Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτή είναι η λέξη που οι μισοί Έλληνες γράφουν με ωμέγα επειδή την μπερδεύουν με το «έξω»

Δε, 3 Αυγ 2026 21:13

Αύγουστος: Αυτά τα ζώδια κερδίζουν χρήματα και αυτά τα χάνουν

Δε, 3 Αυγ 2026 21:10

Τρίτη, 04/08: 2 ζώδια θα δεχτούν πιέσεις στα οικονομικά και ανατροπές

Δε, 3 Αυγ 2026 21:07
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Άστραψε και βρόντηξε ο δικηγόρος του Κρητικού για το βίντεο με την στιγμή της εμβόλισης.Αν ήταν Έλληνες, δεν θα ασχολούνταν κανείς.

Τε, 24 Αυγ 2022 18:03 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Βίντεο το οποίο δείχνει το πώς οι Κρητικοί εμβόλισαν το αυτοκίνητο των Γερμανών τουριστών στην περιοχή του Μυλοποτάμου Κρήτης κάνει τον γύρο των δημοσιογραφικών εκπομπών. Το βίντεο ντοκουμέντο προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (24/08) ενώ το μεσημέρι της Τετάρτης προβλήθηκε και στην εκπομπή Live News του Mega.

Ο δικηγόρος του ενός εκ των δυο Κρητικών, του 38χρονου, μίλησε στην εκπομπή και σε έντονο ύφος τόνισε πως το βίντεο που δείχνει τη σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων παρανόμως έχει προβληθεί.

«Εμείς δεν έχουμε το βίντεο στα χέρια μας. Η προβολή του είναι παράνομη, αποτελεί μέρος της δικογραφίας. Τα προσωπικά δεδομένα τα έχετε κάνει σουρωτήρι. Αυτές οι εικόνες που εμφανίζετε, δεν σχετίζονται με κανέναν κατηγορούμενο με τα όπλα. Ποιο ανόητο πλάσμα βρήκε αυτές τις φωτογραφίες δεν ξέρω».

Όπως ο ίδιος σημείωσε, «το βίντεο δείχνει την τελευταία φάση του περιστατικού».

«Είναι μια άσχημη στιγμή, είναι καταδικαστέο αυτό. Πριν όμως έχει προηγηθεί ότι οι Γερμανοί έχουν καταδιώξει το αυτοκίνητο» τόνισε.

Σύμφωνα με τον κ. Βέρρα, κατά την προσπέραση των Ελλήνων στους Γερμανούς, οι δεύτεροι νόμιζαν ότι το αυτοκίνητό τους χτυπήθηκε με αποτέλεσμα να καταδιώξουν το αμάξι των Κρητικών.

Τότε, οι Γερμανοί έκλεισαν τον δρόμο στους Έλληνες, με τον δικηγόρο του 38χρονου να λέει πως ένας από τους Γερμανούς κατέβηκε από το αμάξι και άρχισε να γρονθοκοπεί τον 38χρονο.

«Άρχισε να τον γρονθοκοπεί μέσα στο αυτοκίνητο. Του έχει στραπατσάρει το πρόσωπο ολόκληρο. Κανένας από τους Γερμανούς δε έχει σωματικές βλάβες» ανέφερε.

Όπως υποστήριξε ο συνήγορος του Κρητικού, το περιστατικό έχει λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις από όσο θα έπρεπε, επειδή συμμετέχοντες ήταν τουρίστες. «Αν ήταν Έλληνες, δεν θα ασχολούνταν κανείς», κατέληξε.

“Ήταν Άστραψε ασχολούνταν βίντεο βρόντηξε Διάφορα Δικηγόρος Έλληνες εμβόλισης.Αν κάνεις Κρητικού στιγμή
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτή είναι η λέξη που οι μισοί Έλληνες γράφουν με ωμέγα επειδή την μπερδεύουν με το «έξω»
Δε, 3 Αυγ 2026 21:13
Αύγουστος: Αυτά τα ζώδια κερδίζουν χρήματα και αυτά τα χάνουν
Δε, 3 Αυγ 2026 21:10
Τρίτη, 04/08: 2 ζώδια θα δεχτούν πιέσεις στα οικονομικά και ανατροπές
Δε, 3 Αυγ 2026 21:07
Σύγκρουση ελικοπτέρων: “Θα σας πάω γ@@@@ και από τον τάφο μου” – Οργή από τον πατέρα του νεκρού Έλληνα πιλότου
Δε, 3 Αυγ 2026 21:03
Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα: Αυτός είναι ο ένας εκ των νεκρών πιλότων – Το ένστικτο του αδερφού του
Δε, 3 Αυγ 2026 20:57
Συντάξεις Σεπτεμβρίου – Οι ημερομηνίες πληρωμών – Ποιοι πάνε πρώτοι ταμείο
Δε, 3 Αυγ 2026 14:10
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.