Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

7/10: Ένα ζώδιο μπορεί να ακούσει κάτι που θα του αλλάξει τα δεδομένα – Το περίμενε καιρό…

Τρ, 6 Οκτ 2026 23:00

Συντετριμμένος ο Καρβέλας με τη Βίσση – “Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η Άννα συναίνεσε σε μια τόσο μεγάλη απρέπεια εναντίον μου”

Τρ, 6 Οκτ 2026 21:47

Μαζωνάκης: Τι συνέβη, λίγες μέρες πριν, τον θάνατο του Γιώργου; – Η κόρη, το μήνυμα και η απόσταση του πατέρα

Τρ, 6 Οκτ 2026 14:11
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τρόμος στην Αθήνα: Βόας εντοπίστηκε κάτω από κάθισμα θεάτρου – Σκηνές πανικού…

Κυ, 1 Δεκ 2024 23:10 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Ένας βόας βρέθηκε τυλιγμένος σε κάθισμα του θεάτρου στου Φιλοπάππου, προκαλώντας σοκ στους περαστικούς, σήμερα το πρωί, Κυριακή 1 Δεκεμβρίου.

Το περιστατικό γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης ο Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής «ΑΝΙΜΑ».

«Στο τσακ τον γλύτωσε ο δάσκαλος χορών, καλή του ώρα, και κλήθηκε η ΑΝΙΜΑ. Το ζώο είναι σε καλή κατάσταση, παγωμένο και αφυδατωμένο. Θα το κρατήσουμε όσο χρειαστεί, μέχρι να επανέλθει, και θα του βρούμε σπίτι» έγραψε ο σύλλογος στην ανάρτησή του, σημειώνοντας πως:

«Τα θέματα που τίθενται είναι δύο (τουλάχιστον): Αυτοί που αγοράζουν τέτοια ζώα δεν εγγυώνται ότι εχουν υποδομη για να τα κρατήσουν ασφαλή, και επίσης η περισυλλογή και η φροντίδα τους θα έπρεπε να είναι στις αρμοδιότητες της αστικής πανίδας του Δήμου, που όμως αστική πανίδα θεωρεί μόνο τους σκύλους. Κι έτσι η ΑΝΙΜΑ επωμίζεται ΚΑΙ αυτό το καθήκον».

Η ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ για τον βόα στου Φιλοπάππου:
«Στο θέατρο Δώρας Στράτου, στου Φιλοπάππου. Ένας βόας σφιγκτήρας κάτω από ένα κάθισμα. Οι περαστικοί έντρομοι, στο τσακ τον γλύτωσε ο δάσκαλος χορών, καλή του ώρα, και κλήθηκε η ΑΝΙΜΑ.

Το ζώο είναι σε καλή κατάσταση, παγωμένο και αφυδατωμένο. Θα το κρατήσουμε όσο χρειαστεί, μέχρι να επανέλθει, και θα του βρούμε σπίτι.

Ο,τι ακριβώς κάνουμε για τα δύο ιγκουάνα, από το Πάρκο Τρίτση και το Πεδίον του Άρεως, που μεταφέρθηκαν σε κακή κατάσταση στον Σταθμό την περασμένη εβδομάδα, μόλις άρχισαν τα κρύα.

Τα θέματα που τίθενται είναι δύο (τουλάχιστον): Αυτοί που αγοράζουν τέτοια ζώα δεν εγγυώνται ότι εχουν υποδομη για να τα κρατήσουν ασφαλή, και επίσης η περισυλλογή και η φροντίδα τους θα έπρεπε να είναι στις αρμοδιότητες της αστικής πανίδας του Δήμου, που όμως αστική πανίδα θεωρεί μόνο τους σκύλους. Κι έτσι η ΑΝΙΜΑ επωμίζεται ΚΑΙ αυτό το καθήκον.»

– Αθηνά από Βόας Διάφορα Εντοπίστηκε θεατρού κάθισμα κάτω πανικού….. Σκηνές στην Τρόμος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/10: Ένα ζώδιο μπορεί να ακούσει κάτι που θα του αλλάξει τα δεδομένα – Το περίμενε καιρό…
Τρ, 6 Οκτ 2026 23:00
Συντετριμμένος ο Καρβέλας με τη Βίσση – “Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η Άννα συναίνεσε σε μια τόσο μεγάλη απρέπεια εναντίον μου”
Τρ, 6 Οκτ 2026 21:47
Μαζωνάκης: Τι συνέβη, λίγες μέρες πριν, τον θάνατο του Γιώργου; – Η κόρη, το μήνυμα και η απόσταση του πατέρα
Τρ, 6 Οκτ 2026 14:11
Συνέλαβαν τον Φίλιππο Καμπούρη και τη σύζυγό του – Μεγάλη επιχείρηση σε εξέλιξη
Τρ, 6 Οκτ 2026 11:31
“Έρχεται” ραγδαία επιδείνωση του καιρού
Τρ, 6 Οκτ 2026 09:35
Κόκοτας: “Πόλεμος” χήρας και αδελφής – Αποκαλύψεις “σεισμός” στενής φίλης
Τρ, 6 Οκτ 2026 08:38
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.