Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ραγδαίες εξελίξεις! Συνέλαβαν τον γιο της Ελένης Παπαδοπούλου

Πα, 26 Δεκ 2025 12:41

Το σύμπαν στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα σε 4 ζώδια – “Επιτέλους βρίσκετε…”

Πα, 26 Δεκ 2025 11:06

Βαρδούσια: Η χριστουγεννιάτικη βόλτα τριών φίλων εξελίσσεται σε θρίλερ – Τι τους συνέβη;

Πα, 26 Δεκ 2025 11:03
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ατζούν Ιλίτζαλι: Έστειλε το ιδιωτικό του αεροπλάνο για να πάει Ελληνίδα παίκτρια του Survivor στη Βίλα του

Πα, 2 Απρ 2021 20:09 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Αφροδίτη Σκαφίδα μίλησε στην εκπομπή “Pop up” για τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τον Σάκη Κατσούλη, αλλά και την ιδιαίτερη σχέση που έχει η ίδια με τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

«Υπήρχαν παιδιά που προσπάθησαν να πάρουν χρήματα μαζί τους γιατί η παραγωγή μας ψάχνει, ειδικά την πρώτη ημέρα έψαξε όλων τα πράγματα. Βέβαια, αυτοί τα έραψαν επάνω τους ή τα έκρυψαν στο σώμα τους. Εγώ θυμάμαι στο πρώτο αγώνισμα που ήταν στη θάλασσα, βούτηξα στο νερό και είδα ένα δολάριο να επιπλέει», αποκάλυψε η πρώην παίκτρια η οποία γνωρίζεται με τον Γιώργο Ασημακόπουλο που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο.

«Είπα στον Γιώργο Ασημακόπουλο τι μπορεί να κάνει για να μην πεινάσει. Το άγχος του είναι το φαγητό. Μάλιστα, μου είπε ότι δεν είναι τόσο γυμνασμένος όσο ήταν παλαιότερα και με ρώτησε αν μπορεί να γυμνάζεται. Εγώ του είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γυμναστεί, επειδή δεν τρώνε», ανέφερε συγκεκριμένα η Αφροδίτη Σκαφίδα.

«Τον Σάκη Κατσούλη δεν τον γνωρίζω όσο γνωρίζω τον Γιώργο. Έχουμε βρεθεί σε κοινή παρέα αλλά δεν μου έδειξε το πρόσωπο που έχει δείξει τώρα. Νομίζω ότι αυτό σχετίζεται με το γεγονός ότι είδε το παιχνίδι απέξω και θέλει να κόψει τον αέρα κάποιων, οπότε έχει δείξει έναν διαφορετικό χαρακτήρα από αυτόν που έχω δει εγώ. Στο παιχνίδι είναι πιο άγριος, πιο σκληρός. Στην έξω ζωή δεν είναι έτσι. Εμένα μου έδειξε ένα ήρεμο πρόσωπο.

Στις σχέσεις του δεν ξέρω πώς είναι. Έχω ακούσει κάποια πράγματα για το χωρισμό του από τη Μαριαλένα αλλά δεν μου αρέσει να τα ανακυκλώνω. Έχω ακούσει ότι χώρισαν άγρια. Πιστεύω ότι ισχύει. Μια γυναίκα δεν λέει ψέματα. Τώρα έχουν ηρεμήσει τα πράγματα και έχουν έρθει πιο κοντά. Ο Σάκης δεν γνώριζε ότι θα μπει στο Survivor. Η Μαριαλένα είχε πει ότι αν μπει εκείνος δεν θα μπει αυτή. Στην αρχή ο Σάκης ήταν στενοχωρημένος γιατί ήθελε να μπει», αποκάλυψε ακόμα η ίδια, η οποία μίλησε και για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

«Με τον Ατζούν έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση. Είχε πει ότι είμαι η αγαπημένη του παίκτρια από το Survivor. Με είχε καλέσει και στην Τουρκία. Είχε στείλει το αεροπλάνο του να με πάρει και μέσα ήταν όλα χρυσά. Έμεινα στη βίλα του. Είναι πολύ οικείος», είπε στην συνέντευξή της.

Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ραγδαίες εξελίξεις! Συνέλαβαν τον γιο της Ελένης Παπαδοπούλου
Πα, 26 Δεκ 2025 12:41
Το σύμπαν στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα σε 4 ζώδια – “Επιτέλους βρίσκετε…”
Πα, 26 Δεκ 2025 11:06
Βαρδούσια: Η χριστουγεννιάτικη βόλτα τριών φίλων εξελίσσεται σε θρίλερ – Τι τους συνέβη;
Πα, 26 Δεκ 2025 11:03
Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία σε ελληνικό χωριό – Σε σοκ οι συγχωριανοί τους – Γιόρταζαν τα Χριστούγεννα στο σπίτι και…
Πα, 26 Δεκ 2025 10:55
Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της αεροσυνοδού, πριν τη θανατηφόρα συντριβή – Το τηλεφώνημα στο σύντροφό της πριν…
Πε, 25 Δεκ 2025 23:29
Συνελήφθη ο Άρης Μουγκοπέτρος – Γιατί κρατείται στην Ασφάλεια;
Πε, 25 Δεκ 2025 21:39
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.