Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Στην αντεπίθεση η γιατρός – Αυτό σκέφτηκε για να ρίξει την ευθύνη στον Μαζωνάκη

Κυ, 11 Οκτ 2026 20:54

Ο καιρός θα θυμίζει χειμώνα – Πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια από την Τρίτη – Οι πιο κρύες μέρες

Κυ, 11 Οκτ 2026 20:43

12-18/10: Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν ατυχίες – “Έρχονται” παρεξηγήσεις και λογαριασμοί από το παρελθόν

Κυ, 11 Οκτ 2026 14:46
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Big Brother 2: “Έσπασε” τη σιωπή της η πρώην σύζυγος του Στηβ Μιλάτου

Σα, 11 Σεπ 2021 18:37 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Συνέντευξη στην εκπομπή Open Weekend που έκανε πρεμιέρα, παραχώρησε η πρώην σύζυγος του Στηβ Μιλάτου, όπου μίλησε για τον πολιτικό γάμο τους που έληξε μέσα σε 2 μήνες. Ενώ, σχολίασε και τη συμμετοχή του στο Big Brother 2, που όπως ανέφερε δεν γνώριζε.

 

Για αυτό το λόγο ο Στηβ Μιλάτος χώρισε από τη σύζυγο του πριν μπει στο Big Brother

 

«Yπήρχαν κάποια στοιχεία του χαρακτήρα του που εν τέλει δεν ταίριαζαν με κάποια στοιχεία του δικού μου. Η μόνη λύση ήταν ο χωρισμός. Δε μετανιώνω για απολύτως τίποτα. Αν γύρναγα τον χρόνο πίσω θα έπραττα ακριβώς τα ίδια. Δε θεωρώ ότι έδωσα περισσότερα στη σχέση μας. Θα το μοίραζα 50-50. Δώσαμε και οι δυο το 100% του εαυτού μας. Με στήριξε και τον στήριξα σε όλα.

 

Τον γάμο μας δε θα τον χαρακτήριζα επιπολαιότητα. Το θέλαμε και οι δυο πολύ και το ζήσαμε παραμυθένια. Ήμασταν συνειδητοποιημένοι γι΄αυτό που πηγαίναμε να χτίσουνε ασχέτως αν δε μας πέτυχε. Το Big Brother δεν το παρακολουθώ. Θα ήθελα όμως να πω στον Στηβ να είναι ο εαυτός του και να του ευχηθώ καλή επιτυχία.

 

Δε γνώριζα γι΄αυτή του τη συμμετοχή. Για προτάσεις που του είχαν γίνει στο παρελθόν (το διάστημα που είμασταν μαζί) για διάφορα τηλεπαιχνίδια και είχε αρνηθεί, γνώριζα. Πλέον δε θα με ενοχλούσε αν τον έβλεπα να φλερτάρει με κάποια άλλη κοπέλα – δείτε εδώ με ποια παίκτρια φλερτάρει. Εξάλλου αυτή είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων, να προχωράμε και να υλοποιούμε τα σχέδιά μας.

Εμείς είχαμε σφραγίσει τον έρωτά μας από όλες τις πλευρές. Και κοινό κολιέ φυλαχτό είχαμε και κοινό τατουάζ είχαμε κάνει όπου αναγραφόταν το παρατσούκλι μας. Πλέον δεν έχουμε καμία επαφή. Κάθε επαφή μας έληξε με τη διαδικασία διαζυγίου πολιτισμένα και χωρίς τσακωμούς. Δεν είμαι υπέρ των πισωγυρισμάτων. Γενικά δίνω ευκαιρίες αλλά εντός της σχέσης. Οπότε όταν φεύγω από κάτι δεν ξαναγυρνάω. Παρ’ όλα αυτά ξέρει πόσο τον εκτιμώ και πόσο περήφανη είμαι για ότι έχει καταφέρει, μου έχει μείνει μια γλυκιά ανάμνηση από όλο αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

 

“Έσπασε” Μιλάτου Πρώην σιωπή Στηβ σύζυγος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στην αντεπίθεση η γιατρός – Αυτό σκέφτηκε για να ρίξει την ευθύνη στον Μαζωνάκη
Κυ, 11 Οκτ 2026 20:54
Ο καιρός θα θυμίζει χειμώνα – Πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια από την Τρίτη – Οι πιο κρύες μέρες
Κυ, 11 Οκτ 2026 20:43
12-18/10: Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν ατυχίες – “Έρχονται” παρεξηγήσεις και λογαριασμοί από το παρελθόν
Κυ, 11 Οκτ 2026 14:46
Θεσσαλονίκη: Ήταν “τύφλα” στο μεθύσι, πήρε το αυτοκίνητο και θέρισε ανθρώπους που τρώγανε σε ουζερί (Βίντεο σοκ)
Κυ, 11 Οκτ 2026 14:41
Αυτή είναι η 20χρονη Χριστίνα που πέθανε στο πάρτι – Ο ρόλος του φίλου από το δημοτικό
Κυ, 11 Οκτ 2026 14:34
«The Voice»: Το τηλεοπτικό κοινό μίλησε! Τι τηλεθέαση έκανε με την Πάολα στη θέση του Μαζωνάκη
Κυ, 11 Οκτ 2026 12:17
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.