Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτά τα 3 ζώδια θα μπουν σε μια τυχερή και ισχυρή περίοδο την ερχόμενη εβδομάδα! – Αρπάξτε τις ευκαιρίες!

Σα, 14 Μαρ 2026 12:02

Αλλαγή ώρας: Πλησιάζει η θερινή – Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά; Πότε θα σταματήσει η αλλαγή;

Σα, 14 Μαρ 2026 09:23

Το Σύμπαν αποφάσισε να ανταμείψει αυτά τα 4 ζώδια – Θα έχουν τρελή τύχη μέχρι…

Σα, 14 Μαρ 2026 09:18
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Αυτή είναι η νόσος με την οποία διαγνώστηκε ο ηθοποιός, Γεράσιμος Μιχελής – Αγνώριστος, πριν το τραγικό τέλος

Τρ, 15 Ιούλ 2025 18:45 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μία συγκινητική ανάρτηση έκανε ο Μιχάλης Οικονόμου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αποχαιρετώντας τον συνάδελφό του, Γεράσιμο Μιχελή.

Η είδηση του θανάτου του ηθοποιού έγινε γνωστή το πρωί της Τρίτης, 15 Ιουλίου, βυθίζοντας στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας, με φίλους και συναδέλφους του να τον αποχαιρετούν συντετριμμένοι.

Ανάμεσά τους και ο Μιχάλης Οικονόμου, ο οποίος έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, αποχαιρετώντας τον «αδερφό» του, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, Γεράσιμο Μιχελή, και αποκαλύπτοντας ότι ο ηθοποιός έπασχε από τη νόσο του κινητικού νευρώνα.

Μιχάλης Οικονόμου: Το «αντίο» στον Γεράσιμο Μιχελή -Πότε θα γίνει η κηδεία του
«Καλό ταξίδι αδερφέ μου Γεράσιμε, πέτα στο φως!🕊️ Με τον Γεράσιμο Μιχελή δουλέψαμε μαζί στον Ξένο του Καμύ σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τσιάμη, και στο θέατρο στο ραδιόφωνο στον Οικοδιδάσκαλο του φεστιβάλ Αθηνών το 2017, ξαναβρεθήκαμε στην εκδήλωση για τη Γαλιλαία στο Μέγαρο το 2019, αλλά -κυρίως – μας άρεσε να αποκαλούμε ο ένας τον άλλο, πνευματικά αδέρφια» ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Οικονόμου για τον Γεράσιμο Μιχελή, αναρτώντας σειρά φωτογραφιών από τις συνεργασίες τους.

«Από τη στιγμή που διαγνώστηκε με τη τρομερή νόσο του κινητικού νευρώνα στράφηκε όμως ακόμα πιο βαθειά στην ποίησή του, ατενίζοντας ήδη με μια ελπιδοφόρα ευχαριστία τον ουρανό. (Για τον αγαπημένο μας Γεράσιμο, η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στον Άγιο Νικόλαο Ραγκαβά, στην Πλάκα, την Παρασκευή, 18 Ιουλίου, στις 11.30. Η ταφή, στο Τρίτο Νεκροταφείο, στις 13.00)», πρόσθεσε ο ίδιος, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους για την κηδεία του συναδέλφου του.

Τι είναι η νόσος του κινητικού νευρώνα
Σημειώνεται ότι η αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση (ALS), γνωστή και ως νόσος του κινητικού νευρώνα, είναι εκφυλιστική διαταραχή του νευρικού συστήματος, που επηρεάζει τους κινητικούς νευρώνες στον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό.

Η ALS οδηγεί σε μυική αδυναμία, παράλυση, και τελικά αναπνευστική ανεπάρκεια, ενώ μέχρι σήμερα δεν υπάρχει γνωστή θεραπεία για τη νόσο.

Στις τελευταίες του αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Γεράσιμος Μιχελής ήταν φανερά αδυνατισμένος. Ήδη από τον Δεκέμβριο του 2023, είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία από νοσοκομείο, συνοδευόμενη από αναφορές στις απρόβλεπτες δυσκολίες που του είχε φέρει η ζωή.

«Ο χρόνος αλλάζει σε λίγο. Το ίδιο εύχομαι και για μας! Πριν τον , πρόλαβα να του πω ένα γενναίο ευχαριστώ. Για τις αναπάντεχες δυσκολίες που μου δώρισε. Όλα φτάνουν στην υπέρβαση, ξεπερνιούνται, καταργούνται, σιωπούν! Όλα! Μου έμαθε πολλά. Και πόσα πολλά έχω ακόμη να μάθω με τον νέο που έρχεται όπου να ‘ναι. Ας είναι ευσπλαχνικός μαζί μας. Φιλάνθρωπος κι ειρηνικός. Με το καλό να μας έρθει!», είχε γράψει σε ανάρτησή του.

Δείτε το βίντεο – Η τελευταία συνέντευξη του Γεράσιμου Μιχελή


«Είναι – Αγνώριστος: Αυτή Γεράσιμος διαγνώστηκε Διάφορα ηθοποιός με Μιχελής νόσος οποία πριν τέλος την το τραγικό
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτά τα 3 ζώδια θα μπουν σε μια τυχερή και ισχυρή περίοδο την ερχόμενη εβδομάδα! – Αρπάξτε τις ευκαιρίες!
Σα, 14 Μαρ 2026 12:02
Αλλαγή ώρας: Πλησιάζει η θερινή – Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά; Πότε θα σταματήσει η αλλαγή;
Σα, 14 Μαρ 2026 09:23
Το Σύμπαν αποφάσισε να ανταμείψει αυτά τα 4 ζώδια – Θα έχουν τρελή τύχη μέχρι…
Σα, 14 Μαρ 2026 09:18
Τα 3 ζώδια που θα ζήσουν ένα Σάββατο γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές! Η τύχη κινείται υπέρ τους!
Πα, 13 Μαρ 2026 23:05
Ελλάδα – Αυτός ο δρόμος ξεκινά από σήμερα τη χρέωση διοδίων με τα χιλιόμετρα – Πώς θα λειτουργεί;
Πα, 13 Μαρ 2026 23:02
Έκτακτο – Αδελφές νοσηλεύονται με μηνιγγίτιδα σε σοβαρή κατάσταση! Τα απλά συμπτώματα, που αποδείχθηκαν επικίνδυνα
Πα, 13 Μαρ 2026 22:55
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.