Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αθήνα: Σορός σε βαλίτσα – Η Τινγκ ή το κορίτσι από την επαρχία; – Αυτό το στοιχείο θα δώσει την απάντηση

Κυ, 19 Ιούλ 2026 22:12

Αύγουστος-όνειρο! Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα μπουν με το δεξί στον νέο μήνα

Κυ, 19 Ιούλ 2026 21:56

Αυτή η παρέμβαση θα δώσει αυξήσεις στις συντάξεις τον Δεκέμβριο

Κυ, 19 Ιούλ 2026 14:17
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Άσχημο παιχνίδι της ζωής για τον 36χρονο που σκότωσε τη 45χρονη μητέρα.

Κυ, 8 Ιαν 2023 15:37 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στο Ξυλόκαστρο με την τραγωδία που συνέβη στην περιοχή τους όταν μια 45χρονη γυναίκα, υπάλληλος καθαριότητας, σκοτώθηκε όταν στο απορριμματοφόρο στο οποίο βρισκόταν για την αποκομιδή των σκουπιδιών έπεσε αυτοκίνητο με οδηγό έναν 36χρονο άνδρα.

Φως στα αίτια του δυστυχήματος με την 45χρονη υπάλληλο καθαριότητας, μητέρα δύο παιδιών, που πέθανε ακαριαία αναμένεται να ρίξουν οι καταθέσεις των δυο οδηγών των εμπλεκομένων οχημάτων.

Ο 36χρονος οδηγός του αυτοκινήτου ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει συλληφθεί και ερευνάται αν είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ,έχει τραυματιστεί ελαφρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κορίνθου, ενώ προσεχώς αναμένεται να καταθέσει στην αστυνομία.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, δε, στον ίδιο δρόμο πριν από 20 χρόνια ο πατέρας του 36χρονου είχε παρασύρει και σκοτώσει με το αυτοκίνητό του έναν πεζό άνδρα.
Το 45χρονο θύμα εργαζόταν στον τομέα της καθαριότητας και σύμφωνα με τις πληροφορίες την ωρα του τροχαίου βρισκόταν στο ανυψωτικό ώστε να αδειάσει τα σκουπίδια.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 6:30 όταν οι υπάλληλοι στην καθαριότητα πραγματοποιούσαν αποκομιδή απορριμμάτων με το δημοτικό όχημα στην περιοχή Κάτω Πιτσά στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών. Ο 36χρονος οδηγός έπεσε υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμης συνθήκες με ταχύτητα στο απορριμματοφόρο.

Η γυναίκα, που κατά πληροφορίες ακρωτηριάστηκε στα κάτω άκρα, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείου Κορίνθου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.
Πηγή:protothema.gr

36χρονο 45χρονη άσχημο Διάφορα ζωής μητέρα παιχνίδι σκότωσε
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθήνα: Σορός σε βαλίτσα – Η Τινγκ ή το κορίτσι από την επαρχία; – Αυτό το στοιχείο θα δώσει την απάντηση
Κυ, 19 Ιούλ 2026 22:12
Αύγουστος-όνειρο! Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα μπουν με το δεξί στον νέο μήνα
Κυ, 19 Ιούλ 2026 21:56
Αυτή η παρέμβαση θα δώσει αυξήσεις στις συντάξεις τον Δεκέμβριο
Κυ, 19 Ιούλ 2026 14:17
Ζώδια 20 – 26 Ιουλίου – Αυτά τα 3 ευνοούνται από το Σύμπαν με τύχη και κάνουν νέα ξεκινήματα
Κυ, 19 Ιούλ 2026 14:14
Ελλάδα: Η στιγμή που τουμπάρει το ασθενοφόρο – Η τραγική τύχη του ασθενή και η γυναίκα που οδηγούσε το ΙΧ (Βίντεο)
Κυ, 19 Ιούλ 2026 14:04
Ξαφνικό λουκέτο σε εμβληματικό ζαχαροπλαστείο, που μαθεύτηκε από πασίγνωστη σειρά, λόγω κατσαρίδων και μυγών
Κυ, 19 Ιούλ 2026 12:06
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.