Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Η μεταγραφή που αλλάζει τις ισορροπίες: Ο ηθοποιός που μπαίνει στο κόμμα Τσίπρα

Τε, 27 Μάι 2026 00:16

«Ένα γιατρό… αν υπάρχει γιατρός να έλθει γρήγορα»: Ανησυχία στην ομιλία Τσίπρα

Τρ, 26 Μάι 2026 23:29

Αυτό είναι το όνομα του νέου κόμματος του Αλέξη Τσίπρα – Δεν το περίμενε κανείς!

Τρ, 26 Μάι 2026 21:53
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Διευθυντής CIA: Θυμωμένος και απογοητευμένος ο Πούτιν.Η κρίση στην Ουκρανία θα σημάνει το πολιτικό του τέλος.

Τρ, 8 Μαρ 2022 19:03 ΔΙΕΘΝΗ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

«Θυμωμένο και απογοητευμένο» χαρακτήρισε ο διευθυντής της CIA, Ουίλιαμ Μπερνς τον Ρώσο πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν, όπως αναφέρει η δημοσιογράφος των National News, Joyce Karam στο twitter.

Σύμφωνα με τον ίδιο η εισβολή στην Ουκρανία θα σημάνει το πολιτικό του τέλος.

Προσθέτει δε ότι ο Μπερνς εκτιμά ότι έρχονται «άσχημες» εβδομάδες με τον Πούτιν να διπλασιάζει τις δυνάμεις του στην Ουκρανία και να αντιμετωπίζει σκληρή αντίσταση.

Μιλώντας στην ίδια ακρόαση, ο διευθυντής της Υπηρεσίας Αμυντικών Πληροφοριών, Scott Berrier, υπολόγισε τις ρωσικές απώλειες μεταξύ 2.000-4.000 στρατιωτών.

Όπως επισήμανε ο Μπερνς, ο Ρώσος πρόεδρος είναι «αποφασισμένος να κυριαρχήσει και να ελέγξει την Ουκρανία» και ξεκίνησε πόλεμο με βάση μια σειρά υποθέσεων που τον οδήγησαν να πιστεύει ότι η Ρωσία θα είχε ευνοϊκό αποτέλεσμα.

«Ο Πούτιν πίστευε πολλές υποθέσεις σχετικά με τη χρήση βίας, συμπεριλαμβανομένης της πεποίθησης ότι η Ουκρανία ήταν αδύναμη και εκφοβιζόταν εύκολα. Δεύτερον, ο Πούτιν πίστευε ότι οι Ευρωπαίοι, ιδιαίτερα οι Γάλλοι και οι Γερμανοί, ήταν αποστασιοποιημένοι και απέφευγαν τους κινδύνους. Τρίτον, πίστευε ότι είχε προστατεύσει την οικονομία του και δημιούργησε ένα μεγάλο πολεμικό σεντούκι στα αποθέματα ξένου συναλλάγματος. Και τέταρτον, ήταν σίγουρος ότι είχε εκσυγχρονίσει τον στρατό του και ότι ήταν ικανοί να πετύχουν μια γρήγορη αποφασιστική νίκη με ελάχιστο κόστος. Έχει αποδειχτεί ότι κάνει λάθος σε κάθε περίπτωση», επισήμανε ο Μπερνς.

Ερωτηθείς για το τι θα χρειαζόταν για να αλλάξει στάση ο Πούτιν στην Ουκρανία, ο Μπερνς εξήγησε ότι «αυτό είναι θέμα βαθιάς προσωπικής πεποίθησης για αυτόν».

«Ο Πούτιν βράζει σε έναν εύφλεκτο συνδυασμό παραπόνων και φιλοδοξιών εδώ και πολλά χρόνια», είπε, προσθέτοντας ότι ο Ρώσος πρόεδρος έχει δημιουργήσει ένα σύστημα στο οποίο ο κύκλος των συμβούλων του είναι «ολοένα και στενότερος».

 

απογοητευμένος Διεθνή διευθυντής Θυμωμένος κρίση Ουκρανία πολιτικό Πούτιν:Η σημάνει στην τέλος
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η μεταγραφή που αλλάζει τις ισορροπίες: Ο ηθοποιός που μπαίνει στο κόμμα Τσίπρα
Τε, 27 Μάι 2026 00:16
«Ένα γιατρό… αν υπάρχει γιατρός να έλθει γρήγορα»: Ανησυχία στην ομιλία Τσίπρα
Τρ, 26 Μάι 2026 23:29
Αυτό είναι το όνομα του νέου κόμματος του Αλέξη Τσίπρα – Δεν το περίμενε κανείς!
Τρ, 26 Μάι 2026 21:53
Συντάξεις Ιουλίου: Τότε θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι με βάση το νέο σύστημα
Τρ, 26 Μάι 2026 21:45
Πρέβεζα: Ανείπωτη τραγωδία με νεαρή μητέρα δύο παιδιών!
Τρ, 26 Μάι 2026 21:38
27 Μαΐου: Η ώρα της αλήθειας έφτασε για αυτά τα 3 ζώδια! Έτσι θα καταφέρουν να πάρουν το “κλειδί” της επιτυχίας
Τρ, 26 Μάι 2026 21:35
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.