Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ελλάδα – Νέα γυναικοκτονία: Ο τραγικός ρόλος των παιδιών, μετά το φονικό – Ανατριχιαστικό μόνο που το ακούς

Τε, 26 Αυγ 2026 22:11

“Έρχεται” αύξηση έως 30% στο Επίδομα Παιδιού; Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι;

Τε, 26 Αυγ 2026 22:05

27 Αυγούστου: Δύο ζώδια είναι πρωταγωνιστές – Απρόσμενες συναντήσεις από το παρελθόν και πόρτες κλειστές που ανοίγουν

Τε, 26 Αυγ 2026 22:02
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Χαλάνδρι:Η συγκλονιστική ιστορία υιοθεσίας πίσω από τον πυροβολισμό του άνδρα.

Πε, 11 Νοέ 2021 16:15 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Φαρ Ουέστ θύμισε η περιοχή του Χαλανδρίου το μεσημέρι της Πέμπτης (11/11) καθώς γυναίκα πυροβόλησε έναν άνδρα σε κεντρικό δρόμο της πόλης. Η επίθεση σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρείας, ενώ η γυναίκα παρέμεινε στο σημείο, όπου και τη συνέλαβαν αστυνομικοί που κατέφτασαν στο σημείο. Μάλιστα, πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. λένε πως την ώρα της σύλληψης βρισκόταν πάνω από το θύμα της, με το όπλο στο χέρι. Ο άνδρας που δέχθηκε έναν πυροβολισμό στο θώρακα, ήταν εν ζωή όταν τον παρέλαβε το ασθενοφόρο, αλλά η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως κρίσιμη. Αυτή τη στιγμή μεταφέρεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

https://youtu.be/-xTFODeWJQ0

Αξίζει να σημειωθεί πως η γυναίκα, αλβανικής υπηκοότητας, παραδόθηκε χωρίς αντίσταση στις Αρχές, ενώ δείχνει σε κατάσταση σοκ, μιλώντας συνεχώς ακατάληπτα. Η κατάσταση σοκ, στην οποία βρίσκεται η γυναίκα, κάνει και δύσκολη την επικοινωνία με τους αστυνομικούς για τα κίνητρα της πράξης της αλλά τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως πίσω από την επίθεση κρύβεται μία συγκλονιστική ιστορία.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε στο παρελθόν σχέση με το θύμα της, γιατρό στο επάγγελμα, από την οποία σχέση είχαν μαζί και ένα παιδί. Πλέον οι δυο τους ήταν εν διαστάσει, ενώ το παιδί (13 χρονών σήμερα) το μεγάλωνε ο άνδρας με άλλη γυναίκα. Είναι χαρακτηριστικό πως η γυναίκα μέσα από τις ακατάληπτες φράσεις της, την ώρα που συνελήφθη φώναζε: «Μου απήγαγαν το παιδί». Μάλιστα, την ώρα των πυροβολισμών το παιδί φέρεται να ήταν σε κοντινή απόσταση.
Το θύμα είναι γνωστός γιατρός-οφθαλμίατρος στα βόρεια προάστια, από τους πρώτους γιατρούς στην Ελλάδα που πραγματοποίησαν επεμβάσεις λέιζερ, ενώ συνεργάζεται και με γνωστή ιδιωτική κλινική.
Το πρώην ζευγάρι είχε συχνές και έντονες προστριβές, με αφορμή κυρίως το παιδί τους. Η 13χρονη κόρη διαμένει μαζί με τον πατέρα της και αυτή ήταν η αιτία το ζευγάρι να έρχεται συχνά σε σύγκρουση.

 

Σήμερα το μεσημέρι η 49χρονη δράστις, αλβανικής καταγωγής, είχε στήσει καρτέρι στον πρώην σύντροφό της και μόλις βγήκε από την πολυκατοικία για να παραλάβει την κόρη του από το σχολικό, έπειτα από έναν έντονο καβγά, έβγαλε περίστροφο και τον πυροβόλησε δύο φορές.

άνδρα Διάφορα Ιστορία πίσω πυροβολισμό συγκλονιστική υιοθεσίας Χαλάνδρι:Η

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα – Νέα γυναικοκτονία: Ο τραγικός ρόλος των παιδιών, μετά το φονικό – Ανατριχιαστικό μόνο που το ακούς
Τε, 26 Αυγ 2026 22:11
“Έρχεται” αύξηση έως 30% στο Επίδομα Παιδιού; Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι;
Τε, 26 Αυγ 2026 22:05
27 Αυγούστου: Δύο ζώδια είναι πρωταγωνιστές – Απρόσμενες συναντήσεις από το παρελθόν και πόρτες κλειστές που ανοίγουν
Τε, 26 Αυγ 2026 22:02
“Έρχεται” ραγδαία αλλαγή του καιρού – Η ημερομηνία “κλειδί”
Τε, 26 Αυγ 2026 21:57
Συγκλονιστικό – Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα αποκαλύπτει τι γινόταν μέσα στο νοσοκομείο, πριν φύγει…
Τε, 26 Αυγ 2026 19:16
Ανείπωτη τραγωδία σε ελληνικό νησί με ομογενή που ήρθε για διακοπές στην πατρίδα
Τε, 26 Αυγ 2026 19:09
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.