Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

5,50€ η χωριάτικη, 8€ τα καλαμαράκια, 13,50€ η γαριδομακαρονάδα: Το νησί-έκπληξη που σαρώνει φέτος, επειδή «νικά» την ακρίβεια

Τρ, 7 Ιούλ 2026 23:51

Συντάξεις Αυγούστου – Σεπτεμβρίου: Πληρωμές σε δύο δόσεις – Ποιοι βλέπουν πρώτοι χρήματα

Τρ, 7 Ιούλ 2026 22:12

Επίδομα 300 ευρώ: Γιατί χιλιάδες συνταξιούχοι δεν θα το πάρουν;

Τρ, 7 Ιούλ 2026 22:11
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Χρήστος Μάστορας: Συγκλονίζει για το σοβαρό πρόβλημα υγείας – “Μπορεί και κάποιος από εσάς να υποφέρει από αυτήν αυτόν τον καιρό”

Πε, 15 Φεβ 2024 20:17 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο Χρήστος Μάστορας που τις τελευταίες μέρες απέχει των επαγγελματικών του υποχρεώσεων αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Όπως έγραψε στο Instagram, είχε αμφοτερόπλευρη δακρυοαδενίτιδα, μια φλεγμονή στα μάτια. Εκτός από τα όσα ανέφερε, ο τραγουδιστής ανέβασε και φωτογραφίες, στις οποίες δείχνει πόσο επηρεάστηκαν τα μάτια του από τη φλεγμονή.

Στην ανάρτησή του, ο Χρήστος Μάστορας έγραψε: «Συνήθως αδιαφορώ για το τι λέγεται για μένα γιατί έχω ένα πολύ δυνατό στενό κύκλο ανθρώπων που με αγαπούν και τους αγαπώ αδιαπραγμάτευτα και για εκείνους είμαι ο Χρήστος ο Χρηστάρας ο Χρηστάκης που πάντα ήξεραν. Για την οικογένειά μου πεθαίνω για τους φίλους μου που τους έχω από μικρό παιδί πεθαίνω και πεθαίνουν κι αυτοί για μένα.

Έχουμε μια μικρή φυλή, ο ένας είμαστε για τον άλλον. Αυτό με κάνει τόσο ελεύθερο στα επαγγελματικά μου και τόσο ανθεκτικό στην κριτική του κόσμου, στις απόψεις του κόσμου για μένα. Ή μάλλον για τον τύπο που λέγεται Μάστορας. Ακούω κατά καιρούς διάφορες φήμες και έτυχε να ακούσω και τώρα κάποιες άλλες που δεν τιμούν οποίους τις διαδίδουν οπότε θα ανεβάσω μερικές φωτογραφίες από τις δύο δύσκολες τελευταίες εβδομάδες. Ο πιο σημαντικός λόγος που τις ανεβάζω είναι όμως για να μοιραστώ την ιστορία μου για την αμφοτερόπλευρη δακρυοαδενίτιδα.

Αιτία ο κοβιντ ο άτιμος… Ψάξτε το. Μπορεί και κάποιος από εσάς να υποφέρει από αυτήν αυτό τον καιρό και να μην ξέρει πως να το διαχειριστεί.. Εγώ μπήκα στο νοσοκομείο και είχα την πιο απίστευτη γιατρό την Δήμητρα Π. να με προσέχει σε κάθε βήμα. Είμαι καλά τώρα όποτε πάμε γερά».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Mastoras (@xmastoras)

«πρόβλημα» – “Μπορεί από αυτήν αυτόν για Διάφορα εσάς και καιρό” κάποιος Μάστορας να Σοβαρό Συγκλονίζει το τον υγείας» υποφέρει Χρήστος
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5,50€ η χωριάτικη, 8€ τα καλαμαράκια, 13,50€ η γαριδομακαρονάδα: Το νησί-έκπληξη που σαρώνει φέτος, επειδή «νικά» την ακρίβεια
Τρ, 7 Ιούλ 2026 23:51
Συντάξεις Αυγούστου – Σεπτεμβρίου: Πληρωμές σε δύο δόσεις – Ποιοι βλέπουν πρώτοι χρήματα
Τρ, 7 Ιούλ 2026 22:12
Επίδομα 300 ευρώ: Γιατί χιλιάδες συνταξιούχοι δεν θα το πάρουν;
Τρ, 7 Ιούλ 2026 22:11
Θλίψη! Πέθανε ο Έλληνας ηθοποιός που ξεχώρισε με τους ρόλους του στον κινηματογράφο και την τηλεόραση
Τρ, 7 Ιούλ 2026 22:06
Αυτά τα χρώματα στο πεντικιούρ δείχνουν τα πόδια πιο μαυρισμένα απογειώνοντας τα σανδάλια σας
Τρ, 7 Ιούλ 2026 20:35
3 κουρέματα που πρέπει να αποφύγεις το καλοκαίρι γιατί σε μεγαλώνουν
Τρ, 7 Ιούλ 2026 20:17
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.