Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Απώλεια που συγκινεί – Έφυγε από τη ζωή η 27χρονη Ράνια μετά από μάχη με τη νόσο ALS

Πε, 25 Ιούν 2026 15:55

Θεσσαλονίκη: Οι κινήσεις του 26χρονου ληστή σε ασανσέρ που καταγράφηκαν σε κάμερα – Πώς εξαρθρώθηκε η δράση του (Βίντεο)

Πε, 25 Ιούν 2026 15:51

Ανατροπές στα τέλη Ιουνίου: Για ποια 4 ζώδια ανοίγει ξανά ένα παλιό κεφάλαιο και μια δευτερη ευκαιρία

Πε, 25 Ιούν 2026 15:39
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ατζούν Ιλίτζαλι: Έστειλε το ιδιωτικό του αεροπλάνο για να πάει Ελληνίδα παίκτρια του Survivor στη Βίλα του

Πα, 2 Απρ 2021 20:09 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Αφροδίτη Σκαφίδα μίλησε στην εκπομπή “Pop up” για τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τον Σάκη Κατσούλη, αλλά και την ιδιαίτερη σχέση που έχει η ίδια με τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

«Υπήρχαν παιδιά που προσπάθησαν να πάρουν χρήματα μαζί τους γιατί η παραγωγή μας ψάχνει, ειδικά την πρώτη ημέρα έψαξε όλων τα πράγματα. Βέβαια, αυτοί τα έραψαν επάνω τους ή τα έκρυψαν στο σώμα τους. Εγώ θυμάμαι στο πρώτο αγώνισμα που ήταν στη θάλασσα, βούτηξα στο νερό και είδα ένα δολάριο να επιπλέει», αποκάλυψε η πρώην παίκτρια η οποία γνωρίζεται με τον Γιώργο Ασημακόπουλο που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο.

«Είπα στον Γιώργο Ασημακόπουλο τι μπορεί να κάνει για να μην πεινάσει. Το άγχος του είναι το φαγητό. Μάλιστα, μου είπε ότι δεν είναι τόσο γυμνασμένος όσο ήταν παλαιότερα και με ρώτησε αν μπορεί να γυμνάζεται. Εγώ του είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γυμναστεί, επειδή δεν τρώνε», ανέφερε συγκεκριμένα η Αφροδίτη Σκαφίδα.

«Τον Σάκη Κατσούλη δεν τον γνωρίζω όσο γνωρίζω τον Γιώργο. Έχουμε βρεθεί σε κοινή παρέα αλλά δεν μου έδειξε το πρόσωπο που έχει δείξει τώρα. Νομίζω ότι αυτό σχετίζεται με το γεγονός ότι είδε το παιχνίδι απέξω και θέλει να κόψει τον αέρα κάποιων, οπότε έχει δείξει έναν διαφορετικό χαρακτήρα από αυτόν που έχω δει εγώ. Στο παιχνίδι είναι πιο άγριος, πιο σκληρός. Στην έξω ζωή δεν είναι έτσι. Εμένα μου έδειξε ένα ήρεμο πρόσωπο.

Στις σχέσεις του δεν ξέρω πώς είναι. Έχω ακούσει κάποια πράγματα για το χωρισμό του από τη Μαριαλένα αλλά δεν μου αρέσει να τα ανακυκλώνω. Έχω ακούσει ότι χώρισαν άγρια. Πιστεύω ότι ισχύει. Μια γυναίκα δεν λέει ψέματα. Τώρα έχουν ηρεμήσει τα πράγματα και έχουν έρθει πιο κοντά. Ο Σάκης δεν γνώριζε ότι θα μπει στο Survivor. Η Μαριαλένα είχε πει ότι αν μπει εκείνος δεν θα μπει αυτή. Στην αρχή ο Σάκης ήταν στενοχωρημένος γιατί ήθελε να μπει», αποκάλυψε ακόμα η ίδια, η οποία μίλησε και για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

«Με τον Ατζούν έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση. Είχε πει ότι είμαι η αγαπημένη του παίκτρια από το Survivor. Με είχε καλέσει και στην Τουρκία. Είχε στείλει το αεροπλάνο του να με πάρει και μέσα ήταν όλα χρυσά. Έμεινα στη βίλα του. Είναι πολύ οικείος», είπε στην συνέντευξή της.

Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απώλεια που συγκινεί – Έφυγε από τη ζωή η 27χρονη Ράνια μετά από μάχη με τη νόσο ALS
Πε, 25 Ιούν 2026 15:55
Θεσσαλονίκη: Οι κινήσεις του 26χρονου ληστή σε ασανσέρ που καταγράφηκαν σε κάμερα – Πώς εξαρθρώθηκε η δράση του (Βίντεο)
Πε, 25 Ιούν 2026 15:51
Ανατροπές στα τέλη Ιουνίου: Για ποια 4 ζώδια ανοίγει ξανά ένα παλιό κεφάλαιο και μια δευτερη ευκαιρία
Πε, 25 Ιούν 2026 15:39
Ανατροπή στην Καλλιθέα: Ταυτοποιήθηκε το θύμα της συμπλοκής – Τι αποκαλύπτουν οι έρευνες
Πε, 25 Ιούν 2026 14:26
Συναγερμός στη λίμνη Αώου: Πτώση πυροσβεστικού ελικοπτέρου κατά τη διάρκεια κατάσβεσης
Πε, 25 Ιούν 2026 14:00
Καθηγητής Παπαζάχος: Αναλύει τα ελληνικά ρήγματα που μπορούν να δώσουν μεγάλους σεισμούς
Πε, 25 Ιούν 2026 11:42
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.