Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μακιγιάζ μετά τα 60 – Τα 7 τρικ που ανανεώνουν την εμφάνιση στη στιγμή! Κάνουν εφέ λίφτινγκ και χαρίζουν χρόνια!

Πα, 6 Μαρ 2026 22:23

Καλαμαράκια: Αυτό είναι το μυστικό υλικό που τα κάνει σούπερ τραγανά!

Πα, 6 Μαρ 2026 22:17

Έκτακτο – Σοκαριστικό περιστατικό έξω από τη ΓΑΔΑ: Όσα τους έλεγε ήταν αληθινά! Μέσα στο σακίδιο του και στο χέρι…

Πα, 6 Μαρ 2026 22:10
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Χάρης Ρώμας:Χώρισε από τον σύντροφο του γιατί δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο

Κυ, 28 Νοέ 2021 11:09 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

«Η σχέση μου δεν ξέρω αν ήταν φοβική ή αν ήταν αντιεμβολιαστής», είπε ο αγαπημένος ηθοποιός

Αναμφίβολα η πανδημία έφερε πολλά ζευγάρια μπροστά στα πραγματικά προβλήματα της σχέσης τους, ειδικότερα εν μέσω της καραντίνας όπου είχαν μεγαλύτερο χρόνο να περάσουν μαζί. Μπροστά σε αυτό, βρέθηκε και ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος, Χάρης Ρώμας, ο οποίος χώρισε ύστερα από δέκα χρόνια σχέσης. Όπως είπε, στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!», υπήρχε διαφορά απόψεων στο θέμα των εμβολίων. « Αυτό που συνέβη άνοιξε ένα χάσμα κι είχαμε διαφορά απόψεων. Για τα εμβόλια να το πούμε… Η σχέση μου δεν ξέρω αν ήταν φοβική ή αν ήταν αντιεμβολιαστής… Έχουν παρουσιαστεί σε όλα τα φάρμακα κατά καιρούς παρενέργειες», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

«Πιστεύω ότι, αν προκύπτει ένα τέτοιο θέμα, το οποίο δεν είναι μικρό στην εποχή μας γιατί έχει πάρει και τόση διάσταση. Όταν ανοίγει ένα τέτοιο παράθυρο, βλέπεις όψεις της σχέσης σου ή του χαρακτήρα σου, που δεν είχες δει ή δεν ήθελες να δεις. Ήμασταν ευτυχισμένοι για πολλά χρόνια κι από εμένα υπάρχει πάντα αγάπη, πλην όμως πιστεύω ότι έπρεπε να γίνει κι ήταν η σωστή στιγμή. Προσπαθώ να το δω θετικά και να προχωρήσω στο επόμενο βήμα της ζωής μου» , πρόσθεσε ο Χάρης Ρώμας.

 

 

«Χώρισα μετά από δέκα χρόνια. Το είχαμε συζητήσει για να παντρευτούμε. Πολλές φορές συμβαίνει το θέλω μας να μπερδεύεται με την πραγματικότητα», συμπλήρωσε.

Γιατί εμβόλιο ήθελε κάνει Ρώμας:Χώρισε σύντροφό Χάρης
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μακιγιάζ μετά τα 60 – Τα 7 τρικ που ανανεώνουν την εμφάνιση στη στιγμή! Κάνουν εφέ λίφτινγκ και χαρίζουν χρόνια!
Πα, 6 Μαρ 2026 22:23
Καλαμαράκια: Αυτό είναι το μυστικό υλικό που τα κάνει σούπερ τραγανά!
Πα, 6 Μαρ 2026 22:17
Έκτακτο – Σοκαριστικό περιστατικό έξω από τη ΓΑΔΑ: Όσα τους έλεγε ήταν αληθινά! Μέσα στο σακίδιο του και στο χέρι…
Πα, 6 Μαρ 2026 22:10
Αυτά τα 4 ζώδια, μετά τις 20 Μαρτίου, θα δουν ξαφνικές αλλαγές στη ζώή τους! Τα περιμένουν σημαντικές επιτυχίες…
Πα, 6 Μαρ 2026 21:33
Τι είπε ο άνθρωπος! Λιάγκας κατά Λαζόπουλου: «Θα του κάνω αγωγή – Με φαντασιώνεται να α@@@@@…»
Πα, 6 Μαρ 2026 18:03
Καινούργιου: Τα “πήρε” στο κρανίο – Αμηχανία στο πλατό! “Γιατί, ρε, παιδάκι μου;” Την ώρα που έτρωγε, ξαφνικά , οι κάμερες…(Βίντεο)
Πα, 6 Μαρ 2026 15:45
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.