Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έκτακτο – Σοκ στη Χαλκιδική! Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση ΚΤΕΛ με πολλά νεαρά άτομα – Υπάρχουν…

Κυ, 15 Ιούν 2025 22:09

Απίστευτος ο λόγος που συνετρίβη το αεροπλάνο της Air India – Το “κλειδί” στα τελευταία λόγια του πιλότου

Κυ, 15 Ιούν 2025 21:01

Ρόδος: Ανείπωτη τραγωδία σε παιδικό πάρτι – Φρικτός θάνατος για 3χρονο κοριτσάκι…

Κυ, 15 Ιούν 2025 20:27
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Χαλκιδική: Πώς συνέβη η φρικτή τραγωδία με τους δύο άνδρες στη μέση του δρόμου – Μόνο σε ταινίες! – Το τραγικό της υπόθεσης

Σα, 5 Απρ 2025 14:14 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Αδιανόητο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε τρεις ανθρώπους στη μέση του δρόμου, τα ξημερώματα της Παρασκευής σε επαρχιακό δρόμο της Χαλκιδικής, όταν ένας 33χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του και μια 46χρονη αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά, μετά από παράσυρση από διερχόμενο όχημα.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 4:00 τα ξημερώματα, στον δρόμο Νέων Μουδανιών – Σάρτης, κοντά στον Άγιο Νικόλαο Νικήτης.

Όπως αναφέρει το voria.gr, οι δύο άντρες βρίσκονταν σε κάποιο κέντρο διασκέδασης στον Άγιο Νικόλαο της Χαλκιδικής. Για άγνωστους λόγους οι δύο τους μάλωσαν με αποτέλεσμα ο ένας, ο 33χρονος, να τραυματιστεί στο κεφάλι και έτσι πήγε στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου. Έπρεπε όμως να μεταβεί στο νοσοκομείο Πολυγύρου. Ενώ κινούνταν στον δρόμο προς το νοσοκομείο έμεινε από βενζίνη και τότε συναντήθηκε εκ νέου με αυτόν που είχε μαλώσει με αποτέλεσμα να ξεκινήσει νέος καβγάς.

Οι δύο οδηγοί σταμάτησαν και πιάστηκαν στα χέρια, πιθανόν έπειτα από διαπληκτισμό για ζήτημα οδικής συμπεριφοράς. Οι δυο άντρες άρχισαν να λογομαχούν έντονα, και στη συνέχεια να ανταλλάσσουν σπρωξίματα στη μέση του δρόμου.

Περίπολο του Α.Τ. Σιθωνίας που έφτασε στο σημείο, επιχείρησε να παρέμβει για να λήξει το επεισόδιο. Η 46χρονη ανθυπαστυνόμος κατέβηκε από το περιπολικό για να ηρεμήσει την κατάσταση, ενώ παρών ήταν και ένας άντρας αστυνομικός. Όπως αναφέρει ο δεύτερος, την ώρα που ο ένας από τους οδηγούς έσπρωξε τον άλλο στο έδαφος, η αστυνομικός έσπευσε να τον βοηθήσει. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή, ένα φορτηγάκι τύπου «κλούβα» που μετέφερε ψάρια πέρασε από το σημείο, παρασύροντάς τους και τους δύο.

Ο 34χρονος υπέστη βαριά τραύματα και σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ η αστυνομικός – μητέρα τεσσάρων παιδιών – μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και τη σπονδυλική της στήλη. Ο συνάδελφός της αστυνομικού, επιχείρησε να του παράσχει ΚΑΡΠΑ, αλλά ήταν ήδη αργά.

Ο οδηγός της κλούβας συνελήφθη επί τόπου. Σύμφωνα με τις πρώτες του δηλώσεις, δεν αντιλήφθηκε την παρουσία των ανθρώπων στο οδόστρωμα λόγω χαμηλού φωτισμού και αιφνίδιας εμφάνισης των ατόμων. Ταυτόχρονα, οι έλεγχοι επιβεβαίωσαν ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ.
Όπως αναφέρει το Xalkidiki Politiki είναι ψαράς και την ώρα του συμβάντος πήγαινε στη δουλειά του, στην ιχθυόσκαλα των Νέων Μουδανιών

Οι Αρχές συνεχίζουν την προανάκριση για να αποσαφηνιστούν όλες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα, ενώ η τοπική κοινωνία παραμένει συγκλονισμένη από την απρόσμενη αυτή τραγωδία.

