Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Fuel Pass 2026: Επιστρέφει η επιδότηση καυσίμων; Ποιοι θα λάβουν έως 100 ευρώ;

Τε, 18 Μαρ 2026 22:24

Πρωτοφανές περιστατικό στην Καβάλα! Άκουγαν χτυπήματα μέσα από τη θυρίδα παραλαβής δεμάτων και ξαφνικά…(Βίντεο)

Τε, 18 Μαρ 2026 22:22

Μεγάλη αλλαγή για την προστασία της πρώτης κατοικίας! Η νέα ρύθμιση για τους οφειλέτες!

Τε, 18 Μαρ 2026 22:13
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Αυτός είναι ο πρώτος Έλληνας που αποζημιώθηκε για το εμβόλιο του Covid19

Τρ, 19 Οκτ 2021 17:16 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο πρώτος Έλληνας ο οποίος αποζημιώθηκε για τις παρενέργειες που προκάλεσε ο εμβολιασμός του κατά της Covid-19 είναι ο 36χρονος Κωνσταντίνος Συλλιγάρδος, ο οποίος είναι επιχειρηματίας και έχει φροντιστήρια ξένων γλωσσών στην Ασία.

Ο κ. Συλλιγάρδος βρισκόταν στη Σιγκαπούρη, όπου έκανε το εμβόλιο της Pfizer. Λίγες μέρες αργότερα και έπειτα από ισχυρούς πόνους στο στήθος, μετέβη στα επείγοντα του Νοσοκομείου Raffles. Ύστερα από εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι εξελίσσεται οξύς τραυματισμός των μυϊκών ινών της καρδιάς.

Διαγνώστηκε με μυοκαρδίτιδα, που κατά πάσα πιθανότητα σχετίζεται με τον εμβολιασμό του και παρέμεινε στη μονάδα αυξημένης φροντίδας για μία εβδομάδα. Για περίπου έναν μήνα συνέχισε τη θεραπεία στο σπίτι.

 

Η συνολική του νοσηλεία άγγιξε τα 23.000 δολάρια Σιγκαπούρης, τα οποία καλύφθηκαν από ιδιωτική ασφάλεια. Ο επικεφαλής γιατρός του τμήματος λοιμώξεων του νοσοκομείου έκρινε πως ο ασθενής δεν πρέπει να συνεχίσει το πρόγραμμα εμβολιασμού με τη δεύτερη δόση της Pfizer ή άλλο εμβόλιο τεχνολογίας mRNA.

Αφού πήρε εξιτήριο, απευθύνθηκε σε νομικούς και ζήτησε αποζημίωση από το υπουργείο Υγείας της Σιγκαπούρης, με αίτηση σε ειδική πλατφόρμα. Δύο μήνες αργότερα, η αίτησή του έγινε δεκτή και του χορηγήθηκε το ποσό των 10.000 δολαρίων Σιγκαπούρης (6.387 ευρώ).

 

Στην επιστολή που έστειλε το υπουργείο Υγείας της Σιγκαπούρης στον κ. Συλλιγάρδο τού επισημαίνει ότι, αν το επιθυμεί, έχει δικαίωμα να κάνει αίτηση και να ζητήσει περισσότερα χρήματα.

 

 



Πηγή pronews.gr

«Είναι αποζημιώθηκε Αυτός Διάφορα Έλληνας εμβόλιο πρώτος
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Fuel Pass 2026: Επιστρέφει η επιδότηση καυσίμων; Ποιοι θα λάβουν έως 100 ευρώ;
Τε, 18 Μαρ 2026 22:24
Πρωτοφανές περιστατικό στην Καβάλα! Άκουγαν χτυπήματα μέσα από τη θυρίδα παραλαβής δεμάτων και ξαφνικά…(Βίντεο)
Τε, 18 Μαρ 2026 22:22
Μεγάλη αλλαγή για την προστασία της πρώτης κατοικίας! Η νέα ρύθμιση για τους οφειλέτες!
Τε, 18 Μαρ 2026 22:13
Αθήνα: Απίστευτο αυτό που είδαν οι γιατροί στην ακτινογραφία του 3χρονου! Είχε στο στομάχι του…
Τε, 18 Μαρ 2026 22:06
Στις 20 Μαρτίου, το Σύμπαν κάνει ισχυρό κάλεσμα σε αύτα τα 3 ζώδια! Αλλάζει ο “κύκλος ζωής”
Τε, 18 Μαρ 2026 17:26
Μετά τα 50 – Το λάθος που «βαραίνει» τα μαλλιά, τα δείχνει πιο λεπτά και χωρίς όγκο – Έτσι διορθώνεται…
Τε, 18 Μαρ 2026 14:00
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.