Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

4 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει προς το καλύτερο – Ανταμείβονται από το Σύμπαν και ξεπερνάνε τα εμπόδια

Σα, 19 Σεπ 2026 14:58

Μαζωνάκης – Σοκαριστική καταγγελία από ζευγάρι για τη γιατρό στο Κολωνάκι

Σα, 19 Σεπ 2026 14:55

Ελλάδα: Θρίλερ σε εξέλιξη με μαθήτρια – Πήγε στο σχολείο και δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι

Σα, 19 Σεπ 2026 14:51
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

«Αστυνομικοί μου έριχναν μπουνιές – Έδερναν τον γιο μου και έκλαιγα» λέει ο καρκινοπαθής που υπέστη έμφραγμα (video)

Πε, 15 Απρ 2021 20:47 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Σοκαριστικές είναι οι καταγγελίες του 58χρονου Χαράλαμπου Μυστρίδη ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μαζί με τον γιο του από αστυνομικούς στην Κατερίνη.

Πατέρας και γιος είχαν πάει να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρκό αγώνα στον οποίο συμμετείχε ο άλλος αδερφός και είχαν συγκεντρωθεί μαζί με άλλους φιλάθλους έξω από την περίφραξη του γηπέδου, παραβιάζοντας τα μέτρα κατά της πανδημίας. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις. «Μου ζήτησαν ταυτότητα, δεν είχα, είπε η γυναίκα μου ότι είμαι καρκινοπαθής, με εγκεφαλικό, δεν με ενδιαφέρει είπαν. Θα σας συλλάβουμε είπαν… μα γιατί;» περιγράφει στο Live News ο 58χρονος άνδρας.

Στο βίντεο που έχει δει το φως διακρίνεται ομάδα αστυνομικών να ξυλοκοπά πολίτες: «Έρχεται ένας αστυνομικός, με χτυπάει πέντε μπουνιές στο κεφάλι μου, πίσω από το αυτί μου που είναι πρησμένο, πέφτουν όλοι επάνω μου, γυρνάω και τον ρωτάω, εσύ είσαι που με χτύπησες; Και συνεχίζουν να με χτυπάνε… και γυρνάω και βλέπω και τον γιο μου κάτω να τον βαράνε».

Ξύλο από αστυνομικούς καταγγέλλει ότι «έφαγε» και ο μεγαλύτερος γιος ο οποίος έτρεξε στο σημείο να σταματήσει την επίθεση στον πατέρα του. «Είχαν τον γιο μου κάτω και τον χτυπούσαν 10, 15 άτομα… Έκλαιγα και δεν μπορούσα να αντιδράσω» αναφέρει ο 58χρονος.

Το αποκορύφωμα των γεγονότων ήταν όταν ο 58χρονος καρκινοπαθής άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία και ζητούσε επί δύο ολόκληρες ώρες να τον δει γιατρός. «Έλεγα ότι δεν αισθάνομαι καλά. Μου έλεγαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Έφτασα στο σημείο να πω ότι θα αυτοκτονήσω και μου είπε: εσύ αυτοκτόνησε και εγώ τότε θα φωνάξω ασθενοφόρο. Με αυτά που πέρασα νιώθω μισός άνθρωπος» αναφέρει 58χρονος που υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου μετά από λίγη ώρα.

Σημειώνεται ότι η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας έχει διατάξει ΕΔΕ για το περιστατικό.

«Αστυνομικοί Διάφορα έδερναν έκλαιγα» έμφραγμα έριχναν καρκινοπαθής λέει μπουνιές υπέστη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει προς το καλύτερο – Ανταμείβονται από το Σύμπαν και ξεπερνάνε τα εμπόδια
Σα, 19 Σεπ 2026 14:58
Μαζωνάκης – Σοκαριστική καταγγελία από ζευγάρι για τη γιατρό στο Κολωνάκι
Σα, 19 Σεπ 2026 14:55
Ελλάδα: Θρίλερ σε εξέλιξη με μαθήτρια – Πήγε στο σχολείο και δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι
Σα, 19 Σεπ 2026 14:51
Βάλε σκόρδα… Αυτά είναι τα 3 πιο ζηλιάρικα ζώδια που πιάνει το μάτι τους!
Σα, 19 Σεπ 2026 09:34
Συνταξιούχοι: Ποιοι θα πάρουν αναδρομικά το επόμενο διάστημα; Ποιοι τα δικαιούνται;
Σα, 19 Σεπ 2026 09:24
Καιρός: Ραγδαία αλλαγή! Πού θα ρίξει πολύ νερό και πότε
Σα, 19 Σεπ 2026 09:21
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.