Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Συναγερμός! Αυτό εντοπίστηκε στον ποταμό Ασωπό – “Καμπανάκι” επιστημόνων

Τρ, 13 Οκτ 2026 10:55

3 ζώδια λαμβάνουν ένα μήνυμα από το Σύμπαν για το μέλλον τους

Τρ, 13 Οκτ 2026 10:51

Συναγερμός στα ευρωπαϊκά σούπερ μάρκετ – Τι συμβαίνει στα ράφια

Τρ, 13 Οκτ 2026 10:48
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Χρυσηίδα Δημουλίδου:Η δεύτερη δόση του εμβολίου,το αυτοάνοσο,η παραμόρφωση και τα εξανθήματα.

Πε, 3 Φεβ 2022 14:37 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Συγκλονίζει η περιπέτεια υγείας της Χρυσηίδας Δημουλίδου αμέσως μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου που της χορηγήθηκε. «Άρχισε η ραγδαία πτώση μαλλιών, το πρόσωπό μου να παραμορφώνεται και να βγάζω εξανθήματα, να έχω κούραση και πονοκεφάλους και να μυρίζω οσμή καπνού», αποκάλυψε.

 

Πολλαπλά προβλήματα ξεκίνησε να παρουσιάζει η υγεία της συγγραφέως Χρυσηίδας Δημουλίδου, μία ημέρα από τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Μιλώντας στο «Πρωινό», η κ. Δημουλίδου εκμυστηρεύτηκε όλα όσα έχει περάσει και τα οποία οδήγησαν τον γιατρό της να ζητήσει της απαλλαγή της από την τρίτη δόση.

 

«Η δική μου ιστορία ξεκίνησε στις 12 Ιουνίου 2021, όταν πήγα να κάνω τη δεύτερη δόση του εμβολίου. Αμέσως την επόμενη ημέρα και ένιωσα σαν να είχα τρακάρει με τρένο. Δε μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι, είχα τρομερό πονοκέφαλο και αδιαθεσία τρομερή. Τη μεθεπόμενη ξύπνησα με αυτά  που βλέπετε στο χέρι μου. Πάνω στην παραζάλη μου, κάπου έξυσα το χέρι μου και το μελάνιασα, δεν έδωσα σημασία. Πέρασε σε 10 ημέρες και στη συνέχεια σε δύο ημέρες ξαναβγήκε. Και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, δηλαδή έξι μήνες τώρα» δήλωσε μεταξύ άλλων η γνωστή συγγραφέας.

 

«Τα παρατράγουδα ξεκίνησαν από τον Ιούλιο. Όταν άρχισε η ραγδαία πτώση μαλλιών, το πρόσωπό μου να παραμορφώνεται και να βγάζω εξανθήματα, να έχω κούραση και πονοκεφάλους και να μυρίζω οσμή καπνού. Τη νύχτα αυτό με ξυπνούσε και ήταν πολύ ενοχλητικό. Επίσης, δε μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Γενικά ήμουν κομμάτια» ανέφερε.

 

 

«Πήγα σε δερματολόγο στη Μύκονο και μου λέει είναι ρήξη αιμοφόρων αγγείων και πρέπει να σε δει επειγόντως αιματολόγος. Επιστρέφω Αθήνα και αρχίζει ο Γολγοθάς. Διέγνωσαν 8 γιατροί διαφορετικών ειδικοτήτων -με κύριο τον ρευματολόγο- αυτοάνοσο, λύκο (Συστηματικός Ερυθηματώδης Λύκος). Δεν το είχα ποτέ. Δημιουργήθηκε αμέσως μετά το δεύτερο εμβόλιο. Ο γιατρός ζήτησε απαλλαγή τρίτου εμβολίου» κατέληξε η κ. Δημουλίδου.

αυτοάνοσο,η δεύτερη Δημουλίδου:Η Διάφορα δόση εμβολίου,το εξανθήματα. παραμόρφωση Χρυσηίδα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συναγερμός! Αυτό εντοπίστηκε στον ποταμό Ασωπό – “Καμπανάκι” επιστημόνων
Τρ, 13 Οκτ 2026 10:55
3 ζώδια λαμβάνουν ένα μήνυμα από το Σύμπαν για το μέλλον τους
Τρ, 13 Οκτ 2026 10:51
Συναγερμός στα ευρωπαϊκά σούπερ μάρκετ – Τι συμβαίνει στα ράφια
Τρ, 13 Οκτ 2026 10:48
Ελλάδα: Φρίκη για 4χρονη μέσα σε παιδικό σταθμό – “Μαμά, δεν θέλω…”
Δε, 12 Οκτ 2026 21:19
13/10: Ένα ζώδιο ευνοείται στα οικονομικά του – Τακτοποιείται μια εκκρεμότητα ή “έρχονται” χρήματα από τα παλιά
Δε, 12 Οκτ 2026 21:13
Θρίλερ στο Περιστέρι – Αυτό έβαζε κάθε μέρα μέσα στο φαγητό του άντρα της – Σοκαριστικό…
Δε, 12 Οκτ 2026 21:04
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.