Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Βοιωτία:Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή 37χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής.

Δε 29 Μάι 2023 14:19

Όλγα Τρέμη:Διαζύγιο για τη γνωστή δημοσιογράφο.Πήραν χωριστούς δρόμους…

Δε 29 Μάι 2023 12:15

Ναταλία Γερμανού: «Έχω θυμώσει πάρα πολύ…».Έξω φρενών με τραγουδιστή.

Δε 29 Μάι 2023 9:41
Facebook Twitter Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Χαμός στον αέρα με Παγώνη και ομοιοπαθητικό

Πα 24 Σεπ 2021 8:55 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email
Facebook Twitter WhatsApp Email

Κόντρα με ομοιοπαθητικό που υποστήριξε εναλλακτικές μεθόδους αντιμετώπισης της πανδημίας είχε η Ματίνα Παγώνη το πρωί της Παρασκευής. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ ήταν καλεσμένη στο Mega μαζί με τον Βασίλη Μαυρομάτη Ομοιοπαθητικό – Φυσικοπαθητικό Καθηγητή της αρχαίας Ελληνικής Ιατρικής στο κολέγιο Paris Graduate School.

 

Μαυρομμάτης: Υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι αντιμετώπισης της πανδημίας

 

«Στον εναλλακτικό χώρο, δεν επικροτούμε την πρακτική των εμβολίων. Έχουμε τους δικούς μας τρόπους προστασίας και θεραπείας. Είναι οι φυσικοί τρόποι θεραπείας. Ασκώ την φυσικοπαθητική, την ομοιοπαθητική και την αρχαία Ελληνική ιατρική. Έχουμε μέσα που χρησιμοποιούμε εδώ και χρόνια και προληπτικά και θεραπευτικά. Υπάρχει τεράστια κοινότητα εναλλακτικών, που κουράρουμε ασθενείς με τις μεθόδους μας, με ασφάλεια, χωρίς παρενέργειες. Χρησιμοποιούμε φυσικά μέσα. Κουράρουμε και ασθενείς COVID», ανέφερε ο κ. Μαυρομμάτης.

 

«Έχουμε μια μεθοδολογία που λέγεται εξατομίκευση. Δεν λειτουργούμε όπως οι γιατροί. Κανένας εναλλακτικός και κανένας γιατρός δεν μπορεί να πάρει 100% ευθύνη. Και οι δύο κάνουν σε κάθε περίπτωση ό,τι καλύτερο μπορούν. Για έναν ασθενή με κορoνοϊό, δε θα πάρουν όλοι τα ίδια φάρμακα, διαφέρουν ανάλογα με την περίπτωση. Χρησιμοποιούμε βότανα, συγκεκριμένη τροφή, βιταμίνες φυσικές και συνθετικές αν χρειαστεί, και φτιάχνουμε ένα ξεχωριστό πρωτόκολλο για κάθε περίπτωση. Δεν μπορώ να δώσω συγκεκριμένο παράδειγμα. Είναι εξατομικευμένο όλο αυτό», πρόσθεσε ο ίδιος.

 

«Χωρίς επιστημονικές μελέτες οι εναλλακτικές θεραπείες»

«Εμείς δεν έχουμε δει τέτοιες δημοσιεύσεις. Η ιατρική είναι μία, με μελέτες, δημοσιεύσεις, αποτελέσματα. Οι άνθρωποι με κορονοϊό, έχουν πολύ σοβαρό πρόβλημα, πάνε στα νοσοκομεία, φτάνουν μέχρι τις ΜΕΘ. Δεν έχω δει καμία δημοσίευση δική σας ότι με τις μεθόδους αυτές οι άνθρωποι γίνονται καλά. Αν έχετε κάτι συγκεκριμένο, βεβαίως να το λέμε. Εμείς μιλάμε με τις μελέτες που έχουμε στα χέρια μας, παγκοσμίως. Οι τοποθετήσεις αυτές θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές γιατί μας ακούει πολύς κόσμος», απάντηση η κ. Παγώνη.

 

 

«Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και εξατομικευμένη. Χρησιμοποιούμε βιταμίνες, ψευδάργυρο, σελήνιο, κάποια βότανα που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία κάθε ανθρώπου. Ακόμα τα ομοιοπαθητικά που μπορούμε να δώσουμε», σημείωσε από την πλευρά του ο κ. Μαυρομμάτης.

 

Οι ισχυρισμοί του κ. Μαυρομμάτη, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της κ. Παγώνη, η οποία είπε ότι «Εγώ δεν μπορώ να είμαι σε ένα πάνελ που λέει στον κόσμο ότι με βότανα και βιταμίνες θα γίνει καλά ο κόσμος. Τι να ακούσω όταν μπροστά μου πέθαινε ο ένας μετά τον άλλο;».

 

«Μιλάμε για τρεις μεθόδους που είναι αναγνωρισμένες από τον ΠΟΥ, επίσημα. Υπάρχουν ολόκληρες κλινικές στο εξωτερικό που χρησιμοποιούν αυτά που σας είπα. Δεν έχει ακουστεί. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν ισχύει ή ότι δεν υπάρχει», τόνισε κλείνοντας ο κ. Μαυρομμάτης.

«αέρα» ομοιοπαθητικό Παγώνη: στον Χαμός

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βοιωτία:Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή 37χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής.
Δε 29 Μάι 2023 14:19
Όλγα Τρέμη:Διαζύγιο για τη γνωστή δημοσιογράφο.Πήραν χωριστούς δρόμους…
Δε 29 Μάι 2023 12:15
Ναταλία Γερμανού: «Έχω θυμώσει πάρα πολύ…».Έξω φρενών με τραγουδιστή.
Δε 29 Μάι 2023 9:41
Θεσσαλονίκη:Τα νεότερα για την υγεία της 39χρονης μετά το δάγκωμα της οχιάς.Πώς πρέπει να αντιδράσουμε όταν δούμε φίδι.
Δε 29 Μάι 2023 8:37
Μεσολόγγι:Η οικογένεια έτρωγε και το φίδι σκαρφάλωσε στο παράθυρο.
Κυ 28 Μάι 2023 22:03
“Έσπασε” η Πέγκυ Τρικαλιώτη στον αέρα της ΕΡΤ:«Συγγνώμη…»
Κυ 28 Μάι 2023 20:02
Net-time.gr
Facebook Twitter Instagram YouTube
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
© 2023 net-time.gr Designed by net-time.

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.