Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μαζωνάκης: Οι 4 λέξεις που «στοίχειωσαν» τη Γάκα μέσα στη φυλακή

Πα, 18 Σεπ 2026 18:31

Μαζωνάκη: Γιατί οι Αρχές δεν μπορούν να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιό του; Πώς θα βοηθήσει στις έρευνες;

Πα, 18 Σεπ 2026 18:25

Μαζωνάκης – Voice: Αυτή η τραγουδίστρια θα καθίσει στην καρέκλα του

Πα, 18 Σεπ 2026 14:09
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Χριστίνα Λαμπίρη:Συγκλονίζει η εξομολόγηση της γνωστής παρουσιάστριας.

Κυ, 26 Μαρ 2023 12:10 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Στην εκπομπή «Δύο στη 1» της ΕΡΤ , βρέθηκε καλεσμένη ,η Χριστίνα Λαμπίρη.

Η γνωστή παρουσιάστρια , μίλησε για την απόφαση της να μείνει εκτός των τηλεοπτικών πεπραγμένων και να “κρεμάσει” όπως ανέφερε η ίδια το ακουστικό.

«Όταν είπα πως «κρεμάω το ακουστικό» ήμουν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη, στρεσαρισμένη, απογοητευμένη, μπουχτισμένη, τα πάντα. Δεν ήθελα άλλο, πως το λένε. Ήθελα την υγεία μου, την ζωή μου. Ήμουν με κρίσεις πανικού και δεν ήμουν εγώ. Μου μιλούσες και μπορεί να σε έβριζα. Δεν είχα μέτρο, είχα χάσει τα πάντα. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ποτέ, γιατί όταν είσαι επάνω σε στρες δεν έχεις περιθώρια να πάθεις ούτε κρίσεις πανικού ούτε τίποτα. Φεύγαμε όμως ένα Σαββατοκύριακο με τον Θανάση και δεν κοιμόμουν όλο το βράδυ γιατί ξαφνικά νόμιζα ότι δεν υπήρχε αέρας γύρω μου. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό».

«Είμαστε στο Καρπενήσι, αρχίζω να παθαίνω μια τρομακτική δυσφορία, ανοίγω το παράθυρο να βγω έξω να αναπνεύσω και μπροστά μου ήταν μια συγκλονιστική εικόνα. Βλέπω μπροστά μου τα βουνά και τα έλατα και εκεί που θέλω να πω, «τι ευλογία Θεέ μου, τι ωραία εικόνα είναι αυτή που βλέπω» νόμιζα ότι αυτό το βουνό μου κόβει περισσότερο την αναπνοή και έκλεισα τα παράθυρα και μπήκα μέσα».

«Σταμάτησα τον Ιούνιο και ξέρω πως προς τα τέλη Αυγούστου αρχίζει η προετοιμασία των εκπομπών μας. Με τα τρέιλερ, τις φωτογραφήσεις, τις συσκέψεις και όλα αυτά. «Εάν ήσουν θα ήταν καλύτερα ή τώρα που είσαι στο σπίτι σου με τα δυο πόδια πάνω σε μια καρέκλα, διαβάζοντας ένα βιβλίο και βλέποντας την θάλασσα» έλεγα. Στην ιδέα και μόνο ότι μπορεί να ήμουν πίσω με έπιανε πάλι πανικός και έλεγα πως έχω πάρει σωστή απόφαση. Δηλαδή η πρώτη φορά κύλησε έτσι και δεν το διαπραγματευόμουν, δεν τολμούσε να περάσει από το μυαλό μου ότι μπορώ να ξαναγυρίσω» πρόσθεσε, ακόμα, η Χριστίνα Λαμπίρη στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.



γνωστής Διάφορα εξομολόγησή Λαμπίρη:Συγκλονίζει παρουσιάστριας της Χριστίνα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαζωνάκης: Οι 4 λέξεις που «στοίχειωσαν» τη Γάκα μέσα στη φυλακή
Πα, 18 Σεπ 2026 18:31
Μαζωνάκη: Γιατί οι Αρχές δεν μπορούν να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιό του; Πώς θα βοηθήσει στις έρευνες;
Πα, 18 Σεπ 2026 18:25
Μαζωνάκης – Voice: Αυτή η τραγουδίστρια θα καθίσει στην καρέκλα του
Πα, 18 Σεπ 2026 14:09
Νέα αποκάλυψη για Μαζωνάκη: Τι βρήκε και κατέσχεσε η ΕΛ.ΑΣ. από το σπίτι του
Πα, 18 Σεπ 2026 11:45
Ελλάδα: Σεισμός, πριν από λίγο, 4,2 Ρίχτερ – Η εκτίμηση Λέκκα
Πα, 18 Σεπ 2026 10:02
Σεπτέμβριος: 4 ζώδια που, επιτέλους, “ανασαίνουν” – Το Σύμπαν παίρνει όλα τα εμπόδια
Πα, 18 Σεπ 2026 08:52
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.