Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σοκ και αηδία! Παρήγγειλε φαγητό στο σπίτι και βρήκε μέσα στη σάλτσα…

Τρ, 8 Σεπ 2026 19:53

Αυτά τα 3 ζώα μπορούν να ανιχνεύσουν ασθένειες στους ανθρώπους – Για το 3ο δεν πάει το μυαλό σας

Τρ, 8 Σεπ 2026 19:44

Το «αθώο» σύμπτωμα που πολλές γυναίκες αγνοούν και προειδοποιεί διαφορετικά για το έμφραγμα

Τρ, 8 Σεπ 2026 18:08
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Big Brother 2: “Έσπασε” τη σιωπή της η πρώην σύζυγος του Στηβ Μιλάτου

Σα, 11 Σεπ 2021 18:37 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Συνέντευξη στην εκπομπή Open Weekend που έκανε πρεμιέρα, παραχώρησε η πρώην σύζυγος του Στηβ Μιλάτου, όπου μίλησε για τον πολιτικό γάμο τους που έληξε μέσα σε 2 μήνες. Ενώ, σχολίασε και τη συμμετοχή του στο Big Brother 2, που όπως ανέφερε δεν γνώριζε.

 

Για αυτό το λόγο ο Στηβ Μιλάτος χώρισε από τη σύζυγο του πριν μπει στο Big Brother

 

«Yπήρχαν κάποια στοιχεία του χαρακτήρα του που εν τέλει δεν ταίριαζαν με κάποια στοιχεία του δικού μου. Η μόνη λύση ήταν ο χωρισμός. Δε μετανιώνω για απολύτως τίποτα. Αν γύρναγα τον χρόνο πίσω θα έπραττα ακριβώς τα ίδια. Δε θεωρώ ότι έδωσα περισσότερα στη σχέση μας. Θα το μοίραζα 50-50. Δώσαμε και οι δυο το 100% του εαυτού μας. Με στήριξε και τον στήριξα σε όλα.

 

Τον γάμο μας δε θα τον χαρακτήριζα επιπολαιότητα. Το θέλαμε και οι δυο πολύ και το ζήσαμε παραμυθένια. Ήμασταν συνειδητοποιημένοι γι΄αυτό που πηγαίναμε να χτίσουνε ασχέτως αν δε μας πέτυχε. Το Big Brother δεν το παρακολουθώ. Θα ήθελα όμως να πω στον Στηβ να είναι ο εαυτός του και να του ευχηθώ καλή επιτυχία.

 

Δε γνώριζα γι΄αυτή του τη συμμετοχή. Για προτάσεις που του είχαν γίνει στο παρελθόν (το διάστημα που είμασταν μαζί) για διάφορα τηλεπαιχνίδια και είχε αρνηθεί, γνώριζα. Πλέον δε θα με ενοχλούσε αν τον έβλεπα να φλερτάρει με κάποια άλλη κοπέλα – δείτε εδώ με ποια παίκτρια φλερτάρει. Εξάλλου αυτή είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων, να προχωράμε και να υλοποιούμε τα σχέδιά μας.

Εμείς είχαμε σφραγίσει τον έρωτά μας από όλες τις πλευρές. Και κοινό κολιέ φυλαχτό είχαμε και κοινό τατουάζ είχαμε κάνει όπου αναγραφόταν το παρατσούκλι μας. Πλέον δεν έχουμε καμία επαφή. Κάθε επαφή μας έληξε με τη διαδικασία διαζυγίου πολιτισμένα και χωρίς τσακωμούς. Δεν είμαι υπέρ των πισωγυρισμάτων. Γενικά δίνω ευκαιρίες αλλά εντός της σχέσης. Οπότε όταν φεύγω από κάτι δεν ξαναγυρνάω. Παρ’ όλα αυτά ξέρει πόσο τον εκτιμώ και πόσο περήφανη είμαι για ότι έχει καταφέρει, μου έχει μείνει μια γλυκιά ανάμνηση από όλο αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

 

“Έσπασε” Μιλάτου Πρώην σιωπή Στηβ σύζυγος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σοκ και αηδία! Παρήγγειλε φαγητό στο σπίτι και βρήκε μέσα στη σάλτσα…
Τρ, 8 Σεπ 2026 19:53
Αυτά τα 3 ζώα μπορούν να ανιχνεύσουν ασθένειες στους ανθρώπους – Για το 3ο δεν πάει το μυαλό σας
Τρ, 8 Σεπ 2026 19:44
Το «αθώο» σύμπτωμα που πολλές γυναίκες αγνοούν και προειδοποιεί διαφορετικά για το έμφραγμα
Τρ, 8 Σεπ 2026 18:08
“Έρχεται” μείωση στο ρεύμα κατά 30% σταδιακά έως το 2029 – Πώς θα πληρώνουμε λιγότερα
Τρ, 8 Σεπ 2026 14:39
Σε αυτό το ελληνικό νησί δίνουν «επίδομα γέννας» 3.000 ευρώ για κάθε παιδί
Τρ, 8 Σεπ 2026 14:34
Τι απαντά ο Τρύφωνας Σαμαράς για τα δημοσιεύματα που τον “φωτογραφίζουν” για την κλοπή σε κατάστημα
Τρ, 8 Σεπ 2026 13:53
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.