Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έκτακτο – Βουλιαγμένης: Άγριο έγκλημα σε παραλία, πριν από λίγο – «Δεν έχω ακούσει ξανά τέτοια ουρλιαχτά»

Κυ, 20 Σεπ 2026 14:45

Μαζωνάκης: Το μήνυμα που “καίει” τη γιατρό και εξηγεί τι έγινε – “Ασ’ τα, του έδωσε…”

Κυ, 20 Σεπ 2026 12:20

Αυτό το τραγούδι έγραψε ο Πάριος για τον Μαζωνάκη – Προφητικά τα λόγια του

Κυ, 20 Σεπ 2026 09:19
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Αρνητής πατέρας απειλεί ότι θα πάει με καραμπίνα στο σχολείο επειδή δεν αφήνουν τον γιο του να κάνει μάθημα

Τρ, 28 Σεπ 2021 12:34 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Άλλος ένας γονέας αρνητής του κορωνοϊού προκάλεσε πανικό στην τοπική κοινότητα του Πύργου, καθώς απείλησε τον διευθυντή εκπαίδευσης.

 

Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνουν οι αντιδράσεις των γονέων αρνητών του κορωνοϊού και των εμβολίων. Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό που ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας. Ένας γονέας απείλησε ότι θα πάει στο σχολείο με καραμπίνα!

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του OPEN, το περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγο καιρό στον Πύργο Ηλείας και ήρθε στο φως από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Δ. Ελλάδας, Κώστα Γιαννόπουλο, μέσω της εφημερίδας «Πελοπόννησος».

 

Συγκεκριμένα, όπως ειπώθηκε στον τηλεοπτικό αέρα, ένας γονιός- αρνητής τηλεφώνησε στον Διευθυντή Εκπαίδευσης του Νομού Ηλείας και απείλησε ότι θα παει με καραμπίνα στο σχολείο επειδή του έλεγαν ότι ο γιος του έχει κορωνοϊό ενώ εκείνος επέμενε ότι ήταν μια απλή γρίπη.

 

Ευτυχώς, η απειλή του γονέα αρνητή δεν έγινε πραγματικότητα καθώς σε μια τέτοια περίπτωση δάσκαλοι, μαθητές και γονείς θα βρίσκονταν μπροστά σε ένα εφιαλτικό σκηνικό.

 

 

Θυμίζουμε ότι πάλι στην Ηλεία, πριν από δύο ημέρες, ένας ακόμη γονέας αρνητής της μάσκας βρέθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης μετά από επεισόδιο με εκπαιδευτικό. Μάλιστα πήγε στα δικαστήρια Πύργου ντυμένος τσολιάς.

 

Ο ίδιος, όπως υποστήριξε σε τηλεοπτική εκπομπή, είναι ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας και δεν δηλώνει αρνητής του κορωνοϊού αλλά της μάσκας και του εμβολίου, στην παρούσα φάση.

απειλεί Αρνητής αφήνουν Διάφορα επειδή κάνει καραμπίνα μάθημα πάει πατέρας σχολείο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτο – Βουλιαγμένης: Άγριο έγκλημα σε παραλία, πριν από λίγο – «Δεν έχω ακούσει ξανά τέτοια ουρλιαχτά»
Κυ, 20 Σεπ 2026 14:45
Μαζωνάκης: Το μήνυμα που “καίει” τη γιατρό και εξηγεί τι έγινε – “Ασ’ τα, του έδωσε…”
Κυ, 20 Σεπ 2026 12:20
Αυτό το τραγούδι έγραψε ο Πάριος για τον Μαζωνάκη – Προφητικά τα λόγια του
Κυ, 20 Σεπ 2026 09:19
21 – 27/9: 3 ζώδια θα καταφέρουν αυτό που επιθυμούν – Τους ακολουθούν η τύχη και η αφθονία
Κυ, 20 Σεπ 2026 09:09
Ανέβηκε κι άλλο ο Μαζωνάκης στο πάνθεον της παγκόσμιας μουσικής – Σε ποια θέση βρίσκεται και ποια τραγούδια του τρεντάρουν
Κυ, 20 Σεπ 2026 09:05
«Θα είχε πιθανότητες να επιβιώσει ο Μαζωνάκης» – Ο διασώστης που είδε πρώτος τον Γιώργο αποκαλύπτει
Σα, 19 Σεπ 2026 23:25
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.