Ανακοίνωση για τον συμβάν εξέδωσε η ΠΟΑΣΥ στην οποία αναφέρει:
Άλλο ένα τροχαίο έγκλημα με θύμα αυτή τη φορά και μια συνάδελφό μας του Αστυνομικού Τμήματος Σιθωνίας, ήρθε να υπενθυμίσει σε όλους πόσο απέχουμε ακόμα ως οργανωμένο κράτος και κοινωνία από την εμπέδωση συνθηκών οδικής ασφάλειας και πολιτισμένης συμπεριφοράς στους ελληνικούς δρόμους.

Η αδιανόητη έκβαση ενός φαινομενικά απλού επεισοδίου στο δρόμο, καταδεικνύει περίτρανα πόσο απρόβλεπτη είναι τελικά η κυκλοφορία και πόσο πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί, τηρώντας ευλαβικά τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Η πολιτεία έχει βαρύτατες ευθύνες γιατί επί χρόνια δεν έχει καταφέρει να τιθασεύσει την απίστευτη επιθετική συμπεριφορά και τη βία που εκδηλώνεται καθημερινά στους ελληνικούς δρόμους. Ακόμα περισσότερο, ευθύνεται διότι δεν έχει μεριμνήσει ούτε για την επαρκή λειτουργία των αστυνομικών υπηρεσιών, τμημάτων τάξης, ασφάλειας και τροχαίας.

Με αφορμή το σημερινό τραγικό συμβάν, λοιπόν, ας καταλάβουν επιτέλους οι αρμόδιοι ότι δεν αρκεί να επισημαίνουν, ως καλοί αναλυτές, τις παθογένειες της οδικής ασφάλειας. Οφείλουν να επιδείξουν έργο απτό και αποτελεσματικό.

Τέλος, εκφράζοντας τα αισθήματα της αστυνομικής οικογένειας, ευχόμαστε στην συνάδελφό μας να βγει νικήτρια από τη δύσκολη μάχη που δίνει στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.

Είμαστε όλοι δίπλα της και προσευχόμαστε για τη ζωή της.

Δείτε το βίντεο – Πώς συνέβη η φρικτή τραγωδία στη Χαλκιδική


– blog άνδρες αστυνομικά δρόμου δυο με μέση μόνο Πώς σε στη συνέβη ταινίες. της το του τουε τους τραγικό Τραγωδία υπόθεσης φρικτή Χαλκιδική:
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτο – Σοκ στη Χαλκιδική! Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση ΚΤΕΛ με πολλά νεαρά άτομα – Υπάρχουν…
Κυ, 15 Ιούν 2025 22:09
Απίστευτος ο λόγος που συνετρίβη το αεροπλάνο της Air India – Το “κλειδί” στα τελευταία λόγια του πιλότου
Κυ, 15 Ιούν 2025 21:01
Ρόδος: Ανείπωτη τραγωδία σε παιδικό πάρτι – Φρικτός θάνατος για 3χρονο κοριτσάκι…
Κυ, 15 Ιούν 2025 20:27
ΑΑΔΕ: Πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από άδικους φόρους – Τρεις στους 10 δικαιώνονται
Κυ, 15 Ιούν 2025 18:15
Ώρες αγωνίας! – Εγκλωβισμένοι στο Ισραήλ γνωστοί Έλληνες τραγουδιστές – Ποιοι είναι;
Κυ, 15 Ιούν 2025 16:47
Οικογενειακή τραγωδία στην Αθηνών – Λαμίας! Τα δύο άτυχα μικρά παιδιά τους είδαν τον πατέρα και τη μητέρα τους να…
Κυ, 15 Ιούν 2025 14:55
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.