Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν την τύχη με το μέρος τους την υπόλοιπη χρονιά! Στο 3ο θα δοθούν ευκαιρίες, μετά από 7 χρόνια…

Πε, 16 Απρ 2026 00:25

Όλοι υποκλίνονται στον Δούση – Είπε για τη 19χρονη Μυρτώ ΑΛΗΘΕΙΕΣ που κανείς δεν τολμά να πει δημόσια

Τε, 15 Απρ 2026 23:08

Το “Ναυάγιο Ζακύνθου” και η σχέση του με τον πατέρα της 19χρονης που πέθανε στο Αργοστόλι

Τε, 15 Απρ 2026 22:53
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Χρήστος Μάστορας: Συγκλονίζει για το σοβαρό πρόβλημα υγείας – “Μπορεί και κάποιος από εσάς να υποφέρει από αυτήν αυτόν τον καιρό”

Πε, 15 Φεβ 2024 20:17 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο Χρήστος Μάστορας που τις τελευταίες μέρες απέχει των επαγγελματικών του υποχρεώσεων αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Όπως έγραψε στο Instagram, είχε αμφοτερόπλευρη δακρυοαδενίτιδα, μια φλεγμονή στα μάτια. Εκτός από τα όσα ανέφερε, ο τραγουδιστής ανέβασε και φωτογραφίες, στις οποίες δείχνει πόσο επηρεάστηκαν τα μάτια του από τη φλεγμονή.

Στην ανάρτησή του, ο Χρήστος Μάστορας έγραψε: «Συνήθως αδιαφορώ για το τι λέγεται για μένα γιατί έχω ένα πολύ δυνατό στενό κύκλο ανθρώπων που με αγαπούν και τους αγαπώ αδιαπραγμάτευτα και για εκείνους είμαι ο Χρήστος ο Χρηστάρας ο Χρηστάκης που πάντα ήξεραν. Για την οικογένειά μου πεθαίνω για τους φίλους μου που τους έχω από μικρό παιδί πεθαίνω και πεθαίνουν κι αυτοί για μένα.

Έχουμε μια μικρή φυλή, ο ένας είμαστε για τον άλλον. Αυτό με κάνει τόσο ελεύθερο στα επαγγελματικά μου και τόσο ανθεκτικό στην κριτική του κόσμου, στις απόψεις του κόσμου για μένα. Ή μάλλον για τον τύπο που λέγεται Μάστορας. Ακούω κατά καιρούς διάφορες φήμες και έτυχε να ακούσω και τώρα κάποιες άλλες που δεν τιμούν οποίους τις διαδίδουν οπότε θα ανεβάσω μερικές φωτογραφίες από τις δύο δύσκολες τελευταίες εβδομάδες. Ο πιο σημαντικός λόγος που τις ανεβάζω είναι όμως για να μοιραστώ την ιστορία μου για την αμφοτερόπλευρη δακρυοαδενίτιδα.

Αιτία ο κοβιντ ο άτιμος… Ψάξτε το. Μπορεί και κάποιος από εσάς να υποφέρει από αυτήν αυτό τον καιρό και να μην ξέρει πως να το διαχειριστεί.. Εγώ μπήκα στο νοσοκομείο και είχα την πιο απίστευτη γιατρό την Δήμητρα Π. να με προσέχει σε κάθε βήμα. Είμαι καλά τώρα όποτε πάμε γερά».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Mastoras (@xmastoras)

«πρόβλημα» – “Μπορεί από αυτήν αυτόν για Διάφορα εσάς και καιρό” κάποιος Μάστορας να Σοβαρό Συγκλονίζει το τον υγείας» υποφέρει Χρήστος
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν την τύχη με το μέρος τους την υπόλοιπη χρονιά! Στο 3ο θα δοθούν ευκαιρίες, μετά από 7 χρόνια…
Πε, 16 Απρ 2026 00:25
Όλοι υποκλίνονται στον Δούση – Είπε για τη 19χρονη Μυρτώ ΑΛΗΘΕΙΕΣ που κανείς δεν τολμά να πει δημόσια
Τε, 15 Απρ 2026 23:08
Το “Ναυάγιο Ζακύνθου” και η σχέση του με τον πατέρα της 19χρονης που πέθανε στο Αργοστόλι
Τε, 15 Απρ 2026 22:53
Ελλάδα: Συγκλονιστική υπόθεση απάτης! Καθαρίστρια καταγγέλλει γιο πασίγνωστης τραγουδίστριας για…
Τε, 15 Απρ 2026 22:46
Αυτά τα 3 ζώδια παίρνουν τον Απρίλιο το “κλειδί” της επιτυχίας από το Σύμπαν – Σημαντικές ευκαιρίες στην πόρτα τους
Τε, 15 Απρ 2026 18:01
Ελλάδα: Στο “σφυρί” ‘ενα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα
Τε, 15 Απρ 2026 17:21
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.