Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Φρίκη στο Λαύριο: “Βοήθεια, βοήθεια…” – Τέτοια ουρλιαχτά δεν έχουν ξανακουστεί – Η ανατριχιαστική λεπτομέρεια

Πα, 2 Οκτ 2026 14:31

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης της ΕΜΥ

Πα, 2 Οκτ 2026 14:20

Το Σύμπαν δοκιμάζει 3 ζώδια τον Οκτώβριο – Θα δοκιμαστούν οι αντοχές τους

Πα, 2 Οκτ 2026 08:36
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Χρήστος Χρυσάφης: Τα σημάδια στις παλάμες του τραγουδιστή θυμίζουν τις πληγές του Εσταυρωμένου – Η συγκλονιστική ιστορία του

Πε, 22 Απρ 2021 16:54 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Ο Χρήστος Χρυσάφης, ο τραγουδιστής που ζει κι εργάζεται τα τελευταία πέντε χρόνια στο Ισραήλ μίλησε σήμερα στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου. Ο νεαρός, από μικρή ηλικία, έχει βιώσει τα δικά του θαύματα. Μία εβδομάδα μετά τη βάφτισή του κάηκε στα χέρια και τα σημάδια στις παλάμες του θυμίζουν τις πληγές του Εσταυρωμένου, ενώ σε ηλικία πέντε ετών πέρασε από πάνω του αυτοκίνητο, χωρίς καν να τον τραυματίσει!

«Η μητέρα μου, όταν ήταν έγκυος σε εμένα έβλεπε ως όνειρο έναν ηλικιωμένο που θα δώσει το όνομά του στο παιδί της γιατί θα περάσει πολλά ατυχήματα. Μία εβδομάδα μετά τη βάφτισή μου, έκαψα τα χέρια μου και έχουν πάρει το σχήμα από τη Σταύρωση. Έχω ακόμα ένα σημάδι εκ γενετής που μοιάζει με το σημάδι που είχε ο Χριστός στον σταυρό από τη ξιφολόγχη. Επίσης, όταν ήμουν πέντε χρονών πέρασε ένα αυτοκίνητο από πάνω μου και δεν έπαθα τίποτα. Είχα ροδιές πάνω στο σώμα μου και την επόμενη ημέρα στο νοσοκομείο, όπως μου είπαν, τραγουδούσα Λευτέρη Πανταζή» ανέφερε ο τραγουδιστής στο T-live.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια, αναφορικά με την πίστη του: «Δεν είμαι από τους ανθρώπους που πάνε κάθε Κυριακή στην εκκλησία. Από μικρός ήθελα να έρθω στο Ισαρήλ και αισθάνομαι ευγνώμων που μου δόθηκε η ευκαιρία να έρθω πριν πέντε χρόνια λόγω της δουλειάς μου. Το προτείνω σε όλους να επισκεφθούν τους Αγίους Τόπους.

Αυτή η ενέργεια που παίρνεις, όταν μπαίνεις στο ναό είναι απίστευτη. Δε θυμάμαι να το έχω νιώσει πουθενά αλλού, σε καμία άλλη στιγμή της ζωής μου. Τη στιγμή που μπαίνεις στον ιερό ναό είναι απίστευτη η ενέργεια που παίρνεις».

Δες το βίντεο με όλη την εξομολόγησή του στην Τατιάνα Στεφανίδου:

Διάφορα Εσταυρωμένου θυμίζουν Ιστορία παλάμες πληγές σημάδια στις συγκλονιστική τραγουδιστή Χρήστος Χρυσάφης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φρίκη στο Λαύριο: “Βοήθεια, βοήθεια…” – Τέτοια ουρλιαχτά δεν έχουν ξανακουστεί – Η ανατριχιαστική λεπτομέρεια
Πα, 2 Οκτ 2026 14:31
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης της ΕΜΥ
Πα, 2 Οκτ 2026 14:20
Το Σύμπαν δοκιμάζει 3 ζώδια τον Οκτώβριο – Θα δοκιμαστούν οι αντοχές τους
Πα, 2 Οκτ 2026 08:36
Φρίκη στο Λαύριο με πρώην ζευγάρι!
Πα, 2 Οκτ 2026 08:33
2 Οκτωβρίου: Μια συζήτηση θα αποκαλύψει κάτι που δεν είχαν καταλάβει 2 ζώδια – Βοήθεια από άνθρωπο που δεν περιμένουν
Πε, 1 Οκτ 2026 21:45
Αυτό είναι το πιο τυχερό ζώδια Οκτωβρίου
Πε, 1 Οκτ 2026 21:42
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.