Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ιούλιος 2026: Τα 3 ζώδια που έρχονται αντιμέτωπα με το παρασκήνιο και τις καρμικές ανατροπές

Πε, 25 Ιούν 2026 10:59

Θρίλερ σε πτήση Λάρνακα-Μάντσεστερ: Όλες οι πρώτες πληροφορίες για το περιστατικό

Πε, 25 Ιούν 2026 10:50

Μυτιλήνη: Συγκλονίζει ο σύντροφος της 36χρονης γιατρού – «Αυτό που συνέβη είναι μία στο εκατομμύριο» – Οι απαντήσεις που ψάχνουν

Πε, 25 Ιούν 2026 00:34
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

«Αστυνομικοί μου έριχναν μπουνιές – Έδερναν τον γιο μου και έκλαιγα» λέει ο καρκινοπαθής που υπέστη έμφραγμα (video)

Πε, 15 Απρ 2021 20:47 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σοκαριστικές είναι οι καταγγελίες του 58χρονου Χαράλαμπου Μυστρίδη ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μαζί με τον γιο του από αστυνομικούς στην Κατερίνη.

Πατέρας και γιος είχαν πάει να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρκό αγώνα στον οποίο συμμετείχε ο άλλος αδερφός και είχαν συγκεντρωθεί μαζί με άλλους φιλάθλους έξω από την περίφραξη του γηπέδου, παραβιάζοντας τα μέτρα κατά της πανδημίας. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις. «Μου ζήτησαν ταυτότητα, δεν είχα, είπε η γυναίκα μου ότι είμαι καρκινοπαθής, με εγκεφαλικό, δεν με ενδιαφέρει είπαν. Θα σας συλλάβουμε είπαν… μα γιατί;» περιγράφει στο Live News ο 58χρονος άνδρας.

Στο βίντεο που έχει δει το φως διακρίνεται ομάδα αστυνομικών να ξυλοκοπά πολίτες: «Έρχεται ένας αστυνομικός, με χτυπάει πέντε μπουνιές στο κεφάλι μου, πίσω από το αυτί μου που είναι πρησμένο, πέφτουν όλοι επάνω μου, γυρνάω και τον ρωτάω, εσύ είσαι που με χτύπησες; Και συνεχίζουν να με χτυπάνε… και γυρνάω και βλέπω και τον γιο μου κάτω να τον βαράνε».

Ξύλο από αστυνομικούς καταγγέλλει ότι «έφαγε» και ο μεγαλύτερος γιος ο οποίος έτρεξε στο σημείο να σταματήσει την επίθεση στον πατέρα του. «Είχαν τον γιο μου κάτω και τον χτυπούσαν 10, 15 άτομα… Έκλαιγα και δεν μπορούσα να αντιδράσω» αναφέρει ο 58χρονος.

Το αποκορύφωμα των γεγονότων ήταν όταν ο 58χρονος καρκινοπαθής άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία και ζητούσε επί δύο ολόκληρες ώρες να τον δει γιατρός. «Έλεγα ότι δεν αισθάνομαι καλά. Μου έλεγαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Έφτασα στο σημείο να πω ότι θα αυτοκτονήσω και μου είπε: εσύ αυτοκτόνησε και εγώ τότε θα φωνάξω ασθενοφόρο. Με αυτά που πέρασα νιώθω μισός άνθρωπος» αναφέρει 58χρονος που υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου μετά από λίγη ώρα.

Σημειώνεται ότι η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας έχει διατάξει ΕΔΕ για το περιστατικό.

«Αστυνομικοί Διάφορα έδερναν έκλαιγα» έμφραγμα έριχναν καρκινοπαθής λέει μπουνιές υπέστη
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ιούλιος 2026: Τα 3 ζώδια που έρχονται αντιμέτωπα με το παρασκήνιο και τις καρμικές ανατροπές
Πε, 25 Ιούν 2026 10:59
Θρίλερ σε πτήση Λάρνακα-Μάντσεστερ: Όλες οι πρώτες πληροφορίες για το περιστατικό
Πε, 25 Ιούν 2026 10:50
Μυτιλήνη: Συγκλονίζει ο σύντροφος της 36χρονης γιατρού – «Αυτό που συνέβη είναι μία στο εκατομμύριο» – Οι απαντήσεις που ψάχνουν
Πε, 25 Ιούν 2026 00:34
Μάρω Κοντού: Σοβαρό περιστατικό στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται – Όλο το παρασκήνιο για τον “ξάδερφό” της
Πε, 25 Ιούν 2026 00:23
Πέμπτη, 25 Ιουνίου: 3 λένε «μέχρι εδώ», πετούν τις μάσκες και προκαλούν μεγάλες εξελίξεις
Πε, 25 Ιούν 2026 00:16
Λουτράκι: Φωτιά τώρα σε ξενοδοχείο, κοντά σε σπίτια – Όλες οι πρώτες πληροφορίες
Τε, 24 Ιούν 2026 21:12
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.