Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Η σπάνια μπλε Πανσέληνος στις 31 Μαΐου φέρνει ξεκαθαρίσματα: Ποια ζώδια αλλάζουν πορεία ζωής;

Πα, 29 Μάι 2026 18:50

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2026: Μαθητής είχε αντιρρήσεις για τα θέματα – «Ποια μοναξιά; Οι ηλικιωμένοι βγαίνουν, παίζουν τάβλι στα ΚΑΠΗ»

Πα, 29 Μάι 2026 18:17

Βόλος: Ανείπωτη τραγωδία για μαθήτρια που έδινε πανελλήνιες – Άσχημο παιχνίδι της μοίρας…

Πα, 29 Μάι 2026 14:48
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Χανιά: Παιχνίδι της μοίρας για τον 25χρονο Δημήτρη – Βρισκόταν στο σπίτι όταν…

Τρ, 25 Ιούν 2024 17:11 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στο πένθος έχουν βυθιστεί Φθιώτιδα και Κρήτη μετά τον αιφνίδιο θάνατο του 25χρονου Δημήτρη, το βράδυ της Δευτέρας, ο οποίος εδώ και περίπου έναν χρόνο έμενε στα Χανιά, καθώς υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία.

Ο 25χρονος ήταν ποδοσφαιριστής στον Ηρακλή Νεροκούρου, ο οποίος ανήρτησε ένα συλλυπητήριο μήνυμα: “Είναι κάποιες στιγμές που ένα γεγονός σε σοκάρει τόσο βαθειά που δεν υπάρχουν οι κατάλληλες λέξεις για να εκφραστεις.. Χτες βράδυ χάσαμε απρόσμενα ένα δικό μας παιδί,ένα σπάνιο πλάσμα που από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην ομάδα μας,υπέδειξε πως πρέπει να είναι ένας αθλητής μέσα και έξω από το γήπεδο. Λυπομαστε βαθύτατα για τον απρόσμενο χαμό του και εκφράζουμε δημόσια τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του. Καλο σου ταξίδι Δημήτρη”.

Ο 25χρονος, με καταγωγή από την Κυρτώνη (Κολάκα) Αταλάντης στη Φθιώτιδα, έχασε τις αισθήσεις του μέσα στο σπίτι του, στην περιοχή Λιβάδεια, μετά από έντονη δυσφορία που ένιωσε. Ειδοποιήθηκε αμέσως ΕΚΑΒ, όμως, ήταν αργά όταν έφτασε στο Νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ο Δημήτρης ήταν αθλητής από τα παιδικά του χρόνια. Αγωνίστηκε στις Μικτές Ομάδες Φθιώτιδας αλλά και στις Κ17 και Κ19 του Λεβαδειακού (την ίδια περίοδο με τον επίσης αδικοχαμένο Χατζηλάμπρο).

Θρήνος για τον ξαφνικό θάνατο του 25χρονου Δημήτρη – Ηταν ποδοσφαιριστής και φαντάρος στα Χανιά
Έπαιξε στη συνέχεια στην Αταλάντη, όπου μόλις 20 χρονών πήρε το νταμπλ και την άνοδο στη Γ’ Εθνική, αλλά και σε Δάφνη Λιβανατών, Οπούντιο Μαρτίνου και τελευταία στον Άρη Αγ. Κωνσταντίνου, δείχνοντας την ποδοσφαιρική του αξία.

Το τελευταίο διάστημα εκπληρώνοντας τη στρατιωτική του θητεία στην Κρήτη, πήρε το δελτίο του, ώστε να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο, το οποίο τόσο αγαπούσε.

Τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου του 25χρονου παληκαριού θα διερευνηθούν από το ΑΤ Χανίων, που παρήγγειλε και τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

– 25χρονο βρισκόταν για Δημήτρη Διάφορα μοίρας: όταν….. παιχνίδι σπίτι στο της τον Χανιά
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η σπάνια μπλε Πανσέληνος στις 31 Μαΐου φέρνει ξεκαθαρίσματα: Ποια ζώδια αλλάζουν πορεία ζωής;
Πα, 29 Μάι 2026 18:50
Πανελλήνιες Εξετάσεις 2026: Μαθητής είχε αντιρρήσεις για τα θέματα – «Ποια μοναξιά; Οι ηλικιωμένοι βγαίνουν, παίζουν τάβλι στα ΚΑΠΗ»
Πα, 29 Μάι 2026 18:17
Βόλος: Ανείπωτη τραγωδία για μαθήτρια που έδινε πανελλήνιες – Άσχημο παιχνίδι της μοίρας…
Πα, 29 Μάι 2026 14:48
Αυτά τα 4 ζώδια μπαίνουν σε τροχιά τύχης και αφθονίας! Το Σύμπαν τους ανταμείβει πλουσιοπάροχα…
Πα, 29 Μάι 2026 14:35
Ελλάδα: Αρχαία τραγωδία με διευθυντή δημοτικού σχολείου – Δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ στους μαθητές του…
Πα, 29 Μάι 2026 14:33
Μεγάλη φωτιά σε βιοτεχνία
Πα, 29 Μάι 2026 11:22
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.