Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτό είναι το «σιωπηλό» σύμπτωμα τη νύχτα που αγνοούμε και δείχνει ότι…

Κυ, 8 Μαρ 2026 21:27

Αρχαίο δράμα στη Σητεία – Ο κήπος της στοίχισε τη ζωή…

Κυ, 8 Μαρ 2026 21:22

Τα τρία τυχερά ζώδια της εβδομάδας – Θα γίνουν καθοριστικά πράγματα για τη ζωή τους

Κυ, 8 Μαρ 2026 20:25
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Άρης Σοϊλέδης-Survivor:Η απώλεια του πατέρα και του αδερφού του και οι δύσκολες στιγμές με την Μαρία Αντωνά.

Τε, 2 Φεβ 2022 13:30 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

“Στα τέσσερα χρόνια που είμαστε μαζί έτυχε να έχει χάσει τον πατέρα του, να έχει χάσει τον αδελφό του. Έχει περάσει πολύ δύσκολα και ήμουν δίπλα του” εξομολογήθηκε η Μαρία Αντωνά.

Σε μια τρυφερή εξομολόγηση προχώρησε η Μαρία Αντωνά, το πρωί της Τετάρτης, για τον αρραβωνιαστικό της, Άρη Σοϊλέδη στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN. Μέσα σε όλα, η παρουσιάστρια μίλησε για όλες τις δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει μαζί τα τέσσερα χρόνια της σχέσης τους.

 

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Μαρία Αντωνά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Άρης ήθελε να παντρευτούμε από τον πρώτο μήνα που γνωριστήκαμε. Αφού πίστευα ότι είναι τρελός, δηλαδή δεν είναι με τα καλά του και με κοροϊδεύει! Θυμάμαι το πρώτο μήνυμα που πήρα από τον Άρη, κάποια στιγμή όταν μιλούσαμε στο πρώτο μας φλερτ, που μου είχε πει ότι «εσύ είσαι η γυναίκα της ζωής μου και θα σε παντρευτώ». Εγώ νόμιζα βέβαια ότι όλο αυτό το οποίο μου λέει είναι πρόλογος για να με εντυπωσιάσει. Και κοίταξε να δεις».

 

«Τα τελευταία δύο χρόνια, πριν από αυτόν που μας πέρασε, ο Άρης αγωνιζόταν στο εξωτερικό οπότε ήμασταν σε μια φάση όπου ήμουν εγώ με μια βαλίτσα στο χέρι. Επειδή είχε προπονήσεις και δεν μπορούσε να λείπει από την ομάδα, θυμάμαι τον εαυτό μου σαν τρελή συνέχεια με μια βαλίτσα, να φεύγω, να έχω πτήσεις».

 

 

«Περίμενα ότι θα συγκινηθεί με το μήνυμα, είναι πολύ ευσυγκίνητος. Είμαι σίγουρη ότι μέσα στο μυαλό του τώρα έχει τους γονείς του, τη μητέρα του που αγαπάει πολύ. Με τον Άρη έχουμε περάσει πολύ δύσκολες καταστάσεις. Επειδή έτυχε στα τέσσερα χρόνια που είμαστε μαζί να έχει χάσει τον πατέρα του, να έχει χάσει τον αδελφό του. Έχει περάσει πολύ δύσκολα και ήμουν δίπλα του. Για αυτό ίσως και το βιώνει λίγο πιο δύσκολα, γιατί μας ενώνουν πράγματα πάρα πολύ δύσκολα και όχι μόνο χαρές» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια για τον σύντροφο της, Άρη Σοϊλέδη.

αδερφού Αντωνά. απώλεια Άρης Διάφορα Δύσκολες Μαρία πατέρα Σοϊλέδης-survivor:Η στιγμές
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτό είναι το «σιωπηλό» σύμπτωμα τη νύχτα που αγνοούμε και δείχνει ότι…
Κυ, 8 Μαρ 2026 21:27
Αρχαίο δράμα στη Σητεία – Ο κήπος της στοίχισε τη ζωή…
Κυ, 8 Μαρ 2026 21:22
Τα τρία τυχερά ζώδια της εβδομάδας – Θα γίνουν καθοριστικά πράγματα για τη ζωή τους
Κυ, 8 Μαρ 2026 20:25
Αντίο στη βαφή μαλλιών! Μετά τα 50, οι κομμωτές προτείνουν αυτή τη μέθοδο – Κάνει αόρατα τα λευκά
Κυ, 8 Μαρ 2026 14:27
Αυτό είναι το κραγιόν που θα κυριαρχήσει την άνοιξη – Δεν φαίνονται οι ρυτίδες στο στόμα και τα δόντια δείχνουν λευκά
Κυ, 8 Μαρ 2026 14:23
Άφαντος εδώ και 40 ημέρες ο Σωτήρης Τσιπιλής – Κραυγή αγωνίας, από τη μητέρα του
Κυ, 8 Μαρ 2026 14:19
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.