Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Απρίλος: Αυτός ο μήνας φέρνει μεγάλες ανατροπές σε 4 ζώδια! Αυτοί θα βρεθούν στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή!

Δε, 6 Απρ 2026 12:12

Θρίλερ! Γιατί πεθαίνουν τουρίστες, μετά τις διακοπές τους, σε αυτό το νησί;

Δε, 6 Απρ 2026 11:37

Μαρούσι: Θρίλερ σε εξέλιξη! Πρωτοφανές περιστατικό με νεαρή γυναίκα! Βγήκε στο…

Δε, 6 Απρ 2026 09:32
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τρόμος στην Αθήνα: Βόας εντοπίστηκε κάτω από κάθισμα θεάτρου – Σκηνές πανικού…

Κυ, 1 Δεκ 2024 23:10 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ένας βόας βρέθηκε τυλιγμένος σε κάθισμα του θεάτρου στου Φιλοπάππου, προκαλώντας σοκ στους περαστικούς, σήμερα το πρωί, Κυριακή 1 Δεκεμβρίου.

Το περιστατικό γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης ο Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής «ΑΝΙΜΑ».

«Στο τσακ τον γλύτωσε ο δάσκαλος χορών, καλή του ώρα, και κλήθηκε η ΑΝΙΜΑ. Το ζώο είναι σε καλή κατάσταση, παγωμένο και αφυδατωμένο. Θα το κρατήσουμε όσο χρειαστεί, μέχρι να επανέλθει, και θα του βρούμε σπίτι» έγραψε ο σύλλογος στην ανάρτησή του, σημειώνοντας πως:

«Τα θέματα που τίθενται είναι δύο (τουλάχιστον): Αυτοί που αγοράζουν τέτοια ζώα δεν εγγυώνται ότι εχουν υποδομη για να τα κρατήσουν ασφαλή, και επίσης η περισυλλογή και η φροντίδα τους θα έπρεπε να είναι στις αρμοδιότητες της αστικής πανίδας του Δήμου, που όμως αστική πανίδα θεωρεί μόνο τους σκύλους. Κι έτσι η ΑΝΙΜΑ επωμίζεται ΚΑΙ αυτό το καθήκον».

Η ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ για τον βόα στου Φιλοπάππου:
«Στο θέατρο Δώρας Στράτου, στου Φιλοπάππου. Ένας βόας σφιγκτήρας κάτω από ένα κάθισμα. Οι περαστικοί έντρομοι, στο τσακ τον γλύτωσε ο δάσκαλος χορών, καλή του ώρα, και κλήθηκε η ΑΝΙΜΑ.

Το ζώο είναι σε καλή κατάσταση, παγωμένο και αφυδατωμένο. Θα το κρατήσουμε όσο χρειαστεί, μέχρι να επανέλθει, και θα του βρούμε σπίτι.

Ο,τι ακριβώς κάνουμε για τα δύο ιγκουάνα, από το Πάρκο Τρίτση και το Πεδίον του Άρεως, που μεταφέρθηκαν σε κακή κατάσταση στον Σταθμό την περασμένη εβδομάδα, μόλις άρχισαν τα κρύα.

Τα θέματα που τίθενται είναι δύο (τουλάχιστον): Αυτοί που αγοράζουν τέτοια ζώα δεν εγγυώνται ότι εχουν υποδομη για να τα κρατήσουν ασφαλή, και επίσης η περισυλλογή και η φροντίδα τους θα έπρεπε να είναι στις αρμοδιότητες της αστικής πανίδας του Δήμου, που όμως αστική πανίδα θεωρεί μόνο τους σκύλους. Κι έτσι η ΑΝΙΜΑ επωμίζεται ΚΑΙ αυτό το καθήκον.»

– Αθηνά από Βόας Διάφορα Εντοπίστηκε θεατρού κάθισμα κάτω πανικού….. Σκηνές στην Τρόμος
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απρίλος: Αυτός ο μήνας φέρνει μεγάλες ανατροπές σε 4 ζώδια! Αυτοί θα βρεθούν στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή!
Δε, 6 Απρ 2026 12:12
Θρίλερ! Γιατί πεθαίνουν τουρίστες, μετά τις διακοπές τους, σε αυτό το νησί;
Δε, 6 Απρ 2026 11:37
Μαρούσι: Θρίλερ σε εξέλιξη! Πρωτοφανές περιστατικό με νεαρή γυναίκα! Βγήκε στο…
Δε, 6 Απρ 2026 09:32
EKTAKTO – Ελλάδα: Δυνατός σεισμός τώρα!
Δε, 6 Απρ 2026 09:00
Αυτά τα 3 ζώδια φοβούνται μη μείνουν μόνα τους! Δεν λένε ποτέ “όχι” για να μη σε χάσουν!
Δε, 6 Απρ 2026 00:54
Τι τρώμε τη Μεγάλη Δευτέρα και τι απαγορεύεται να ακουμπήσεις – Λίγοι το γνωρίζουν!
Δε, 6 Απρ 2026 00:12
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.