Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έκτακτο – Κεφαλονιά: Ραγδαίες εξελίξεις τώρα με τους 3 κατηγορούμενους για τη νεκρή Μυρτώ!

Πα, 17 Απρ 2026 23:25

Μετά τα 40, αυτή η σκιά ματιών κάνει φυσικό λίφτινγκ! Θα φαίνεται ξεκούραστο και φρέσκο το βλέμμα

Πα, 17 Απρ 2026 23:15

Ελλάδα: Θρίλερ με τον θάνατο του 49χρονου προέδρου κοινότητας! Τροχαίο ή δολοφονία; Ποιο είναι το κρυμμένο μυστικό;

Πα, 17 Απρ 2026 23:15
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Χανιά: Παιχνίδι της μοίρας για τον 25χρονο Δημήτρη – Βρισκόταν στο σπίτι όταν…

Τρ, 25 Ιούν 2024 17:11 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στο πένθος έχουν βυθιστεί Φθιώτιδα και Κρήτη μετά τον αιφνίδιο θάνατο του 25χρονου Δημήτρη, το βράδυ της Δευτέρας, ο οποίος εδώ και περίπου έναν χρόνο έμενε στα Χανιά, καθώς υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία.

Ο 25χρονος ήταν ποδοσφαιριστής στον Ηρακλή Νεροκούρου, ο οποίος ανήρτησε ένα συλλυπητήριο μήνυμα: “Είναι κάποιες στιγμές που ένα γεγονός σε σοκάρει τόσο βαθειά που δεν υπάρχουν οι κατάλληλες λέξεις για να εκφραστεις.. Χτες βράδυ χάσαμε απρόσμενα ένα δικό μας παιδί,ένα σπάνιο πλάσμα που από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην ομάδα μας,υπέδειξε πως πρέπει να είναι ένας αθλητής μέσα και έξω από το γήπεδο. Λυπομαστε βαθύτατα για τον απρόσμενο χαμό του και εκφράζουμε δημόσια τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του. Καλο σου ταξίδι Δημήτρη”.

Ο 25χρονος, με καταγωγή από την Κυρτώνη (Κολάκα) Αταλάντης στη Φθιώτιδα, έχασε τις αισθήσεις του μέσα στο σπίτι του, στην περιοχή Λιβάδεια, μετά από έντονη δυσφορία που ένιωσε. Ειδοποιήθηκε αμέσως ΕΚΑΒ, όμως, ήταν αργά όταν έφτασε στο Νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ο Δημήτρης ήταν αθλητής από τα παιδικά του χρόνια. Αγωνίστηκε στις Μικτές Ομάδες Φθιώτιδας αλλά και στις Κ17 και Κ19 του Λεβαδειακού (την ίδια περίοδο με τον επίσης αδικοχαμένο Χατζηλάμπρο).

Θρήνος για τον ξαφνικό θάνατο του 25χρονου Δημήτρη – Ηταν ποδοσφαιριστής και φαντάρος στα Χανιά
Έπαιξε στη συνέχεια στην Αταλάντη, όπου μόλις 20 χρονών πήρε το νταμπλ και την άνοδο στη Γ’ Εθνική, αλλά και σε Δάφνη Λιβανατών, Οπούντιο Μαρτίνου και τελευταία στον Άρη Αγ. Κωνσταντίνου, δείχνοντας την ποδοσφαιρική του αξία.

Το τελευταίο διάστημα εκπληρώνοντας τη στρατιωτική του θητεία στην Κρήτη, πήρε το δελτίο του, ώστε να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο, το οποίο τόσο αγαπούσε.

Τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου του 25χρονου παληκαριού θα διερευνηθούν από το ΑΤ Χανίων, που παρήγγειλε και τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

– 25χρονο βρισκόταν για Δημήτρη Διάφορα μοίρας: όταν….. παιχνίδι σπίτι στο της τον Χανιά
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτο – Κεφαλονιά: Ραγδαίες εξελίξεις τώρα με τους 3 κατηγορούμενους για τη νεκρή Μυρτώ!
Πα, 17 Απρ 2026 23:25
Μετά τα 40, αυτή η σκιά ματιών κάνει φυσικό λίφτινγκ! Θα φαίνεται ξεκούραστο και φρέσκο το βλέμμα
Πα, 17 Απρ 2026 23:15
Ελλάδα: Θρίλερ με τον θάνατο του 49χρονου προέδρου κοινότητας! Τροχαίο ή δολοφονία; Ποιο είναι το κρυμμένο μυστικό;
Πα, 17 Απρ 2026 23:15
Αυτή η ταινία κατάπιε ολόκληρο το Netflix – “Σπάει” ταμεία από την πρώτη στιγμή!
Πα, 17 Απρ 2026 23:09
Voucher 750 ευρώ: Η «δεύτερη ευκαιρία» για χιλιάδες εργαζόμενους
Πα, 17 Απρ 2026 23:06
Mαθεύτηκε όλη η αλήθεια για τη 17χρονη κόρη γνωστού γιατρού, που βρέθηκε νεκρή στον Ισθμό
Πα, 17 Απρ 2026 23:03
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.