Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Καιρός: Τι έρχεται το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας – Εκπλήξεις για τους εκδρομείς

Πε, 19 Φεβ 2026 09:11

Τα 3 ζώδια που βλέπουν τη ζωή τους να αλλάζει προς το καλύτερο – Εμπόδια τέλος!

Πε, 19 Φεβ 2026 09:02

H σειρά που βλέπει όλη η Ελλάδα αυτή τη στιγμή στο Netflix – Φρενίτιδα…

Πε, 19 Φεβ 2026 09:00
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Αθηνά Παππά:Συγκλονίζει για την μάχη της με τον καρκίνο.Όταν έκανα την μαστεκτομή ένιωσα ότι με ευνούχισαν.

Σα, 6 Νοέ 2021 20:36 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Καθηλώνει η ηθοποιός Αθηνά Παππά με την εξομολόγηση της.

Μια συνέντευξη εκ βαθέων παραχώρησε η ηθοποιός στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και την Ειρήνη Αρβανίτη όπου και αναφέρθηκε με λόγια καρδιάς στη μάχη της με τον καρκίνο.

«Ο καρκίνος με φλερτάρει πολλά χρόνια. Με βρήκε όταν έκανα την παράσταση “Η τραγωδία αλλιώς”. Όταν έμαθα πως έχω καρκίνο, άρχισα να κάνω φωτογραφίσεις με τον σύντροφό μου.

 

Στην πρώτη χημειοθεραπεία έκοψα καρέ τα μαλλιά μου και έκανα φωτογράφιση πάλι. Στη δεύτερη χημειοθεραπεία ξύρισα το κεφάλι μου. Αγάπησα το “άδειο” κεφάλι μου, γιατί ήταν μέρος του εαυτό μου», είπε αρχικά η Αθηνά Παππά.

Η Αθηνά Παππά είπε επίσης: «Ψηλαφίζοντας το στήθος μου είδα κάτι περίεργο, με θορύβησε αυτό. Ο φόβος με πλησίασε πολύ και τον αντιμετώπισα με την αγάπη του συντρόφου και των παιδιών μου.

 

Δεν είμαι ήρωας, κατά τη διάρκεια των χημειοθεραπειών λύγισα πολλές φορές. Κινδύνευσα πέντε φορές. Όταν έκανα τη μαστεκτομή ένιωσα πως ήταν ένας ευνουχισμός. Όταν είδα το τραύμα είπα “έκανες πολύ καλή δουλειά”».

 

«Ο σύντροφός μου, μου είπε πως είμαι πιο όμορφη έτσι. Θα ήθελα να αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους όπως πριν τη δοκιμασία με τον καρκίνο. Θέλω να βγω στη δουλειά πάλι.

Οι άνθρωποι οφείλουν να εντάξουν ξανά στη ζωή τους καρκινοπαθείς», πρόσθεσε στο τέλος η Αθηνά Παππά.

«Έκανα Αθηνά Διάφορα ένιωσα» ευνούχισαν. καρκίνο.Όταν μαστεκτομή μάχη Παππά:Συγκλονίζει
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καιρός: Τι έρχεται το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας – Εκπλήξεις για τους εκδρομείς
Πε, 19 Φεβ 2026 09:11
Τα 3 ζώδια που βλέπουν τη ζωή τους να αλλάζει προς το καλύτερο – Εμπόδια τέλος!
Πε, 19 Φεβ 2026 09:02
H σειρά που βλέπει όλη η Ελλάδα αυτή τη στιγμή στο Netflix – Φρενίτιδα…
Πε, 19 Φεβ 2026 09:00
Μεγάλες αλλαγές “έρχονται” για αυτά τα ζώδια – Μήνας μεταμορφώσεων και νέων ξεκινημάτων!
Τε, 18 Φεβ 2026 21:55
Eurovision 2026: Αυτό είναι το τραγούδι που απειλεί την “πρωτιά” της Ελλάδας
Τε, 18 Φεβ 2026 21:49
Αγρίνιο: Σοκαριστικό περιστατικό! Βγήκε να κοιτάξει για τον σκύλο του κάνει 5 βήματα και… (Βίντεο περιστατικού)
Τε, 18 Φεβ 2026 21:45
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.