκολη μπορούμε να λέμε ο ένας για τον άλλο, μπορώ να βάλω έναν κανόνα; Μην παραποιούμε αυτά που ακούμε, μην τα περνάμε από το σουρωτήρι μας και τα καταλαβαίνουμε όπως θέλουμε να τα καταλάβουμε ή έχουμε αδυναμία να τα καταλάβουμε.

Το γεγονός ότι στην Ελλάδα βγαίνουμε πίσω στον διαγωνισμό Pisa, στην κατανόηση κειμένου σημαίνει ότι ακούω κάτι και δεν καταλαβαίνω».

Στη συνέχεια, ο Άρης Πορτοσάλτε επεσήμανε ξανά: «Υπάρχει παραποίηση, πάρα πολλή παραποίηση δεν θέλω να πω κάτι άλλο μένω σε αυτό», με τον Δημήτρη Οικονόμου να σημειώνει ότι ο καθένας έχει την άποψή του. «Να την πει φίλε μου, όχι παραποίηση, όχι στοχοποίηση. Κι αν ακόμα δεν θέλεις με πρόθεση να στοχοποιείς, όταν παραποιείς δίνεις το έναυσμα να στοχοποιήσεις» κατέληξε ο Άρης Πορτοσάλτε, χωρίς να κάνει καμία ονομαστική αναφορά στην Κατερίνα Καινούργιου.



“μπηχτές” αέρα.”Έχουμε αέρα.”Έχουμε Άρης βία…κοίτα βία…κοίτα γύρω δημοσιογράφου μπηχτές πάρα πολύ, Πορτοσάλτε:Οι σου» σου…..” στον του
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ζώδια – 25 Απριλίου: Αναπουμπούλα, ένταση, νεύρα και τηλεφωνήματα! Αυτό το ζώδιο πρέπει να προσέχει πολύ με τα χρήματα!
Σα, 25 Απρ 2026 00:27
Ελλάδα: Αυτός ο τύπος καρκίνου “έρχεται” επιθετικά! Τι λένε Έλληνες επιστήμονες
Πα, 24 Απρ 2026 23:28
Έρχονται «λουκέτα» σε αεροπορικές – Ποιες 2 είναι στο στόχαστρο
Πα, 24 Απρ 2026 23:23
Απρίλιος: “Έρχονται” ραγδαίες εξελίξεις για 4 ζώδια – Το 2ο το περιμένουν απρόσμενοι καυγάδες και αποκάλυψη μυστικών!
Πα, 24 Απρ 2026 23:20
Σεισμός – Ελλάδα: “Αντίστροφη μέτρηση για μεγάλη δόνηση” λέει ο Παπαδόπουλος – Ποιες περιοχή της Ελλάδας βρίσκονται στο επίκεντρο(Χάρτης)
Πα, 24 Απρ 2026 22:36
Άγιος Δημήτριος: “Του γ@@@@@…” – Η ολέθρια σχέση, τα μηνύματα, το ραντεβού θανάτου και το σοκαριστικό ντοκουμέντο
Πα, 24 Απρ 2026 22:28
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.