Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Market Pass 2026: Ποιοι θα πάρουν, πριν τα Χριστούγεννα, έως 1.000 ευρώ

Σα, 31 Οκτ 2026 10:23

Το Σύμπαν στέλνει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα σε 3 ζώδια – “Βλέπουν” φως στο τούνελ για το μέλλον

Σα, 31 Οκτ 2026 10:20

Μενεγάκη: Ο “άγνωστος” σύζυγος που εμφανίστηκε, μετά από χρόνια, στα γενέθλιά της – Πώς αντέδρασε η Ελένη

Σα, 31 Οκτ 2026 10:16
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Χρήστος Μάστορας: Συγκλονίζει για το σοβαρό πρόβλημα υγείας – “Μπορεί και κάποιος από εσάς να υποφέρει από αυτήν αυτόν τον καιρό”

Πε, 15 Φεβ 2024 20:17 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Ο Χρήστος Μάστορας που τις τελευταίες μέρες απέχει των επαγγελματικών του υποχρεώσεων αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Όπως έγραψε στο Instagram, είχε αμφοτερόπλευρη δακρυοαδενίτιδα, μια φλεγμονή στα μάτια. Εκτός από τα όσα ανέφερε, ο τραγουδιστής ανέβασε και φωτογραφίες, στις οποίες δείχνει πόσο επηρεάστηκαν τα μάτια του από τη φλεγμονή.

Στην ανάρτησή του, ο Χρήστος Μάστορας έγραψε: «Συνήθως αδιαφορώ για το τι λέγεται για μένα γιατί έχω ένα πολύ δυνατό στενό κύκλο ανθρώπων που με αγαπούν και τους αγαπώ αδιαπραγμάτευτα και για εκείνους είμαι ο Χρήστος ο Χρηστάρας ο Χρηστάκης που πάντα ήξεραν. Για την οικογένειά μου πεθαίνω για τους φίλους μου που τους έχω από μικρό παιδί πεθαίνω και πεθαίνουν κι αυτοί για μένα.

Έχουμε μια μικρή φυλή, ο ένας είμαστε για τον άλλον. Αυτό με κάνει τόσο ελεύθερο στα επαγγελματικά μου και τόσο ανθεκτικό στην κριτική του κόσμου, στις απόψεις του κόσμου για μένα. Ή μάλλον για τον τύπο που λέγεται Μάστορας. Ακούω κατά καιρούς διάφορες φήμες και έτυχε να ακούσω και τώρα κάποιες άλλες που δεν τιμούν οποίους τις διαδίδουν οπότε θα ανεβάσω μερικές φωτογραφίες από τις δύο δύσκολες τελευταίες εβδομάδες. Ο πιο σημαντικός λόγος που τις ανεβάζω είναι όμως για να μοιραστώ την ιστορία μου για την αμφοτερόπλευρη δακρυοαδενίτιδα.

Αιτία ο κοβιντ ο άτιμος… Ψάξτε το. Μπορεί και κάποιος από εσάς να υποφέρει από αυτήν αυτό τον καιρό και να μην ξέρει πως να το διαχειριστεί.. Εγώ μπήκα στο νοσοκομείο και είχα την πιο απίστευτη γιατρό την Δήμητρα Π. να με προσέχει σε κάθε βήμα. Είμαι καλά τώρα όποτε πάμε γερά».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Mastoras (@xmastoras)

«πρόβλημα» – “Μπορεί από αυτήν αυτόν για Διάφορα εσάς και καιρό” κάποιος Μάστορας να Σοβαρό Συγκλονίζει το τον υγείας» υποφέρει Χρήστος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Market Pass 2026: Ποιοι θα πάρουν, πριν τα Χριστούγεννα, έως 1.000 ευρώ
Σα, 31 Οκτ 2026 10:23
Το Σύμπαν στέλνει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα σε 3 ζώδια – “Βλέπουν” φως στο τούνελ για το μέλλον
Σα, 31 Οκτ 2026 10:20
Μενεγάκη: Ο “άγνωστος” σύζυγος που εμφανίστηκε, μετά από χρόνια, στα γενέθλιά της – Πώς αντέδρασε η Ελένη
Σα, 31 Οκτ 2026 10:16
«Κλείσ’ το ρε πουλάκι μου το στόμα» – Τα “πήρε” κρανίο η Μπακογιάννη με γυναίκα που τη διέκοψε
Σα, 31 Οκτ 2026 00:02
31/10: Εκνευρισμός, παρεξηγήσεις και ξεκάθαρες αλήθειες για 3 ζώδια
Πα, 30 Οκτ 2026 23:41
Συντάξεις: Διπλή πληρωμή τον Νοέμβριο
Πα, 30 Οκτ 2026 22:34
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.