Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Η μοιραία στιγμή που σκοτώνεται ο φίλος του Νικήτα, πριν 3 χρόνια – Από τότε ξεκίνησε ο χρόνος για το δικό του τέλος (Βίντεο τροχαίου)

Πε, 7 Μάι 2026 16:38

Aρχαία τραγωδία στην κηδεία! Ο Νικήτας ντυμένος γαμπρός και το μοιρολόι της μάνας που ανατριχιάζει – “Παιδί μουυυ…”

Πε, 7 Μάι 2026 13:14

Συναγερμός για τον χανταϊό! Εντοπίστηκαν κρούσματα με αυτά τα συμπτώματα και στην…

Πε, 7 Μάι 2026 09:31
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τρόμος στην Αθήνα: Βόας εντοπίστηκε κάτω από κάθισμα θεάτρου – Σκηνές πανικού…

Κυ, 1 Δεκ 2024 23:10 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ένας βόας βρέθηκε τυλιγμένος σε κάθισμα του θεάτρου στου Φιλοπάππου, προκαλώντας σοκ στους περαστικούς, σήμερα το πρωί, Κυριακή 1 Δεκεμβρίου.

Το περιστατικό γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης ο Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής «ΑΝΙΜΑ».

«Στο τσακ τον γλύτωσε ο δάσκαλος χορών, καλή του ώρα, και κλήθηκε η ΑΝΙΜΑ. Το ζώο είναι σε καλή κατάσταση, παγωμένο και αφυδατωμένο. Θα το κρατήσουμε όσο χρειαστεί, μέχρι να επανέλθει, και θα του βρούμε σπίτι» έγραψε ο σύλλογος στην ανάρτησή του, σημειώνοντας πως:

«Τα θέματα που τίθενται είναι δύο (τουλάχιστον): Αυτοί που αγοράζουν τέτοια ζώα δεν εγγυώνται ότι εχουν υποδομη για να τα κρατήσουν ασφαλή, και επίσης η περισυλλογή και η φροντίδα τους θα έπρεπε να είναι στις αρμοδιότητες της αστικής πανίδας του Δήμου, που όμως αστική πανίδα θεωρεί μόνο τους σκύλους. Κι έτσι η ΑΝΙΜΑ επωμίζεται ΚΑΙ αυτό το καθήκον».

Η ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ για τον βόα στου Φιλοπάππου:
«Στο θέατρο Δώρας Στράτου, στου Φιλοπάππου. Ένας βόας σφιγκτήρας κάτω από ένα κάθισμα. Οι περαστικοί έντρομοι, στο τσακ τον γλύτωσε ο δάσκαλος χορών, καλή του ώρα, και κλήθηκε η ΑΝΙΜΑ.

Το ζώο είναι σε καλή κατάσταση, παγωμένο και αφυδατωμένο. Θα το κρατήσουμε όσο χρειαστεί, μέχρι να επανέλθει, και θα του βρούμε σπίτι.

Ο,τι ακριβώς κάνουμε για τα δύο ιγκουάνα, από το Πάρκο Τρίτση και το Πεδίον του Άρεως, που μεταφέρθηκαν σε κακή κατάσταση στον Σταθμό την περασμένη εβδομάδα, μόλις άρχισαν τα κρύα.

Τα θέματα που τίθενται είναι δύο (τουλάχιστον): Αυτοί που αγοράζουν τέτοια ζώα δεν εγγυώνται ότι εχουν υποδομη για να τα κρατήσουν ασφαλή, και επίσης η περισυλλογή και η φροντίδα τους θα έπρεπε να είναι στις αρμοδιότητες της αστικής πανίδας του Δήμου, που όμως αστική πανίδα θεωρεί μόνο τους σκύλους. Κι έτσι η ΑΝΙΜΑ επωμίζεται ΚΑΙ αυτό το καθήκον.»

– Αθηνά από Βόας Διάφορα Εντοπίστηκε θεατρού κάθισμα κάτω πανικού….. Σκηνές στην Τρόμος
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η μοιραία στιγμή που σκοτώνεται ο φίλος του Νικήτα, πριν 3 χρόνια – Από τότε ξεκίνησε ο χρόνος για το δικό του τέλος (Βίντεο τροχαίου)
Πε, 7 Μάι 2026 16:38
Aρχαία τραγωδία στην κηδεία! Ο Νικήτας ντυμένος γαμπρός και το μοιρολόι της μάνας που ανατριχιάζει – “Παιδί μουυυ…”
Πε, 7 Μάι 2026 13:14
Συναγερμός για τον χανταϊό! Εντοπίστηκαν κρούσματα με αυτά τα συμπτώματα και στην…
Πε, 7 Μάι 2026 09:31
7/5: Αυτά τα 3 ζώδια θα “πάρουν” από το Σύμπαν το κάτι παραπάνω
Πε, 7 Μάι 2026 00:09
Θρίλερ με 15χρονη στον Ισθμό της Κορίνθου – Τι της συνέβη;
Τε, 6 Μάι 2026 23:32
Δολοφονία στην Κρήτη: H στιγμή που ο 20χρονος Νικήτας σωριάζεται στην άσφαλτο! Ουρλιαχτά και φρίκη…(Βίντεο)
Τε, 6 Μάι 2026 22:23
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.