Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έρχονται ουρανοκατέβατα: Αυτά τα 2 ζώδια θα λάβουν ένα αναπάντεχα μεγάλο χρηματικό ποσό τις επόμενες ημέρες

Σα, 25 Απρ 2026 13:07

Θεσσαλονίκη: Τι λές τώρα; Έρχονταν άσχημές μυρωδιές από το σπίτι της γειτόνισσας του, της χτύπησε το κουδούνι και…

Σα, 25 Απρ 2026 10:14

Πρωτοφανές περιστατικό! Την ώρα της εκπομπής της Νικολούλη βρήκαν νεκρό τον ανιψιό γνωστού μουσικοσυνθέτη

Σα, 25 Απρ 2026 10:05
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Χαμός με Σίσσυ Χρηστίδου και Πέτρο Συρίγο στον “αέρα” – “Γίνεσαι τ@@@@@!”

Κυ, 19 Μάι 2024 15:14 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Τη συνέντευξη του Θανάση Αλευρά στη RealLife, μετά τα αρνητικά σχόλια για τη Γιουροβίζιον, σχολίασαν στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της. Μάλιστα, η παρουσιάστρια δεν δίστασε να έρθει σε έντονη διαφωνία με τον Πέτρο Συρίγο, όταν τα πνεύματα άρχισαν να οξύνονται.

«Εγώ συμφωνώ στο ότι κανείς δεν μπορεί να λέει τον άλλο ηλίθιο, επειδή δεν του αρέσει, ας πούμε, το χιούμορ του. Όμως δεν μπορούμε επίσης να πούμε ότι ήταν μία πετυχημένη μετάδοση και αυτό είναι αντικειμενικό», είπε αρχικά ο Παύλος Σταματόπουλος.

«Δεν είναι αντικειμενικό, παιδιά, αυτό σου λέει. Σε κάποιους αρέσαμε και σε κάποιους δεν αρέσαμε. Τι να κάνουμε τώρα; Εσύ θεωρείς ότι οι δημοσιογράφοι που σχολιάζουν στην ελληνική τηλεόραση εκπροσωπούν όλο τον ελληνικό λαό;», παρατήρησε από την πλευρά της η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Μου άρεσε που ο Θανάσης βγήκε και απάντησε, γιατί ακούστηκε πάρα πολύ μέσα στη βδομάδα ότι έσκυψε το κεφάλι», τόνισε η παρουσιάστρια του MEGA.

«Εγώ έχω μία βασική διαφορά μέσα μου. Έχει σχέση αυτή η τοποθέτηση για το ζήτημα της παρουσίασής τους με τον τρόπο που αντέδρασε ο Ζερόμ; Η αλαζονική στάση του Ζερόμ έχει πολύ μεγάλη διαφορά με τη στάση του Θανάση», υπογράμμισε ο Νίκος Συρίγος, ανεβάζοντας τους τόνους στο πάνελ.

«Πρέπει εμείς να συμφωνούμε σε αυτό που λες; Μα γίνεσαι, τρελός! Είναι υποκειμενικό, ψυχούλα μου, τι να κάνουμε τώρα; Ψύχραιμα. Μη φωνάζεις», παρατήρησε η Σίσσυ Χρηστίδου, θέλοντας να καθησυχάσει τον συνεργάτη της.

– “αέρα” “Γίνεσαι Διάφορα και με Πέτρο Σίσσυ στον Συρίγο: Τ.” Χαμός Χρηστίδου:
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έρχονται ουρανοκατέβατα: Αυτά τα 2 ζώδια θα λάβουν ένα αναπάντεχα μεγάλο χρηματικό ποσό τις επόμενες ημέρες
Σα, 25 Απρ 2026 13:07
Θεσσαλονίκη: Τι λές τώρα; Έρχονταν άσχημές μυρωδιές από το σπίτι της γειτόνισσας του, της χτύπησε το κουδούνι και…
Σα, 25 Απρ 2026 10:14
Πρωτοφανές περιστατικό! Την ώρα της εκπομπής της Νικολούλη βρήκαν νεκρό τον ανιψιό γνωστού μουσικοσυνθέτη
Σα, 25 Απρ 2026 10:05
Ζώδια – 25 Απριλίου: Αναπουμπούλα, ένταση, νεύρα και τηλεφωνήματα! Αυτό το ζώδιο πρέπει να προσέχει πολύ με τα χρήματα!
Σα, 25 Απρ 2026 00:27
Ελλάδα: Αυτός ο τύπος καρκίνου “έρχεται” επιθετικά! Τι λένε Έλληνες επιστήμονες
Πα, 24 Απρ 2026 23:28
Έρχονται «λουκέτα» σε αεροπορικές – Ποιες 2 είναι στο στόχαστρο
Πα, 24 Απρ 2026 23:23
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.