Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σπάνιο φαινόμενο τον Μάΐο: Τα 3 ζώδια που πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά – Αλλαγές στα οικονομικά και πιέσεις…

Τρ, 28 Απρ 2026 22:27

Ποια είναι η Ελένη Αντωνίου, η διαιτητής της Super League, που συνέβαλε τον 89χρονο μακελάρη της Αθήνας

Τρ, 28 Απρ 2026 22:21

Ελλάδα – Έχουν πάθει όλοι σοκ! Τραγωδία με διευθύντρια δημοτικού σχολείου – “Κλειδί” τα τελευταία λόγια στον σύζυγο της

Τρ, 28 Απρ 2026 22:07
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Χριστίνα Λαμπίρη: Η αποστομωτική της απάντηση μετά την ανάρτηση “φωτιά” του Νίκου Μουρατίδη για την κόρη της

Πε, 11 Ιαν 2024 12:06 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μετά τη δήλωση “φωτιά” του Νίκου Μουρατίδη για τη Χριστίνα Λαμπίρη και τον τρόπο που μεγάλωσε την κόρη της, η παρουσιάστρια αποφάσισε να δώσει τη δική της απάντηση, μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο στο Facebook.

Να θυμίσουμε ότι ο Νίκος Μουρατίδης μέσα από το προσωπικό του blog είχε γράψει τα εξής:

“Πλάκωσαν οι κοινωνιολόγοι και έχουν άποψη. Χριστίνα Λαμπίρη: Είμαι υπέρ του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, η τεκνοθεσία όμως είναι μια άλλη ιστορία. Και μιλάει αυτή – όπως λέει μια φίλη – που έκανε ένα κοριτσάκι, το “πέταξε” στην γιαγιά και το παιδί μεγαλώνοντας έγινε παχύσαρκο και προβληματικό”.

Η απάντηση όλο νόημα της παρουσιάστριας

Η Χριστίνα Λαμπίρη επέλεξε να απαντήσει αναδημοσιεύοντας κάποια από τα λόγια του δημοφιλή ηθοποιού Χαβιέ Μπαρδέμ για το πώς βλέπει τις γυναίκες.

Στην ανάρτηση αναφέρεται: «Εάν ο κόσμος εξαρτώταν από εμάς, τους άντρες, θα είχε καταστραφεί εδώ κι εκατοντάδες εκατομμύρια χρόνια. Χάρη στις γυναίκες βρισκόμαστε ακόμα εδώ σήμερα. Είμαστε ασφαλείς, το σπίτι τους είναι το σπίτι μας. Η φύση μάς δημιούργησε όλους, γι’ αυτό και τη γυναίκα πρέπει να τη λατρεύουμε κι αυτό είναι απλώς γεγονός.

Κι ο καλός, αληθινός άντρας, είναι εκείνος που συμπεριφέρεται στη γυναίκα ως ίση. Εγώ προέρχομαι από την Ισπανία, που είναι μια έντονα πατριαρχική χώρα, αλλά με μεγάλωσε μια γυναίκα, με μόρφωσε μια γυναίκα, επειδή ο πατέρας μου ήταν απών, ο Θεός να τον έχει καλά, άρα έμαθα κι είδα τον κόσμο μέσα από τα μάτια της γυναίκας… Κι είδα τι σημαίνει να είσαι γυναίκα σ’ αυτόν τον κόσμο, ακόμα και τι σήμαινε να είσαι γυναίκα ηθοποιός, όπως η μητέρα μου, στην Ισπανία του ’60, χειρότερα από πόρνη.

Κι η δύναμη αυτής της γυναίκας, που έφερνε την αξιοπρέπεια σε ό,τι έκανε, που πολεμούσε σκληρά για να μεγαλώσει τρία παιδιά χωρίς να χάνει την ψυχραιμία της, με τη δύναμη μια λέαινας, αυτό είναι κάτι που θα τιμώ για πάντα. Κι αυτό είναι που με κάνει να σκέφτομαι ότι χωρίς τις γυναίκες είμαστε απροστάτευτοι. Γιατί είμαστε το αδύναμο φύλο.

Χαβιέ Μπαρδέμ (Javier Ángel Encinas Bardem)».

“φωτιά” ανάρτηση Απάντηση αποστομωτική για Διάφορα κόρη Λαμπίρη μετά Μουρατίδη Νίκου την της του Χριστίνα
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σπάνιο φαινόμενο τον Μάΐο: Τα 3 ζώδια που πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά – Αλλαγές στα οικονομικά και πιέσεις…
Τρ, 28 Απρ 2026 22:27
Ποια είναι η Ελένη Αντωνίου, η διαιτητής της Super League, που συνέβαλε τον 89χρονο μακελάρη της Αθήνας
Τρ, 28 Απρ 2026 22:21
Ελλάδα – Έχουν πάθει όλοι σοκ! Τραγωδία με διευθύντρια δημοτικού σχολείου – “Κλειδί” τα τελευταία λόγια στον σύζυγο της
Τρ, 28 Απρ 2026 22:07
Σοβαρό ατύχημα για τη Βάσια Παναγοπούλου στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης – “Ούρλιαζε από τους πόνους…”
Τρ, 28 Απρ 2026 22:02
Θλίψη στους ηθοποιούς! Την είδαμε τελευταία φορά σε πασίγνωστο σίριαλ! Πέθανε η γνωστή…
Τρ, 28 Απρ 2026 15:16
Θλίψη στην ελληνική δημοσιογραφία! Πέθανε ο δημοσιογράφος της…
Τρ, 28 Απρ 2026 15:12
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.