Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ζώδια: Σε αυτά τα 4 ζώδια η τύχη χαμογελά! Πριν μπει ο Ιούνιος τα περιμένουν μεγάλες ευκαιρίες!

Πα, 8 Μάι 2026 14:05

Έκτακτο – Δραματικές στιγμές! Ομηρία σε ξένη τράπεζα – Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας…

Πα, 8 Μάι 2026 14:00

Χανταϊός: «Καμπανάκι» από Σύψα – Δεν υπάρχει φάρμακο – Ποια είναι τα συμπτώματα και πώς θα τα ξεχωρίσουμε από τη γρίπη

Πα, 8 Μάι 2026 11:58
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Δίκη Φιλιππίδη:Χαλασμός και φωνές μέχρι έξω από την δικαστική αίθουσα.Τι συνέβη.

Δε, 28 Μαρ 2022 12:40 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη έχει ξεκινήσει με την συζήτηση επί των αιτημάτων δύο εκ των καταγγελλουσών οι οποίες ζητούν να δώσουν κατάθεση παρουσία μόνο της έδρας και των διαδίκων.

Ο Μάκης Δημητρακόπουλος, συνήγορος του ηθοποιού είχε προαναγγείλει ότι κάθε τέτοια προσπάθεια θα τον έβρισκε αντίθετο, όπως και συνέβη.

Στο αίτημα για κατάθεση κεκλεισμένων των θυρών αντιτάχθηκε η Κική Μπακιρτζίδου, μία εκ των δικηγόρων του Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία είπε σε έντονο τόνο: «Εκτίθεστε κύριες μου ποικιλοτρόπως και δε μπορείτε να έρχεστε να ρίχνετε εκ των υστέρων δάκρυα στο ποινικό ακροατήριο».

«Δεν σέβεστε τα θύματα! Ντροπή» της απάντησε ο Αλέξανδρος Μίντζιας, δικηγόρος των δυο φερόμενων θυμάτων και ακολούθης χαλασμός.

Όμως, η φασαρία δεν τελείωσε εκεί. Όπως ανέφερε στο «Πρωινό» ο Τάσος Τεργιάκης, «υπάρχει πληροφορία ότι έχουν λογοφέρει ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, με τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη, τον Δημήτρη Φιλιππίδη εντός της δικαστικής αίθουσας».

Και ο Γιώργος Λιάγκας συμπλήρωσε πως έχουν αφαιρεθεί οι χειροπέδες από τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος έχει στο πλευρό του την σύζυγό του Ελπίδα Νίνου και τον γιο του Δημήτρη Φιλιππίδη.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος εκπροσωπεί τον Πέτρο Φιλιππίδη, είχε επισημάνει νωρίτερα μπροστά στις κάμερες: «Ο κανόνας σε μια ποινική δίκη είναι η δημοσιότητα. Όλη η δικογραφία ήταν καθημερινά στα πρωινάδικα, στις μεσημεριανές εκπομπές. Τα πάντα είχαν διακινηθεί σε φωτοτυπία. Ένας δεν είχε βγάλει το υπόμνημα του κατηγορουμένου, να υπάρχει η θέση του. Κάποιες έδωσαν συνεντεύξεις και το δημοσιοποίησαν από μόνες τους. Τότε δεν είχαν ψυχικό βάρος και άγχος; Υπάρχουν δημοσιεύματα που στο σύνολο τους κακοποιούν τον κατηγορούμενο. Θα ακουστεί και η φωνή του Πέτρου Φιλιππίδη. Οι τρεις καταγγέλλουσες είναι όλη η δικογραφία. Δεν υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας. Αν γίνει κεκλεισμένων των θυρών, θα υπάρχει μια άλλη δίκη, κακοποιητική της πραγματικότητας».

αίθουσα.Τι Διάφορα Δικαστική δίκη μέχρι συνέβη Φιλιππίδη:Χαλασμός φωνές
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ζώδια: Σε αυτά τα 4 ζώδια η τύχη χαμογελά! Πριν μπει ο Ιούνιος τα περιμένουν μεγάλες ευκαιρίες!
Πα, 8 Μάι 2026 14:05
Έκτακτο – Δραματικές στιγμές! Ομηρία σε ξένη τράπεζα – Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας…
Πα, 8 Μάι 2026 14:00
Χανταϊός: «Καμπανάκι» από Σύψα – Δεν υπάρχει φάρμακο – Ποια είναι τα συμπτώματα και πώς θα τα ξεχωρίσουμε από τη γρίπη
Πα, 8 Μάι 2026 11:58
Αυτά είναι τα πιο «βρώμικα» μυαλά του ζωδιακού κύκλου – Θα ντραπείς αν μάθεις τι σκέφτονται!
Πα, 8 Μάι 2026 09:14
Δολοφονία Κρήτη: Ανατροπή! Αποκάλυψη για τη μητέρα του 17χρονου νεκρού και τον Νικήτα – Είχε…
Πα, 8 Μάι 2026 09:08
8 Μαΐου: “Έρχονται” για αυτά τα 3 ζώδια ξαφνικές αλλαγές, μέχρι το τέλος της εβδομάδας – “Ανοίγουν” δρόμοι, αλλάζει η ζωή τους
Πα, 8 Μάι 2026 00:17
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.