Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έγινε γνωστό, πριν από λίγο – Πέθανε ο Γιώργος Μαρσέλλος

Τρ, 4 Αυγ 2026 18:24

Έκτακτο – Φρίκη, πριν από λίγο, με πρωτοφανές θρίλερ στην Ελλάδα – Σε σοκ οι αστυνομικοί που έφτασαν στο ξενοδοχείο

Τρ, 4 Αυγ 2026 18:20

Ελλάδα – Έκτακτο: Άγριο έγκλημα, πριν από λίγο

Τρ, 4 Αυγ 2026 14:28
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Αυτός είναι ο πρώτος Έλληνας που αποζημιώθηκε για το εμβόλιο του Covid19

Τρ, 19 Οκτ 2021 17:16 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο πρώτος Έλληνας ο οποίος αποζημιώθηκε για τις παρενέργειες που προκάλεσε ο εμβολιασμός του κατά της Covid-19 είναι ο 36χρονος Κωνσταντίνος Συλλιγάρδος, ο οποίος είναι επιχειρηματίας και έχει φροντιστήρια ξένων γλωσσών στην Ασία.

Ο κ. Συλλιγάρδος βρισκόταν στη Σιγκαπούρη, όπου έκανε το εμβόλιο της Pfizer. Λίγες μέρες αργότερα και έπειτα από ισχυρούς πόνους στο στήθος, μετέβη στα επείγοντα του Νοσοκομείου Raffles. Ύστερα από εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι εξελίσσεται οξύς τραυματισμός των μυϊκών ινών της καρδιάς.

Διαγνώστηκε με μυοκαρδίτιδα, που κατά πάσα πιθανότητα σχετίζεται με τον εμβολιασμό του και παρέμεινε στη μονάδα αυξημένης φροντίδας για μία εβδομάδα. Για περίπου έναν μήνα συνέχισε τη θεραπεία στο σπίτι.

 

Η συνολική του νοσηλεία άγγιξε τα 23.000 δολάρια Σιγκαπούρης, τα οποία καλύφθηκαν από ιδιωτική ασφάλεια. Ο επικεφαλής γιατρός του τμήματος λοιμώξεων του νοσοκομείου έκρινε πως ο ασθενής δεν πρέπει να συνεχίσει το πρόγραμμα εμβολιασμού με τη δεύτερη δόση της Pfizer ή άλλο εμβόλιο τεχνολογίας mRNA.

Αφού πήρε εξιτήριο, απευθύνθηκε σε νομικούς και ζήτησε αποζημίωση από το υπουργείο Υγείας της Σιγκαπούρης, με αίτηση σε ειδική πλατφόρμα. Δύο μήνες αργότερα, η αίτησή του έγινε δεκτή και του χορηγήθηκε το ποσό των 10.000 δολαρίων Σιγκαπούρης (6.387 ευρώ).

 

Στην επιστολή που έστειλε το υπουργείο Υγείας της Σιγκαπούρης στον κ. Συλλιγάρδο τού επισημαίνει ότι, αν το επιθυμεί, έχει δικαίωμα να κάνει αίτηση και να ζητήσει περισσότερα χρήματα.

 

 



Πηγή pronews.gr

«Είναι αποζημιώθηκε Αυτός Διάφορα Έλληνας εμβόλιο πρώτος
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έγινε γνωστό, πριν από λίγο – Πέθανε ο Γιώργος Μαρσέλλος
Τρ, 4 Αυγ 2026 18:24
Έκτακτο – Φρίκη, πριν από λίγο, με πρωτοφανές θρίλερ στην Ελλάδα – Σε σοκ οι αστυνομικοί που έφτασαν στο ξενοδοχείο
Τρ, 4 Αυγ 2026 18:20
Ελλάδα – Έκτακτο: Άγριο έγκλημα, πριν από λίγο
Τρ, 4 Αυγ 2026 14:28
Αυτός είναι ο Έλληνας πιλότος που σκοτώθηκε – Η αποκάλυψη για τη μοιραία σύμπτωση τη μέρα της τραγωδίας
Τρ, 4 Αυγ 2026 13:07
Ανατροπή με τα γέλια της Σιαμπάνου στα καμένα – Αυτός είναι ο λόγος που η ρεπόρτερ γελούσε στον “αέρα” – “Θα το βγάλω σε βίντεο”
Τρ, 4 Αυγ 2026 11:44
Θάνατος διασώστριας: Αντίστροφη μέτρηση, σήμερα, για τον 41χρονο στη Σύρο
Τρ, 4 Αυγ 2026 09:43
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.