Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ζώδια – Καθαρά Δευτέρα: Αυτά τα ζώδια θα τσακωθούν στο Σαρακοστιανό τραπέζι – Έτοιμοι να κάνουν “μπαμ”

Δε, 23 Φεβ 2026 09:11

Το σύμπαν “κλήρωσε”! – Δίνει σε τρία ζώδια τη νέα εβδομάδα απεριόριστη τύχη!

Δε, 23 Φεβ 2026 00:24

Σοκαριστικό περιστατικό στο Καρναβάλι της Έδεσσας: Από τη διασκέδαση στο νοσοκομείο! – 23χρνος πήρε ένα…

Κυ, 22 Φεβ 2026 23:51
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Χαμός με Χρηστίδου-Στέφανο Κωνσταντινίδη στον αέρα της εκπομπής.

Κυ, 26 Μαρ 2023 12:49 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Χαμό έγινε στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” , με τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη.

Το μήλον της έριδος και η αφορμή της έντασης , η φημολογούμενη σχέση του Μπο , όπως προέκυψε μέσα από ρεπορτάζ της εκπομπής “Σούπερ Κατερίνα”.

Ο Στέφανος Κωνταντινίδης θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου , για κάτι που ειπώθηκε στον αέρα σε σχέση με τον Μπο…και τότε…
«Δεν είπα ποτέ ότι είναι ερωτευμένος. Θα έπρεπε να το δείτε πρώτα πριν το πείτε. Δεν είπα ποτέ ότι είναι ερωτευμένος, μη μένετε στους τίτλους. Δεν έχω πει ποτέ κάτι τέτοιο για τον Μπο και συγγνώμη που παρεμβαίνω. Δείτε την εκπομπή της Παρασκευής, είπα ότι είναι φίλη του. Και λέτε τόση ώρα ότι είπα εγώ ότι είναι ερωτευμένος ο φίλος μου ο Μπο».

Η Σίσσυ Χρηστίδου παρενέβη και του απάντησε: «Μα το λέει ο Μπο και η Εύη Δρούτσα». Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε στη συνέχεια: «Μη μένετε στο σούπερ της εκπομπής. Εγώ δεν είπα ποτέ στον αέρα της εκπομπής ότι ο Μπο είναι ερωτευμένος».

Ο Νίκος Συρίγος τον ρώτησε: «Ο Μπο γιατί ενοχλήθηκε όμως;» και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης απάντησε: «Δεν θα δώσω τώρα συνέντευξη για τον Μπο, είπα ότι είναι φίλη του. Δείτε παρακαλώ ακριβώς τι είπα.

Σ.Χ.: Ο Μπο γιατί θύμωσε;

Σ.Κ.: Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Πήρα μόνο…

Σ.Χ.: Μόνος σου πήρες, τι δεν θέλεις;

Σ.Κ.: Πήρα να σας πω ότι δεν είπα ποτέ ότι ο Μπο είναι ερωτευμένος.

Σ.Χ.: Γιατί ζήτησες συγγνώμη;

Σ.Κ.: Είναι άλλα, δικά μας πράγματα.

Σ.Χ.: Ναι, εντάξει, αλλά δεν μας λες.
Η Σίσσυ Χρηστίδου, κλείνοντας το θέμα, απάντησε: «Στη Super Κατερίνα, λοιπόν, το σούπερ ήταν “ο έρωτας με έρωτα περνάει”. Στεφανούκο μου, διόρθωσε πρώτα τα δικά σας σούπερ και μετά τα δικά μας».

Δείτε τα βίντεο:







«αέρα» εκπομπής Κωνσταντινίδη στον της Χαμός Χρηστίδου-Στέφανο
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ζώδια – Καθαρά Δευτέρα: Αυτά τα ζώδια θα τσακωθούν στο Σαρακοστιανό τραπέζι – Έτοιμοι να κάνουν “μπαμ”
Δε, 23 Φεβ 2026 09:11
Το σύμπαν “κλήρωσε”! – Δίνει σε τρία ζώδια τη νέα εβδομάδα απεριόριστη τύχη!
Δε, 23 Φεβ 2026 00:24
Σοκαριστικό περιστατικό στο Καρναβάλι της Έδεσσας: Από τη διασκέδαση στο νοσοκομείο! – 23χρνος πήρε ένα…
Κυ, 22 Φεβ 2026 23:51
Ίλιον: Απίστευτο περιστατικό! “Πάγωσαν” οι θαμώνες – Γυναίκα λιποθύμισε μέσα σε κέντρο διασκέδασης και ο διασώστης πήρε το μικρόφωνο και…(Βίντεο)
Κυ, 22 Φεβ 2026 22:05
Τηλεθέαση – Σάββατο (21/2): Αυτήν την εκπομπή είδαν σχεδόν όλοι, έστω και για 1 λεπτό!: Σάρωσε σε τηλεθέαση!
Κυ, 22 Φεβ 2026 15:57
Ταραμοσαλάτα: Το λάθος που κάνουν όλοι στο μπλέντερ! Τα δύο κόλπα για να γλείφουν όλοι τα δάχτυλά τους!
Κυ, 22 Φεβ 2026 15:50
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.