Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αθήνα: Σουβλατζής πασίγνωστου ψητοπωλείου συνελήφθη, γιατί σε πελάτες…

Δε, 26 Ιαν 2026 15:22

Τραγωδία στο εργοστάσιο «Βιολάντα»: Ανατριχιαστικό ντοκουμέντο με την έκρηξη να ακούγεται από 8χλμ μακριά

Δε, 26 Ιαν 2026 13:54

ΒΙΟΛΑΝΤΑ: Από τη χαρά στην τραγωδία! Πώς η κοπή πίτας έσωσε ανθρώπους, από τον θάνατο;

Δε, 26 Ιαν 2026 11:15
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Big Brother 2: “Έσπασε” τη σιωπή της η πρώην σύζυγος του Στηβ Μιλάτου

Σα, 11 Σεπ 2021 18:37 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Συνέντευξη στην εκπομπή Open Weekend που έκανε πρεμιέρα, παραχώρησε η πρώην σύζυγος του Στηβ Μιλάτου, όπου μίλησε για τον πολιτικό γάμο τους που έληξε μέσα σε 2 μήνες. Ενώ, σχολίασε και τη συμμετοχή του στο Big Brother 2, που όπως ανέφερε δεν γνώριζε.

 

Για αυτό το λόγο ο Στηβ Μιλάτος χώρισε από τη σύζυγο του πριν μπει στο Big Brother

 

«Yπήρχαν κάποια στοιχεία του χαρακτήρα του που εν τέλει δεν ταίριαζαν με κάποια στοιχεία του δικού μου. Η μόνη λύση ήταν ο χωρισμός. Δε μετανιώνω για απολύτως τίποτα. Αν γύρναγα τον χρόνο πίσω θα έπραττα ακριβώς τα ίδια. Δε θεωρώ ότι έδωσα περισσότερα στη σχέση μας. Θα το μοίραζα 50-50. Δώσαμε και οι δυο το 100% του εαυτού μας. Με στήριξε και τον στήριξα σε όλα.

 

Τον γάμο μας δε θα τον χαρακτήριζα επιπολαιότητα. Το θέλαμε και οι δυο πολύ και το ζήσαμε παραμυθένια. Ήμασταν συνειδητοποιημένοι γι΄αυτό που πηγαίναμε να χτίσουνε ασχέτως αν δε μας πέτυχε. Το Big Brother δεν το παρακολουθώ. Θα ήθελα όμως να πω στον Στηβ να είναι ο εαυτός του και να του ευχηθώ καλή επιτυχία.

 

Δε γνώριζα γι΄αυτή του τη συμμετοχή. Για προτάσεις που του είχαν γίνει στο παρελθόν (το διάστημα που είμασταν μαζί) για διάφορα τηλεπαιχνίδια και είχε αρνηθεί, γνώριζα. Πλέον δε θα με ενοχλούσε αν τον έβλεπα να φλερτάρει με κάποια άλλη κοπέλα – δείτε εδώ με ποια παίκτρια φλερτάρει. Εξάλλου αυτή είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων, να προχωράμε και να υλοποιούμε τα σχέδιά μας.

Εμείς είχαμε σφραγίσει τον έρωτά μας από όλες τις πλευρές. Και κοινό κολιέ φυλαχτό είχαμε και κοινό τατουάζ είχαμε κάνει όπου αναγραφόταν το παρατσούκλι μας. Πλέον δεν έχουμε καμία επαφή. Κάθε επαφή μας έληξε με τη διαδικασία διαζυγίου πολιτισμένα και χωρίς τσακωμούς. Δεν είμαι υπέρ των πισωγυρισμάτων. Γενικά δίνω ευκαιρίες αλλά εντός της σχέσης. Οπότε όταν φεύγω από κάτι δεν ξαναγυρνάω. Παρ’ όλα αυτά ξέρει πόσο τον εκτιμώ και πόσο περήφανη είμαι για ότι έχει καταφέρει, μου έχει μείνει μια γλυκιά ανάμνηση από όλο αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

 

“Έσπασε” Μιλάτου Πρώην σιωπή Στηβ σύζυγος
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθήνα: Σουβλατζής πασίγνωστου ψητοπωλείου συνελήφθη, γιατί σε πελάτες…
Δε, 26 Ιαν 2026 15:22
Τραγωδία στο εργοστάσιο «Βιολάντα»: Ανατριχιαστικό ντοκουμέντο με την έκρηξη να ακούγεται από 8χλμ μακριά
Δε, 26 Ιαν 2026 13:54
ΒΙΟΛΑΝΤΑ: Από τη χαρά στην τραγωδία! Πώς η κοπή πίτας έσωσε ανθρώπους, από τον θάνατο;
Δε, 26 Ιαν 2026 11:15
Η ιστορία της ΒΙΟΛΑΝΤΑ, πίσω από την ανείπωτη τραγωδία – Γιατί κατευθύνεται στο σημείο κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής;
Δε, 26 Ιαν 2026 10:35
Έκτακτο – Θρήνος στο εργοστάσιο μπισκότων ΒΙΟΛΑΝΤΑ – Σκηνικό πολέμου – Υπάρχουν νεκροί!
Δε, 26 Ιαν 2026 08:59
Έκτακτο – Τρίκαλα: Σοκαριστικές σκηνές στο εργοστάσιο μπισκότων ΒΙΟΛΑΝΤΑ – Τραυματίες και αγνοούμενοι! – Οι ιδιοκτήτες…
Δε, 26 Ιαν 2026 07:59
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.