Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έρχονται «λουκέτα» σε αεροπορικές – Ποιες 2 είναι στο στόχαστρο

Πα, 24 Απρ 2026 23:23

Απρίλιος: “Έρχονται” ραγδαίες εξελίξεις για 4 ζώδια – Το 2ο το περιμένουν απρόσμενοι καυγάδες και αποκάλυψη μυστικών!

Πα, 24 Απρ 2026 23:20

Σεισμός – Ελλάδα: “Αντίστροφη μέτρηση για μεγάλη δόνηση” λέει ο Παπαδόπουλος – Ποιες περιοχή της Ελλάδας βρίσκονται στο επίκεντρο(Χάρτης)

Πα, 24 Απρ 2026 22:36
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Χαλκίδα: Πέθανε από κορονοϊό 50χρονος που είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου

Κυ, 16 Μάι 2021 12:51 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Έφθασε τους 27 ο αριθμός των υγειονομικών που έχουν πεθάνει από κορονοϊό στην Ελλάδα, καθώς ο 50χρονος από τη Χαλκίδα ήταν τραυματιοφορέας.

Πέθανε από κορονοϊό 50χρονος τραυματιοφορέας του Νοσοκομείου Χαλκίδας, μετά από σκληρή μάχη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου που εργαζόταν, ενημερώνει η ΠΟΕΔΗΝ μέσω του προέδρου της Μιχάλη Γιαννάκου.

«Εκεί, στη ΜΕΘ που έχασε τη ζωή του, μετέφερε δεκάδες διασωληνωμένους ασθενείς με κορονοϊό και τους έδινε κουράγιο ότι θα τα καταφέρουν να νικήσουν τον ιό. Δυστυχώς, από χθες θρηνούμε τον χαμό του 27ου υγειονομικού από Covid-19», προσθέτει ο κ. Γιαννάκος και συνεχίζει:

«Δυστυχώς ο ίδιος δεν τα κατάφερε. Μόλις πριν από λίγες ημέρες εμβολιάστηκε την πρώτη δόση και δεν πρόλαβε να αναπτύξει αντισώματα.

Νόσησε από κορονοϊό μαζί με άλλους 6 τραυματιοφορείς του νοσοκομείου Χαλκίδας, μεταξύ αυτών και ο αδελφός του, που είναι επίσης τραυματιοφορέας στο νοσοκομείο Χαλκίδας. Ο αδελφός του και οι άλλοι συνάδελφοι ξεπέρασαν τη νόσο. Ο ίδιος δεν τα κατάφερε.

Εισήχθη 15 Απρίλη στην κλινική κορονοϊού με συμπτώματα του νοσοκομείου Χαλκίδας, στο οποίο εργαζόταν. Στις 28 Απριλίου η υγεία του επιβαρύνθηκε και διασωληνώθηκε. Δεν υπήρχε κρεβάτι στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χαλκίδας. Ήταν όλα κατειλημμένα. Τελικά, την ίδια ημέρα, άδειασε ένα και μεταφέρθηκε.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους συναδέλφους. Για εμάς, αθάνατος. Ήρωας πολέμου. Ήρωες πολέμου και οι 27.

Για την Πολιτεία, τίποτα.

Ακόμη να χαρακτηρίσει ως εργατικό ατύχημα τον θάνατο των θανόντων συναδέλφων από κορονοϊό. Οι οικογένειες των θανόντων συναδέλφων που έπεσαν στο καθήκον, βρίσκονται σε απόγνωση.

Στη Μεγάλη Βρετανία έδωσαν ήδη στις οικογένειες των θανόντων υγειονομικών από κορονοϊό 60.000 λίρες και προνόμια. Σε εμάς, μόνο λόγια και ”ατομική ευθύνη”. Όταν συμβαίνουν ατυχήματα στις ένοπλες δυνάμεις, ομιλούν για ήρωες και στήνουν ανδριάντες.

Σε εμάς, αδιαφορία».

Πηγή:ieidiseis.gr

50χρονος Διάφορα δόση είχε εμβολίου κάνει κορoνοϊό Πέθανε πρώτη Χαλκίδα:
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έρχονται «λουκέτα» σε αεροπορικές – Ποιες 2 είναι στο στόχαστρο
Πα, 24 Απρ 2026 23:23
Απρίλιος: “Έρχονται” ραγδαίες εξελίξεις για 4 ζώδια – Το 2ο το περιμένουν απρόσμενοι καυγάδες και αποκάλυψη μυστικών!
Πα, 24 Απρ 2026 23:20
Σεισμός – Ελλάδα: “Αντίστροφη μέτρηση για μεγάλη δόνηση” λέει ο Παπαδόπουλος – Ποιες περιοχή της Ελλάδας βρίσκονται στο επίκεντρο(Χάρτης)
Πα, 24 Απρ 2026 22:36
Άγιος Δημήτριος: “Του γ@@@@@…” – Η ολέθρια σχέση, τα μηνύματα, το ραντεβού θανάτου και το σοκαριστικό ντοκουμέντο
Πα, 24 Απρ 2026 22:28
Αγίου Πνεύματος 2026: Πότε «πέφτει» φέτος – Τι διαφορετικό έχει αυτή τη χρονιά;
Πα, 24 Απρ 2026 22:17
Ελλάδα: Αυτή είναι όλη η αλήθεια πίσω από τον τραγικό θάνατο της 30χρονης νοσηλεύτριας – Το δράμα και το τελευταίο τηλεφώνημα
Πα, 24 Απρ 2026 22:14
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.