Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σε αυτά τα 5 ζώδια “κρατάει” το Σύμπαν το χέρι και τους “χαρίζει” αφθονία! Το ένα θα το μεταμορφώσει!

Κυ, 10 Μάι 2026 14:25

Έκτακτο – Αθήνα: Ανατροπή στην υπόθεση της γυναίκας που πυροβολήθηκε – Αυτή είναι όλη η αλήθεια

Κυ, 10 Μάι 2026 14:18

Συντάξεις: Γιατί είναι τuχερoί όσοι έχουν έστω ένα ένσημο πριν το 1993

Κυ, 10 Μάι 2026 14:13
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Αυτή η δήλωση της για τον Κιμούλη ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων…..

Πα, 16 Δεκ 2022 09:38 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ένταση στο «Πρωινό Μας» δημιούργησαν οι δηλώσεις που έκανε η Μαρία Ιωαννίδου στην κάμερα της εκπομπής σχετικά με την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο.

Η ηθοποιός και συγγραφέας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δόξα τω θεώ που επέστρεψε ο Κιμούλης. Ένας πολύ καλός ηθοποιός. Γιατί να κατηγορηθεί ο Κιμούλης για το οτιδήποτε, δεν έκανε τίποτα, δεν βίασε κανέναν. Πολλοί έχουν κακή συμπεριφορά, σε όλη μου την πορεία έχω συναντήσει πολλές κακές συμπεριφορές. Και ο σύζυγός μας, ο αδερφός μας μπορεί να έχει κακή συμπεριφορά. Τι σημαίνει αυτό; Δεν βίασε κανέναν ο Κιμούλης, έλεος πια. Έχω συνεργαστεί μαζί του, ναι είναι αυστηρός, είναι απότομος αλλά από εκεί και έπειτα δεν βίασε κανέναν. Χαίρομαι που επανήλθε στο θέατρο».

Όπως ήταν επόμενο η υποστήριξη της Μαρίας Ιωαννίδου προς τον Γιώργο Κιμούλη έφερε έντονες αντιδράσεις στο «τραπέζι» του «Πρωινού Μας».

«Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτά που άκουσα. Με προσβάλλει πάρα πολύ η δήλωση της, δικαιολογεί καθαρά και ξάστερα τις κακές αντρικές συμπεριφορές εν γένει. Μόνο οι βιαστές είναι καταδικαστέοι σε αυτή την κοινωνία» τόνισε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Από την άλλη η Έλενα Χριστοπούλου δήλωσε «Η Μαρία Ιωαννίδου έχει υπάρξει ζευγάρι με τον κ. Κιμούλη. Έχουν συνεργαστεί. Το έχει πει εκείνη ότι ήταν μαζί. Η κα Ιωαννίδου βρίσκεται σε μια γενιά ανθρώπων, η οποία μιλά διαφορετικά, είχε μια ελευθερία. Δεν διαφωνώ μαζί σου».

«Έρχεται από μια άλλη εποχή, είναι μιας παλιάς κοπής γυναίκα» τόνισε ο Βασίλης Νομικός με τη Φαίη Σκορδά να αντιδρά «Τι σημαίνει; Επειδή είναι άνθρωποι μιας ηλικίας δικαιολογούν την κακοποιητική συμπεριφορά;».

αντιδράσεων….. Αυτή Δήλωση Διάφορα Θύελλα Κιμούλη ξεσήκωσε
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε αυτά τα 5 ζώδια “κρατάει” το Σύμπαν το χέρι και τους “χαρίζει” αφθονία! Το ένα θα το μεταμορφώσει!
Κυ, 10 Μάι 2026 14:25
Έκτακτο – Αθήνα: Ανατροπή στην υπόθεση της γυναίκας που πυροβολήθηκε – Αυτή είναι όλη η αλήθεια
Κυ, 10 Μάι 2026 14:18
Συντάξεις: Γιατί είναι τuχερoί όσοι έχουν έστω ένα ένσημο πριν το 1993
Κυ, 10 Μάι 2026 14:13
Έκτακτο – Πυροβόλησαν γυναίκα έξω από κατάστημα – Οι πρώτες πληροφορίες
Κυ, 10 Μάι 2026 12:03
Αυτά τα 3 ζώδια θα στη “φέρουν” σίγουρα – Είναι «επαγγελματίες» ψεύτες
Κυ, 10 Μάι 2026 09:31
Κυριακή 10/5: Αυτά τα 3 ζώδια μπορεί να δουν ένα όνειρο που θα τους δώσει μία απάντηση σε σημαντικό ζήτημα
Κυ, 10 Μάι 2026 00:33
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.