Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ζώδια – 25 Απριλίου: Αναπουμπούλα, ένταση, νεύρα και τηλεφωνήματα! Αυτό το ζώδιο πρέπει να προσέχει πολύ με τα χρήματα!

Σα, 25 Απρ 2026 00:27

Ελλάδα: Αυτός ο τύπος καρκίνου “έρχεται” επιθετικά! Τι λένε Έλληνες επιστήμονες

Πα, 24 Απρ 2026 23:28

Έρχονται «λουκέτα» σε αεροπορικές – Ποιες 2 είναι στο στόχαστρο

Πα, 24 Απρ 2026 23:23
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη:Όσα αποκαλύπτει για το συγκλονιστικό μήνυμα που έλαβε στα social media από γυναίκα.Εγώ είμαι η προηγούμενη σχέση του τύπου που σκότωσε…..

Σα, 1 Οκτ 2022 09:23 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στο πλατό της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος»βρέθηκε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και μίλησε για την ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Μη με αφήσεις ποτέ» που πραγματεύεται τις τοξικές, κακοποιητικές σχέσεις.

Μάλιστα αποκάλυψε κι ένα μήνυμα που έλαβε στα social media και πραγματικά την σόκαρε.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έλαβα άπειρα μηνύματα… Άπειρα μηνύματα και εκεί μου βγήκε εμένα το συναίσθημα, μετά μου βγήκε εμένα. Σε σχέση με τα 800 μηνύματα που έλαβα από γυναίκες, τα δυο τρία να ήταν από άνδρες.

Ένα μήνυμα που ήταν λίγο συγκλονιστικό, πω πω πω Παναγία μου, ήταν για αυτό το περιστατικό που είχε γίνει στη Ρόδο. Και μου λέει μια κοπέλα, «εγώ είμαι η προηγούμενη σχέση του τύπου που σκότωσε και πρόλαβα να φύγω». Μου λέει, «είχα πάρει μέτρα και πρόλαβα να φύγω». Το οποίο μήνυμα αυτό ήταν συγκλονιστικό».

«Έχει συμβεί και σε μένα βίαιο περιστατικό σε σχέση αλλά χωρίς να φαίνεται τόσο πολύ. Δεν ήταν τόσο καθαρό».

«Υπάρχει βία στους ανθρώπους. Όλοι έχουμε βία. Δηλαδή υπάρχουν πολλές τοξικές σχέσεις που αν είσαι απ’ έξω, είτε παρατηρητής είτε το έχεις βιώσει εσύ αλλά έχεις πάρει απόσταση, σου είναι πια καθαρό ότι είναι κακοποιητικό. Είναι πολύ βαθύ το πρόβλημα» συμπλήρωσε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

αποκαλύπτει γυναίκα.Εγώ Διάφορα είμαι έλαβε μήνυμα προηγούμενη σκότωσε….. Συγκλονιστικό σχέση Τύπου Φαμέλη:Όσα Χειλά Χριστίνα
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ζώδια – 25 Απριλίου: Αναπουμπούλα, ένταση, νεύρα και τηλεφωνήματα! Αυτό το ζώδιο πρέπει να προσέχει πολύ με τα χρήματα!
Σα, 25 Απρ 2026 00:27
Ελλάδα: Αυτός ο τύπος καρκίνου “έρχεται” επιθετικά! Τι λένε Έλληνες επιστήμονες
Πα, 24 Απρ 2026 23:28
Έρχονται «λουκέτα» σε αεροπορικές – Ποιες 2 είναι στο στόχαστρο
Πα, 24 Απρ 2026 23:23
Απρίλιος: “Έρχονται” ραγδαίες εξελίξεις για 4 ζώδια – Το 2ο το περιμένουν απρόσμενοι καυγάδες και αποκάλυψη μυστικών!
Πα, 24 Απρ 2026 23:20
Σεισμός – Ελλάδα: “Αντίστροφη μέτρηση για μεγάλη δόνηση” λέει ο Παπαδόπουλος – Ποιες περιοχή της Ελλάδας βρίσκονται στο επίκεντρο(Χάρτης)
Πα, 24 Απρ 2026 22:36
Άγιος Δημήτριος: “Του γ@@@@@…” – Η ολέθρια σχέση, τα μηνύματα, το ραντεβού θανάτου και το σοκαριστικό ντοκουμέντο
Πα, 24 Απρ 2026 22:28
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.