Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Απρίλιος: Τέλος η γκίνια για αυτά τα 3 ζώδια! “Φεύγουν” τα βάρη γεμίζει το πορτοφόλι!

Τρ, 21 Απρ 2026 00:16

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Μυρτούς! Ποιοι ήταν στα υπόλοιπα δωμάτια; “Βρωμάει αυτή η ιστορία…”

Δε, 20 Απρ 2026 23:08

Χαϊδάρι: Συγκλονιστικές στιγμές μέσα χειρουργείο, λένε οι γιατροί! 4-5 φορές…

Δε, 20 Απρ 2026 22:43
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Αθηνά Οικονομάκου: “Σπάει” την σιωπή της για πρώτη φορά για τον χωρισμό της με τον Μιχόπουλο

Τε, 29 Μάι 2024 09:46 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σελίδα αποφάσισε να γυρίσει στη ζωή του πριν από λίγες μέρες το ζευγάρι Μιχόπουλος – Οικονομάκου. Η γνωστή ηθοποιός αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά για την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο αλλά και για τη σχέση που διατηρεί τώρα με τον πατέρα των παιδιών της, Φίλιππο Μιχόπουλο, σε γνωστό περιοδικό.

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Αθηνάς Οικονομάκου

Ο λόγος που βγάλατε από κοινού ανακοίνωση με τον σύζυγό σου για τον χωρισμό σας έγινε για να μη λέει ο καθένας ό,τι θέλει;
«Ναι, αν και ξέρω ότι είναι κάτι που δε γίνεται σεβαστό από όλους. Ωστόσο το κάναμε για να προστατεύσουμε όσο μπορούμε την οικογένειά μας.»

Και τώρα, πως είσαι;
«Είμαι ήρεμη, είμαι καλά. Προχωράμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται. Ό,τι γίνεται είναι πάντα για καλό. Αυτό πιστεύω ότι ισχύει σε κάθε αλλαγή που έρχεται στη ζωή μας, σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε απόφαση. Ακόμα και στα χειρότερα, έπειτα από ένα διάστημα καταλαβαίνεις γιατί σου συνέβη κάτι και το αξιολογείς αναλόγως. Όλα χρειάζονται χρόνο. Σε αυτή τη φάση βρίσκομαι τώρα, είμαι πολύ καλά»

Ως μαμά που μεγαλώνει μόνη της δυο παιδιά…
«Δεν τα μεγαλώνω καθόλου μόνη μου, είμαστε μαζί με τον Φίλιππο σε αυτό, τα μεγαλώνουμε μαζί, δεν έχει αλλάξει κάτι. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες μέρες πιο δύσκολες, με περισσότερες ευθύνες, αλλά είμαστε πολύ δεμένοι ως οικογένεια κι αυτό δεν αλλάζει»

Προσωπικά ελπίζω να βλέπουμε και αυτό το καλοκαίρι ωραίες εικόνες σου από τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, όπως μας είχες συνηθίσει.
«Δεν έχω κανονίσει ακόμα διακοπές, αλλά κανένας προορισμός δεν είναι απαγορευμένος, γιατί, όπως σου είπα, έχουμε μια πολύ καλή σχέση, δεν έχουμε τέτοια θέματα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ!

 

“σπάει” Αθηνά για Διάφορα με Μιχόπουλο Οικονομάκου: πρώτη σιωπή την της τον φορά χωρισμό
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απρίλιος: Τέλος η γκίνια για αυτά τα 3 ζώδια! “Φεύγουν” τα βάρη γεμίζει το πορτοφόλι!
Τρ, 21 Απρ 2026 00:16
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Μυρτούς! Ποιοι ήταν στα υπόλοιπα δωμάτια; “Βρωμάει αυτή η ιστορία…”
Δε, 20 Απρ 2026 23:08
Χαϊδάρι: Συγκλονιστικές στιγμές μέσα χειρουργείο, λένε οι γιατροί! 4-5 φορές…
Δε, 20 Απρ 2026 22:43
Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Νεκρός ξαφνικά ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στις σειρές, που όλοι αγαπήσαμε…
Δε, 20 Απρ 2026 19:31
Κεφαλονιά: Σοκάρει ποιος είναι ο 66χρονος που μιλήσε με τη Μυρτώ το μοιραίο βράδυ – Αποκαλύφθηκε…
Δε, 20 Απρ 2026 18:46
20-26 Απριλίου: Αυτά τα 4 ζώδια θα ζήσουν κάτι “σπάνιο”! “Έρχονται” απρόσμενες καταστάσεις και απίθανα πράγματα
Δε, 20 Απρ 2026 15:02
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.