Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

23/10: Μία απρόβλεπτη αλλαγή δίνει άλλη τροπή στη μέρα για 4 ζώδια

Πε, 22 Οκτ 2026 21:51

Τι θα γίνει τώρα με τα Coffee Island; – Πικρός ο “καφές” για τον Λιόλιο

Πε, 22 Οκτ 2026 21:36

Pizza Fan: Τι έκαναν με τις παραγγελίες μας και το λογισμικό – Το μυστικό στη βίλα του ιδιοκτήτη

Πε, 22 Οκτ 2026 20:26
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Αυτός είναι ο 21χρονος που στέρησε τη ζωή στον άτυχο ντελιβερά

Τρ, 2 Νοέ 2021 09:51 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Όσο περνούν οι ημέρες, τόσο έρχονται στο φως νέα στοιχεία για τον 21χρονο «γκαζοφονιά», ο οποίος «θέρισε» τον 47χρονο διανομέα φαγητού αργά τη νύχτα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, πριν από μερικούς μήνες ο νεαρός Ρομά με καταγωγή από την Αλβανία είχε και άλλο ατύχημα με το σπορ αυτοκίνητό του!
Συγκεκριμένα, γείτονας του 21χρονου πατέρα δύο παιδιών αποκάλυψε ότι ο υπαίτιος του φονικού τροχαίου, ο οποίος δεν διέθετε καν δίπλωμα οδήγησης και φέρεται ότι παραβίασε διαδοχικά τρεις ερυθρούς σηματοδότες πριν παρασύρει το δίκυκλο του άτυχου 47χρονου, είχε ρίξει πάνω σε ένα δέντρο το αυτοκίνητό του, μάρκας Audi TT.

 

Διαβάστε ακόμα: Κόβουν την ανάσα τα πλάνα από τις τελευταίες στιγμές πριν το μοιραίο τροχαίο με τον ντελιβερά (video)

«Το παιδί πήρε ένα αμάξι και γύριζε εδώ κι εκεί. Κάποιοι είπαν ότι μια θεία του από το εξωτερικό τού έστειλε κάποια χρήματα και πήρε αυτό το αυτοκίνητο το διθέσιο. Είπαν ότι του έστειλε 5.000 ευρώ και το έπαιρνε και έτρεχε. Μια φορά το τράκαρε σε ένα δέντρο στη γειτονιά. Έπαθε ζημιά 800 ευρώ. Αυτό έγινε πριν μήνες. Το χτύπησε στο δέντρο, πήγε και το έφτιαξε» ανέφερε ο ηλικιωμένος, μιλώντας στο thesstoday.gr.
Σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες, η οικογένεια του 21χρονου Ρομά, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του, ασχολείται με τη συλλογή παλαιών αντικειμένων, κυρίως σίδερου και χαλκού, προκειμένου να βγάζουν τα προς το ζην. Αυτός ήταν και ο λόγος που πολλοί στη γειτονιά ένιωσαν έκπληξη όταν είδαν τον 21χρονο να κυκλοφορεί με το όχημα-ρουκέτα, με το οποίο έκοψε το νήμα της ζωής του 47χρονου διανομέα φαγητού.

 

Διαβάστε ακόμα: Πατέρας νεκρού ντελιβερά για τον 21χρονο που έμεινε ελεύθερος: «Έτρεχε με 150 χλμ. Τον διέλυσε…» (video)

«Είναι φτωχοί άνθρωποι. Ο μπαμπάς δουλεύει, συλλέγει σίδερα και ρούχα. Η μάνα του τα καθαρίζει, τα πλένει και τα πουλάνε στην Αλβανία. Έρχεται φορτηγό από εκεί και παίρνει τα ρούχα που συλλέγουν. Οι ίδιοι δεν πάνε πολύ στην Αλβανία. Ο παππούς του έφυγε και είναι εκεί» τόνισε άλλος γείτονας.

 

*πηγή: espresso

«Είναι 21χρονος άτυχο Αυτός Διάφορα ντελιβερά στέρησε στον

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/10: Μία απρόβλεπτη αλλαγή δίνει άλλη τροπή στη μέρα για 4 ζώδια
Πε, 22 Οκτ 2026 21:51
Τι θα γίνει τώρα με τα Coffee Island; – Πικρός ο “καφές” για τον Λιόλιο
Πε, 22 Οκτ 2026 21:36
Pizza Fan: Τι έκαναν με τις παραγγελίες μας και το λογισμικό – Το μυστικό στη βίλα του ιδιοκτήτη
Πε, 22 Οκτ 2026 20:26
Παρουσίαζες τον Μαζωνάκη ως τελειωμένο και τώρα κλαις; – Το παράπονο του Γιώργου, πριν φύγει από τη ζωή
Πε, 22 Οκτ 2026 13:32
Έκτακτο – Ελλάδα: Σκάνδαλο “μαμούθ” με πασίγνωστη αλυσίδα φαγητού – Μεγάλη επιχείρηση αστυνομίας
Πε, 22 Οκτ 2026 11:56
Οικιακή βοηθός Μαζωνάκη: “Νιώθω ενοχές για δύο περιστατικά”
Τε, 21 Οκτ 2026 22:33
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.