Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ηλεία: Φρίκη! Η μητέρα -“τερας” άφηνε με σ@@@@ κ@@@@ το άτυχο κοριτσάκι! Σε σοκ οι γιατροί με αυτά που είδαν…

Πα, 27 Μαρ 2026 23:28

Χαμός με αυτά τα πασχαλινά κουλουράκια! Πασίγνωστη Ελληνίδα μαγείρισσα έδωσε τη συνταγή και όλες τα φτιάχνουν σαν τρελές!

Πα, 27 Μαρ 2026 21:46

Κρήτη: “Θα δεις τώρα τι θα κάνω” – Σοκάρουν οι περιγραφές για τον γ@@@@ άνδρα και τις μαθήτριες – “Τα κορίτσια ήταν χάλια…”

Πα, 27 Μαρ 2026 21:36
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Αρναούτογλου:Έχω άγχος μην χρειαστεί να μπω στο νοσοκομείο και πρέπει να αποχαιρετήσω τους δικούς μου ανθρώπους.

Πα, 19 Νοέ 2021 10:03 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μάχη με τον κορονοϊό, με όπλο το εμβόλιο, δίνει τις τελευταίες ημέρες ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Αν και πλήρως εμβολιασμένος, και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, διαγνώστηκε θετικός την Τετάρτη, όπως και άλλα μέλη της μπάντας που συμμετέχει στην εκπομπή The 2night Show. Μιλώντας για τις πρώτες ώρες νόσησης, έκανε λόγο για “δύσκολη νύχτα”, ενώ τόνισε τη δυσκολία στην αναπνοή, λόγω και των παραπάνω κιλών που έχει.

 

“Οι πρώτες ώρες είναι δύσκολες γιατί γίνεται μία μάχη μέσα σου για το τι είναι αυτό που τελικά θα συμβεί. Ευτυχώς που είχα εμβολιαστεί. Τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα και λόγω της παχυσαρκίας που έχω τα τελευταία χρόνια”, είπε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

“Έχω πάρα πολλά κιλά και αυτό ήταν πάρα πολύ κακό για μένα. Το στενάχωρο είναι ότι είναι μια συνεχόμενη αγωνία για το τι θα γίνει με το οξυγόνο σου, δηλαδή κάνεις έναν ατέλειωτο αγώνα για να αναπνέεις συνεχώς γιατί πονάει όλο σου το σώμα. Είναι αυτό το άγχος μη σου συμβεί κάτι και πρέπει να μπεις στο νοσοκομείο, μπορεί να πρέπει να αποχαιρετήσεις κάποιους ανθρώπους, γιατί μπορεί να μη βγεις από το νοσοκομείο. Δεν είμαι τρομολάγνος, ούτε λαϊκιστής.

 

Και το ξαναλέω και λόγω της παχυσαρκίας μου τα τελευταία πέντε χρόνια, έχω κάνει έναν πολύ μεγάλο αγώνα στο θέμα των κιλών, όλο αυτό το πράγμα επιβαρύνει πάρα πολύ και συνεχώς σε κάνει σκεπτικό και λες: Θεέ μου, να τα καταφέρω”, είπε ο παρουσιαστής εξηγώντας την κατάσταση της υγείας του.

“Νομίζω ότι δεν έχει συμπληρωθεί το εξάμηνο από τη δεύτερη δόση, αν θυμάμαι καλά την έκανα τη δεύτερη δόση κάπου στις 15 Ιουλίου. Βρισκόμουν στην Ρόδο για λόγους δουλειάς”, τόνισε και κατέληξε λέγοντας πως “αν δεν είχα κάνει το εμβόλιο, τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα μου το λένε και οι γιατροί”.

 

“Ήταν δύσκολη νύχτα, γενικά περνάω δύσκολα”

Στη ραδιοφωνική του εκπομπή, το πρωί της Πέμπτης, ο παρουσιαστής έκανε λόγο για δύσκολη νύχτα, ενώ ανέφερε πως μέχρι στιγμής το περνάει πιο ήπια λόγω του εμβολιασμού του.

Με βαριά φωνή και διάθεση, ο παρουσιαστής είπε στην έναρξη της εκπομπής:

 

“Ήταν λίγο δύσκολη νύχτα. Δε μπόρεσα να κοιμηθώ. Γενικά περνάω λίγο δύσκολα. Χθες ανακάλυψα πως είμαι θετικό στον κορονοϊό. Το μήνυμα που έχω να πω είναι πως θέλει δύναμη και αγώνα. Εγώ είμαι εμβολιασμένος. Δεν είναι κάτι εύκολο. Η απόφαση του καθενός για το τι θα κάνει με το εμβόλιο είναι προσωπική. Πάντως δεν το περνάς εύκολα. Είναι μια τεράστια μάχη που τη δίνει ο καθένας μόνος του. Εγώ ευτυχώς λόγω του εμβολίου το περνάω πολύ πιο ήπια από ό,τι αν δεν ήμουν εμβολιασμένος”, τόνισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

άγχος ανθρώπους αποχαιρετήσω. Αρναούτογλου:Έχω Διάφορα δικούς Νοσοκομείο πρέπει τους χρειαστεί
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ηλεία: Φρίκη! Η μητέρα -“τερας” άφηνε με σ@@@@ κ@@@@ το άτυχο κοριτσάκι! Σε σοκ οι γιατροί με αυτά που είδαν…
Πα, 27 Μαρ 2026 23:28
Χαμός με αυτά τα πασχαλινά κουλουράκια! Πασίγνωστη Ελληνίδα μαγείρισσα έδωσε τη συνταγή και όλες τα φτιάχνουν σαν τρελές!
Πα, 27 Μαρ 2026 21:46
Κρήτη: “Θα δεις τώρα τι θα κάνω” – Σοκάρουν οι περιγραφές για τον γ@@@@ άνδρα και τις μαθήτριες – “Τα κορίτσια ήταν χάλια…”
Πα, 27 Μαρ 2026 21:36
Καιρός: Συναγερμός για το ακραίο σενάριο μεταβολής του καιρού! Θα θυμίζει 2004! Οι 5 περιοχές που θα “χτυπήσει”
Πα, 27 Μαρ 2026 21:31
Αυτά τα 4 ζώδια θα “εκτοξευτούν” οικονομικά μέχρι το καλοκαίρι – Απρόσμενα κέρδη και ευκαιρίες!
Πα, 27 Μαρ 2026 20:27
Γιατί διαλύονται τα κεφτεδάκια στο τηγάνι; Λάθος στη ζύμη; To τρικ που λίγοι γνωρίζουν και γίνονται τραγανά
Πα, 27 Μαρ 2026 17:11
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.