Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

3-9 Νοεμβρίου: Για αυτά τα ζώδια θα επιστρέψουν καταστάσεις από το παρελθόν – Αλλάζουν τα δεδομένα

Δε, 2 Νοέ 2026 22:24

“Σε χαϊδεύω, αλλά το μάρμαρο είναι κρύο” – Δύσκολα ψυχολογικά η Αγγελική Νικολούλη

Δε, 2 Νοέ 2026 22:20

Επίδομα θέρμανσης: Το λάθος του διαχειριστή που μπορεί να αφήσει όλη την πολυκατοικία χωρίς ευρώ

Δε, 2 Νοέ 2026 22:13
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Δικηγόρος Βαρβάρας Κίρκη: Αυτό είναι το βίντεο των 50’’ που φαίνεται ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Σα, 9 Ιούλ 2022 14:53 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Τι υποστηρίζει η πλευρά της παρουσιάστριας.

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της βιαιοπραγίας κατά της πρώην συντρόφου είναι ο Θέμης Αδαμαντίδης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής κατηγορείται ότι άσκησε βία στην Βαρβάρα Κίρκη έξω από πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών.

Μάλιστα, υπάρχει και βίντεο όπου φαίνεται ένας άνδρας να κλωτσάει μία γυναίκα και στη συνέχεια να την σπρώχνει με δύναμη μέσα στο αυτοκίνητο. Η πλευρά του τραγουδιστή αμφισβητεί ότι είναι εκείνος που απεικονίζεται στο εν λόγω βίντεο.

Ο δικηγόρος της Βαρβάρας Κίρκη υποστήριξε ότι υπάρχει εικόνα διάρκειας 50 δευτερολέπτων όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για τον Θέμη Αδαμαντίδη.

«Εάν υπάρχει κάποια ερωτική αντιζηλία, καμία γυναίκα δεν πάει να κάνει μία τέτοια καταγγελία, δηλαδή ότι ο σύντροφός της την χτύπησε ή τη χτυπάει. Όπως, επίσης, δε θα μπορούσε αυτή η καταγγελία να είναι ψεύτικη διότι υπάρχει γνωμάτευση από το νοσοκομείο που επισκέφθηκε και υπάρχει και η γνωμάτευση από την ιατροδικαστική υπηρεσία που αναφέρει για συγκεκριμένα χτυπήματα. Επίσης, το βίντεο που έχει δημοσιευτεί, φαίνεται ξεκάθαρα ότι τη χτυπάει.

Άρα λοιπόν αυτά που λέει, είναι εναντίον του. Τα στοιχεία μιλάνε από μόνα τους. Δε νομίζω άνθρωπος που έχει παρακολουθήσει το θέμα να μην έχει καταλάβει τι έχει συμβεί. Και επειδή με κατηγόρησε ο συνάδελφός μου ότι δήθεν από εμένα διέρρευσε, εγώ το βίντεο δεν το έχω ακόμα στην κατοχή μου» ανέφερε ο κ. Λύτρας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

«Το βίντεο είναι 50 δευτερόλεπτα που φαίνεται ξεκάθαρα ο κ. Αδαμαντίδης. Αυτό το βίντεο το πήρε η αστυνομία από το σημείο που έκανε η Βαρβάρα Κίρκη την καταγγελία ότι τη χτύπησε. Και το έστειλε στην εισαγγελία. Το βίντεο συνοδεύεται και από κάποιο έγγραφο της αστυνομίας», υπογράμμισε για το βίντεο που αμφισβητεί η πλευρά του τραγουδιστή.

«Είναι 50’’ Αδαμαντίδης αυτό Βαρβάρας βίντεο Διάφορα Δικηγόρος Θέμης Κίρκη. φαίνεται:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3-9 Νοεμβρίου: Για αυτά τα ζώδια θα επιστρέψουν καταστάσεις από το παρελθόν – Αλλάζουν τα δεδομένα
Δε, 2 Νοέ 2026 22:24
“Σε χαϊδεύω, αλλά το μάρμαρο είναι κρύο” – Δύσκολα ψυχολογικά η Αγγελική Νικολούλη
Δε, 2 Νοέ 2026 22:20
Επίδομα θέρμανσης: Το λάθος του διαχειριστή που μπορεί να αφήσει όλη την πολυκατοικία χωρίς ευρώ
Δε, 2 Νοέ 2026 22:13
Ποιες Κυριακές μέχρι το τέλος του 2026 θα είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα
Δε, 2 Νοέ 2026 22:08
“Έκλεισε” στόματα η Κατσαφάδου – “Ο Θεός βλέπει τα πάντα”
Δε, 2 Νοέ 2026 22:01
Αναβαθμίστηκε η κακοκαιρία Αgneta – Ποιες περιοχές βρίσκονται στο “στόχαστρο”
Δε, 2 Νοέ 2026 18:32
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.