Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Η ζωή θα βελτιωθεί πολύ για 3 ζώδια από τα τέλη Ιανουαρίου – Έρχεται η στιγμή που…

Σα, 3 Ιαν 2026 21:51

Σοκαριστική η εικόνα που είδαν οι διασώστες, όταν βρήκαν τον Κωνσταντίνο Γκίνη – Είχε βάλει το σταυρουδάκι του στο…

Σα, 3 Ιαν 2026 21:45

Survivor – Αυτοί είναι οι πρώτοι Επαρχιώτες:

Σα, 3 Ιαν 2026 17:53
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Άρης Σοϊλέδης-Survivor:Η απώλεια του πατέρα και του αδερφού του και οι δύσκολες στιγμές με την Μαρία Αντωνά.

Τε, 2 Φεβ 2022 13:30 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

“Στα τέσσερα χρόνια που είμαστε μαζί έτυχε να έχει χάσει τον πατέρα του, να έχει χάσει τον αδελφό του. Έχει περάσει πολύ δύσκολα και ήμουν δίπλα του” εξομολογήθηκε η Μαρία Αντωνά.

Σε μια τρυφερή εξομολόγηση προχώρησε η Μαρία Αντωνά, το πρωί της Τετάρτης, για τον αρραβωνιαστικό της, Άρη Σοϊλέδη στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN. Μέσα σε όλα, η παρουσιάστρια μίλησε για όλες τις δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει μαζί τα τέσσερα χρόνια της σχέσης τους.

 

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Μαρία Αντωνά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Άρης ήθελε να παντρευτούμε από τον πρώτο μήνα που γνωριστήκαμε. Αφού πίστευα ότι είναι τρελός, δηλαδή δεν είναι με τα καλά του και με κοροϊδεύει! Θυμάμαι το πρώτο μήνυμα που πήρα από τον Άρη, κάποια στιγμή όταν μιλούσαμε στο πρώτο μας φλερτ, που μου είχε πει ότι «εσύ είσαι η γυναίκα της ζωής μου και θα σε παντρευτώ». Εγώ νόμιζα βέβαια ότι όλο αυτό το οποίο μου λέει είναι πρόλογος για να με εντυπωσιάσει. Και κοίταξε να δεις».

 

«Τα τελευταία δύο χρόνια, πριν από αυτόν που μας πέρασε, ο Άρης αγωνιζόταν στο εξωτερικό οπότε ήμασταν σε μια φάση όπου ήμουν εγώ με μια βαλίτσα στο χέρι. Επειδή είχε προπονήσεις και δεν μπορούσε να λείπει από την ομάδα, θυμάμαι τον εαυτό μου σαν τρελή συνέχεια με μια βαλίτσα, να φεύγω, να έχω πτήσεις».

 

 

«Περίμενα ότι θα συγκινηθεί με το μήνυμα, είναι πολύ ευσυγκίνητος. Είμαι σίγουρη ότι μέσα στο μυαλό του τώρα έχει τους γονείς του, τη μητέρα του που αγαπάει πολύ. Με τον Άρη έχουμε περάσει πολύ δύσκολες καταστάσεις. Επειδή έτυχε στα τέσσερα χρόνια που είμαστε μαζί να έχει χάσει τον πατέρα του, να έχει χάσει τον αδελφό του. Έχει περάσει πολύ δύσκολα και ήμουν δίπλα του. Για αυτό ίσως και το βιώνει λίγο πιο δύσκολα, γιατί μας ενώνουν πράγματα πάρα πολύ δύσκολα και όχι μόνο χαρές» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια για τον σύντροφο της, Άρη Σοϊλέδη.

αδερφού Αντωνά. απώλεια Άρης Διάφορα Δύσκολες Μαρία πατέρα Σοϊλέδης-survivor:Η στιγμές
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ζωή θα βελτιωθεί πολύ για 3 ζώδια από τα τέλη Ιανουαρίου – Έρχεται η στιγμή που…
Σα, 3 Ιαν 2026 21:51
Σοκαριστική η εικόνα που είδαν οι διασώστες, όταν βρήκαν τον Κωνσταντίνο Γκίνη – Είχε βάλει το σταυρουδάκι του στο…
Σα, 3 Ιαν 2026 21:45
Survivor – Αυτοί είναι οι πρώτοι Επαρχιώτες:
Σα, 3 Ιαν 2026 17:53
Ποιος Έλληνας ηθοποιός αποκάλυψε πως ήταν εξαρτημένος από τον τζόγο;
Σα, 3 Ιαν 2026 17:45
Λαϊκές αγορές τέλος επ’ αόριστον στις…
Σα, 3 Ιαν 2026 17:35
Θρίλερ σε εξέλιξη στην Εύβοια: Φρίκη στο κλειδωμένο υπόγειο…
Σα, 3 Ιαν 2026 16:27
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.