Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

3-9 Νοεμβρίου: Για αυτά τα ζώδια θα επιστρέψουν καταστάσεις από το παρελθόν – Αλλάζουν τα δεδομένα

Δε, 2 Νοέ 2026 22:24

“Σε χαϊδεύω, αλλά το μάρμαρο είναι κρύο” – Δύσκολα ψυχολογικά η Αγγελική Νικολούλη

Δε, 2 Νοέ 2026 22:20

Επίδομα θέρμανσης: Το λάθος του διαχειριστή που μπορεί να αφήσει όλη την πολυκατοικία χωρίς ευρώ

Δε, 2 Νοέ 2026 22:13
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Άσχημο παιχνίδι της ζωής για τον 36χρονο που σκότωσε τη 45χρονη μητέρα.

Κυ, 8 Ιαν 2023 15:37 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στο Ξυλόκαστρο με την τραγωδία που συνέβη στην περιοχή τους όταν μια 45χρονη γυναίκα, υπάλληλος καθαριότητας, σκοτώθηκε όταν στο απορριμματοφόρο στο οποίο βρισκόταν για την αποκομιδή των σκουπιδιών έπεσε αυτοκίνητο με οδηγό έναν 36χρονο άνδρα.

Φως στα αίτια του δυστυχήματος με την 45χρονη υπάλληλο καθαριότητας, μητέρα δύο παιδιών, που πέθανε ακαριαία αναμένεται να ρίξουν οι καταθέσεις των δυο οδηγών των εμπλεκομένων οχημάτων.

Ο 36χρονος οδηγός του αυτοκινήτου ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει συλληφθεί και ερευνάται αν είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ,έχει τραυματιστεί ελαφρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κορίνθου, ενώ προσεχώς αναμένεται να καταθέσει στην αστυνομία.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, δε, στον ίδιο δρόμο πριν από 20 χρόνια ο πατέρας του 36χρονου είχε παρασύρει και σκοτώσει με το αυτοκίνητό του έναν πεζό άνδρα.
Το 45χρονο θύμα εργαζόταν στον τομέα της καθαριότητας και σύμφωνα με τις πληροφορίες την ωρα του τροχαίου βρισκόταν στο ανυψωτικό ώστε να αδειάσει τα σκουπίδια.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 6:30 όταν οι υπάλληλοι στην καθαριότητα πραγματοποιούσαν αποκομιδή απορριμμάτων με το δημοτικό όχημα στην περιοχή Κάτω Πιτσά στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών. Ο 36χρονος οδηγός έπεσε υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμης συνθήκες με ταχύτητα στο απορριμματοφόρο.

Η γυναίκα, που κατά πληροφορίες ακρωτηριάστηκε στα κάτω άκρα, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείου Κορίνθου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.
Πηγή:protothema.gr

36χρονο 45χρονη άσχημο Διάφορα ζωής μητέρα παιχνίδι σκότωσε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3-9 Νοεμβρίου: Για αυτά τα ζώδια θα επιστρέψουν καταστάσεις από το παρελθόν – Αλλάζουν τα δεδομένα
Δε, 2 Νοέ 2026 22:24
“Σε χαϊδεύω, αλλά το μάρμαρο είναι κρύο” – Δύσκολα ψυχολογικά η Αγγελική Νικολούλη
Δε, 2 Νοέ 2026 22:20
Επίδομα θέρμανσης: Το λάθος του διαχειριστή που μπορεί να αφήσει όλη την πολυκατοικία χωρίς ευρώ
Δε, 2 Νοέ 2026 22:13
Ποιες Κυριακές μέχρι το τέλος του 2026 θα είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα
Δε, 2 Νοέ 2026 22:08
“Έκλεισε” στόματα η Κατσαφάδου – “Ο Θεός βλέπει τα πάντα”
Δε, 2 Νοέ 2026 22:01
Αναβαθμίστηκε η κακοκαιρία Αgneta – Ποιες περιοχές βρίσκονται στο “στόχαστρο”
Δε, 2 Νοέ 2026 18:32
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.