Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Δυσάρεστη είδηση, έγινε γνωστή, πριν από λίγο! Πέθανε ο Πάνος Πανόπουλος

Πε, 14 Μάι 2026 14:38

Πατήσια: “Πάγωσαν” όλοι όταν άκουσαν τη φρικιαστική λεπτομέρεια για τη γυναίκα που παρασύρθηκε

Πε, 14 Μάι 2026 12:58

Θρήνος στην ελληνική δημοσιογραφία! Πέθανε, μόλις, στα 34 του χρόνια…

Πε, 14 Μάι 2026 10:35
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Αυτός είναι ο 22χρονος που δολοφονήθηκε σε χωριό του Ρεθύμνου:Τα πρώτα σπαρακτικά λόγια της γυναίκας του.

Κυ, 12 Ιούν 2022 22:27 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Θρήνος και οργή επικρατεί στον Αργουλιό Μυλοποτάμου εκεί που ο 22χρονος Κ.Χ. έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμούς που δέχτηκε από 44χρονο συγχωριανό του.
Μπροστά από το σπίτι της αδερφής του, φέρεται να δολοφονήθηκε 22χρονος άνδρας την Κυριακή στο στην περιοχή Αργουλιό στον Μυλοπόταμο της Κρήτης.

Ο δράστης που αναζητείται τον πυροβόλησε, σύμφωνα με τις πρώτες ππληροφορίες, στην πλάτη – με αποτέλεσμα παρά την έγκαιρη άφιξη ασθενοφόρου ο νεαρός να καταλήξει πριν φτάσει στο νοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προηγηθεί διαπληκτισμός των δύο ανδρών για διαφορές που είχαν για τα χειμαδιά και περιοχή βοσκότοπων.

Δράστης και θύμα λογόφεραν και κάποια στιγμή ο 22χρονος αποχώρησε από το σημείο και πήρε το δρόμο για το σπίτι της αδερφής του. Ο δράστης φέρεταιν να τον ακολούθησε με το αγροτικό του αυτοκίνητο και έξω ακριβώς από το σπίτι, τον πυροβόλησε τέσσερις φορές.

Πατέρας νεογέννητου το θύμα
Ο νεαρός ήταν πατέρας ενός νεογέννητου παιδιού και είχε αναρτήσει μάλιστα φωτογραφίες από την ημέρα που γεννήθηκε ο γιός του, στο προφίλ του στο Facebook.

Καταγραφή

Κάνεις από τους οικείους του θύματος δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. Όλοι τους εκφράζουν την αγανάκτηση τους και περιμένουν να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Λίγες ώρες μετά το φονικό που βύθισε στο πένθος την οικογένειά της, η χήρα του 22χρονου, με ένα σπαρακτικό μήνυμα, αποχαιρέτησε τον σύζυγό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ όπως φαίνεται και στην ανάρτηση η οργή ξεχειλίζει.

«Είναι 22χρονος Αυτός Γυναίκας Διάφορα δολοφονήθηκε λόγια πρώτα Ρεθύμνου:Τα Σπαρακτικά χωριό
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δυσάρεστη είδηση, έγινε γνωστή, πριν από λίγο! Πέθανε ο Πάνος Πανόπουλος
Πε, 14 Μάι 2026 14:38
Πατήσια: “Πάγωσαν” όλοι όταν άκουσαν τη φρικιαστική λεπτομέρεια για τη γυναίκα που παρασύρθηκε
Πε, 14 Μάι 2026 12:58
Θρήνος στην ελληνική δημοσιογραφία! Πέθανε, μόλις, στα 34 του χρόνια…
Πε, 14 Μάι 2026 10:35
Τραγωδία Ηλιούπολη: Ο πατέρας της Λυδίας είπε με 2 λέξεις όσα δεν τολμά να πει κανείς γονιός
Τε, 13 Μάι 2026 23:12
Τα 3 σημάδια που σας στέλνει το σύμπαν, μέχρι την Κυριακή, ότι η τύχη σας αλλάζει – Τι να προσέξετε
Τε, 13 Μάι 2026 19:58
Γωγώ Μαστροκώστα: Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια για την υγεία της
Τε, 13 Μάι 2026 15:21
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.