Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Κεφαλονιά: Αυτό έδειξαν οι τοξικολογικές της Μυρτούς – Τι άλλο πήρε και “γονάτισε” η καρδιά της

Δε, 27 Απρ 2026 18:26

Μια από τις καλύτερες σειρές του Netflix επιστρέφει μετά από 5 χρόνια με νέα σεζόν! – Είχε “σπάσει” ταμεία…

Δε, 27 Απρ 2026 17:14

Κεφαλονιά – Έκτακτο: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η μητέρα της Μυρτούς – Δραματικές στιγμές στην οικογένειά της Μυρτούς

Δε, 27 Απρ 2026 17:09
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Χίος: Οργή για τον πυροσβέστη που πέθανε περιμένοντας το ασθενοφόρο που άργησε γιατί δεν είχε οδηγό να το οδηγήσει

Δε, 12 Ιούλ 2021 17:12 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας πυροσβέστης πάνω στο καθήκον στο νησί της Χίου και μάλιστα σε βάρδια επιφυλακής και όχι σε κατάσβεση. Θλίψη και οργή επικρατεί στο νησί της Χίου με το θάνατο 43χρονου πυροσβέστη, ο οποίος πέθανε αβοήθητος. Ο λόγος είναι γιατί άργησε το ασθενοφόρο να τον παραλάβει, καθώς όπως αποδείχτηκε, δεν υπήρχε οδηγός να οδηγήσει το όχημα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα politischios.gr, ο άτυχος πυροσβέστης αισθάνθηκε αδιαθεσία και σωριάστηκε στο έδαφος την ώρα που βρίσκονταν σε υπηρεσία στην περιοχή της Κατάβασης στην Αμανή, για βάρδια επιφυλακής, η οποία κατακάηκε τις προηγούμενες ημέρες από το πύρινο μέτωπο.

Η γιατρός της περιοχής έσπευσε σχεδόν άμεσα στο σημείο για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, ενώ είχε κληθεί παράλληλα και ασθενοφόρο να τον παραλάβει για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Ωστόσο, το όχημα άργησε πολύ να έρθει καθώς ο ένας και μοναδικός εθελοντής οδηγός της περιοχής της Βολισσού, που βρίσκεται κοντά στο σημείο όπου κατέρρευσε ο 43χρονος πυροσβέστης, βρίσκονταν στα Καρδάμυλα.

Πατέρας δύο παιδιών ο πυροσβέστης

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για το περιστατικό, ο 43χρονος που κατέληξε ήταν ο Χρυσούλης Ματθαίος, Αρχιπυροσβέστης και ομαδάρχης του πεζοπόρου τμήματος της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με έδρα τη Χίο.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης ο ίδιος ήταν πατέρας δύο παιδιών. Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατό του θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

άργησε ασθενοφόρο Γιατί Διάφορα είχε οδηγήσει οδηγό Οργή Πέθανε περιμένοντας πυροσβέστη Χίος
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κεφαλονιά: Αυτό έδειξαν οι τοξικολογικές της Μυρτούς – Τι άλλο πήρε και “γονάτισε” η καρδιά της
Δε, 27 Απρ 2026 18:26
Μια από τις καλύτερες σειρές του Netflix επιστρέφει μετά από 5 χρόνια με νέα σεζόν! – Είχε “σπάσει” ταμεία…
Δε, 27 Απρ 2026 17:14
Κεφαλονιά – Έκτακτο: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η μητέρα της Μυρτούς – Δραματικές στιγμές στην οικογένειά της Μυρτούς
Δε, 27 Απρ 2026 17:09
Πρωτομαγιά με Πανσέληνο: Τα ζώδια που ευνοούνται και εκείνο που πρέπει να προσέξει «Φεγγάρι των Λουλουδιών»
Δε, 27 Απρ 2026 14:44
Νέος σεισμικός χάρτης στην Ελλάδα: Αυτές οι περιοχές μπαίνουν στο “κόκκινο” για μεγάλο σεισμό – Το περίεργο με την Αττική
Δε, 27 Απρ 2026 12:01
Σοκ στο Παγκράτι: Δεν μπορούσε να την περιμένει να παρκάρει, κατέβηκε και της έκανε κάτι φρικιαστικό!
Δε, 27 Απρ 2026 11:56
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.