Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Άνοια στον έναν σύζυγο, αυξημένος κίνδυνος και για τον άλλο – Πώς εξηγείται το φαινόμενο

Δε, 27 Ιούλ 2026 00:02

Η καλή τύχη χαμογελά σε 3 ζώδια, μέχρι τις 2 Αυγούστου – Το Σύμπαν τους “χαρίζει” πολλές ευκαιρίες

Κυ, 26 Ιούλ 2026 20:50

Σύρος: Αυτά τα δύο στοιχεία θα αποκαλύψουν όλη την αλήθεια – Τα τελευταία λόγια της Βάγγης στον γιο της

Κυ, 26 Ιούλ 2026 20:42
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Χαμός on air με Λιάγκα και εργαζόμενο της Κιβωτού:Έκανε τον Λιάγκα έξω φρενών.Τον έβγαλε από τα ρούχα του.Είσαι δικαστής……

Πα, 25 Νοέ 2022 15:21 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Χαμός έγινε στον “αέρα” της εκπομπής “Πρωινό” το πρωί της Πέμπτης 24 Νοεμβρίου με τον Γιώργο Λιάγκα να βγαίνει εκτός εαυτού και να επιτίθεται σε πρώην φιλοξενούμενο της Κιβωτού του Κόσμου που υποστήριξε τον πατέρα Αντώνιο κατηγορώντας για ψεύτη τον 19χρονο που κατήγγειλε ξυλοδαρμούς και ασέλγεια. Στη συνέχεια κυκλοφόρησε βίντεο με τον ίδιο πρώην φιλοξενούμενο να βρίζει χυδαία τον πατέρα Αντώνιο. “Μου έστησε παγίδα ο 19χρονος” λέει, για να δικαιολογήσει την άκρως αντίθετη στάση του απέναντι στον ιδρυτή της Κιβωτού.

Πρώην φιλοξενούμενος στην Κιβωτό του Κόσμου: Είχα φιλοξενήσει τον 19χρονο σπίτι μου – Είναι ψεύτης
Ειδικότερα, μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό” για τις καταγγελίες, ο πρώην τρόφιμος της Κιβωτού, Τσαμπί, πρώην φιλοξενούμενος στη δομή της Χίου και νυν εργαζόμενος, κατηγόρησε τον 19χρονο ότι λέει ψέματα.

Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριξε ότι γνωρίζει καλά τον 19χρονο, καθώς τον είχε φιλοξενήσει στο σπίτι του, ενώ παράλληλα δήλωσε ότι δεν είναι αξιόπιστος και δεν γνωρίζει για ποιον λόγο προχώρησε σε καταγγελία.

Μάλιστα, σε ερώτηση για τον πατέρα Αντώνιο, ο Τσαμπί υποστήριξε ότι και ο ίδιος του έκανε μασάζ προκειμένου να τον ξεκουράσει, ενώ πρόσθεσε ότι δεν ήταν λίγα τα παιδιά που τον βοηθούσαν να δένει τα κορδόνια του επειδή είχε πρόβλημα με τη μέση του.

“Οι δημοσιογράφοι ξαφνικά έγιναν δικαστές. Είσαι δικαστής” είπε ξεσπώντας κατά του Λιάγκα ο Τσαμπί.

Τα παραπάνω προκάλεσαν την έκρηξη του Γιώργου Λιάγκα. “Μιλάς με έναν άνθρωπο που αν δεν το ξέρεις ήμουν στο πλευρό του πατέρα Αντωνίου και έχω βοηθήσει όσο λίγοι δημοσιογράφοι την Κιβωτό του Κόσμου. Είναι ντροπή σου να λες για εμένα ότι είμαι δικαστής. Έχω πει μακάρι αυτά που λέγονται να είναι ψέματα. Κανείς δεν θέλει ένας άνθρωπος με ράσο που είχε ένα όραμα και το υλοποίησε να έχει κάνει τα πράγματα για τα οποία καταγγέλλεται” απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

“Μου έστησε παγίδα”
Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα κυκλοφόρησε βίντεο με τον Τσαμπί να βρίζει με χυδαίες εκφράσεις τον πατέρα Αντώνιο. “Τον @@@, είναι ένας ψεύτης, ένας απατεώνας, ένας κ@@δος” ακούγεται να λέει ο Τσαμπί για τον ίδιο άνθρωπο που υπερασπιζόταν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Σε νέα επικοινωνία του με την εκπομπή “Πρωινό”, ο Τσαμπί ανέφερε ότι το βίντεο που τον δείχνει να βρίζει τον πατέρα Αντώνιο το τράβηξε ο 19χρονος που κατήγγειλε ξυλοδαρμούς και ασέλγεια στην Κιβωτό.

“Μου έστησε παγίδα” είπε ο Τσαμπί για τον 19χρονο. “Μου είπε ψέματα ότι ο πατέρας Αντώνιος με κατηγορούσε. Ότι του έλεγε: “Τι θες εσύ και κάνεις παρέα με γύφτους”. Αλλά εγώ ρώτησα τον πατέρα Αντώνιο και ήταν όλα ψέματα” εξήγησε.

Διάφορα δικαστής…… Έβγαλε εργαζόμενο. Κιβωτού:Έκανε Λιάγκα: ρούχα του.Είσαι φρενών.Τον Χαμός
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άνοια στον έναν σύζυγο, αυξημένος κίνδυνος και για τον άλλο – Πώς εξηγείται το φαινόμενο
Δε, 27 Ιούλ 2026 00:02
Η καλή τύχη χαμογελά σε 3 ζώδια, μέχρι τις 2 Αυγούστου – Το Σύμπαν τους “χαρίζει” πολλές ευκαιρίες
Κυ, 26 Ιούλ 2026 20:50
Σύρος: Αυτά τα δύο στοιχεία θα αποκαλύψουν όλη την αλήθεια – Τα τελευταία λόγια της Βάγγης στον γιο της
Κυ, 26 Ιούλ 2026 20:42
Έκτακτο – Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας – Έκλεισαν δρόμοι – Στο σημείο ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας
Κυ, 26 Ιούλ 2026 20:34
Έγκλημα στη Σύρο: Ξεσπά η κολλητή φίλη της Βάγγης – “Μακάρι να μπορούσα να μπω μέσα της και να τα αλλάξω όλα”
Κυ, 26 Ιούλ 2026 14:03
Από τις 25 Αυγούστου αυτά τα 3 ζώδια θα βιώσουν μία αλλαγή – Για ένα από αυτά ξεμπλοκάρουν τα οικονομικά
Κυ, 26 Ιούλ 2026 12:44
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.