Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ηλεία: Το παιχνίδι με τον σύζυγό της στη θάλασσα μετατράπηκε σε εφιάλτη – Γιατί τον συνέλαβαν;

Δε, 10 Αυγ 2026 09:45

Αύγουστος – Ζώδια: Συναισθήματα που βρίσκονταν κρυμμένα βγαίνουν στην επιφάνεια – Ένα μήνυμα φέρνει ανατροπή

Δε, 10 Αυγ 2026 09:39

«Κλείδωσε» ο καιρός του 15Αύγουστου – Μας τα χαλάει με βροχές;

Δε, 10 Αυγ 2026 09:35
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Δικηγόρος Βαρβάρας Κίρκη: Αυτό είναι το βίντεο των 50’’ που φαίνεται ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Σα, 9 Ιούλ 2022 14:53 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Τι υποστηρίζει η πλευρά της παρουσιάστριας.

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της βιαιοπραγίας κατά της πρώην συντρόφου είναι ο Θέμης Αδαμαντίδης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής κατηγορείται ότι άσκησε βία στην Βαρβάρα Κίρκη έξω από πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών.

Μάλιστα, υπάρχει και βίντεο όπου φαίνεται ένας άνδρας να κλωτσάει μία γυναίκα και στη συνέχεια να την σπρώχνει με δύναμη μέσα στο αυτοκίνητο. Η πλευρά του τραγουδιστή αμφισβητεί ότι είναι εκείνος που απεικονίζεται στο εν λόγω βίντεο.

Ο δικηγόρος της Βαρβάρας Κίρκη υποστήριξε ότι υπάρχει εικόνα διάρκειας 50 δευτερολέπτων όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για τον Θέμη Αδαμαντίδη.

«Εάν υπάρχει κάποια ερωτική αντιζηλία, καμία γυναίκα δεν πάει να κάνει μία τέτοια καταγγελία, δηλαδή ότι ο σύντροφός της την χτύπησε ή τη χτυπάει. Όπως, επίσης, δε θα μπορούσε αυτή η καταγγελία να είναι ψεύτικη διότι υπάρχει γνωμάτευση από το νοσοκομείο που επισκέφθηκε και υπάρχει και η γνωμάτευση από την ιατροδικαστική υπηρεσία που αναφέρει για συγκεκριμένα χτυπήματα. Επίσης, το βίντεο που έχει δημοσιευτεί, φαίνεται ξεκάθαρα ότι τη χτυπάει.

Άρα λοιπόν αυτά που λέει, είναι εναντίον του. Τα στοιχεία μιλάνε από μόνα τους. Δε νομίζω άνθρωπος που έχει παρακολουθήσει το θέμα να μην έχει καταλάβει τι έχει συμβεί. Και επειδή με κατηγόρησε ο συνάδελφός μου ότι δήθεν από εμένα διέρρευσε, εγώ το βίντεο δεν το έχω ακόμα στην κατοχή μου» ανέφερε ο κ. Λύτρας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

«Το βίντεο είναι 50 δευτερόλεπτα που φαίνεται ξεκάθαρα ο κ. Αδαμαντίδης. Αυτό το βίντεο το πήρε η αστυνομία από το σημείο που έκανε η Βαρβάρα Κίρκη την καταγγελία ότι τη χτύπησε. Και το έστειλε στην εισαγγελία. Το βίντεο συνοδεύεται και από κάποιο έγγραφο της αστυνομίας», υπογράμμισε για το βίντεο που αμφισβητεί η πλευρά του τραγουδιστή.

«Είναι 50’’ Αδαμαντίδης αυτό Βαρβάρας βίντεο Διάφορα Δικηγόρος Θέμης Κίρκη. φαίνεται:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ηλεία: Το παιχνίδι με τον σύζυγό της στη θάλασσα μετατράπηκε σε εφιάλτη – Γιατί τον συνέλαβαν;
Δε, 10 Αυγ 2026 09:45
Αύγουστος – Ζώδια: Συναισθήματα που βρίσκονταν κρυμμένα βγαίνουν στην επιφάνεια – Ένα μήνυμα φέρνει ανατροπή
Δε, 10 Αυγ 2026 09:39
«Κλείδωσε» ο καιρός του 15Αύγουστου – Μας τα χαλάει με βροχές;
Δε, 10 Αυγ 2026 09:35
Μεγάλη φωτιά στην Αττική – Καίει κοντά σε σπίτια – Διακοπή κυκλοφορίας
Δε, 10 Αυγ 2026 09:32
Ελλάδα: Θρίλερ μυστηρίου σε εξέλιξη – Πήγε για διακοπές στο χωριό του και βρέθηκε νεκρός – Τι συνέβη λίγες ώρες πριν;
Δε, 10 Αυγ 2026 00:09
Δευτέρα, 10/08: Η μέρα ανήκει σε αυτά τα 2 ζώδια – Κάνουν κίνηση ματ για το μέλλον
Κυ, 9 Αυγ 2026 22:30
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.