Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Ανατριχίλα! Αυτές ήταν οι 3 λέξεις της Βασιλικής, τη στιγμή του τέλους

Πε, 4 Ιούν 2026 00:31

Ιούνιος, 04/06: Αυτά τα 3 ζώδια κάνουν ένα μεγάλο βήμα την Πέμπτη – Το ένα θα έχει μία ξαφνική ευκαιρία…

Πε, 4 Ιούν 2026 00:25

Θάνατος Άγγελου Αντωνόπουλου – Αυτός είναι ο λόγος που δεν ήθελε να βλέπει κανέναν, μέχρι το τέλος

Τε, 3 Ιούν 2026 21:41
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Δικηγόρος Βαρβάρας Κίρκη: Αυτό είναι το βίντεο των 50’’ που φαίνεται ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Σα, 9 Ιούλ 2022 14:53 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Τι υποστηρίζει η πλευρά της παρουσιάστριας.

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της βιαιοπραγίας κατά της πρώην συντρόφου είναι ο Θέμης Αδαμαντίδης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής κατηγορείται ότι άσκησε βία στην Βαρβάρα Κίρκη έξω από πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών.

Μάλιστα, υπάρχει και βίντεο όπου φαίνεται ένας άνδρας να κλωτσάει μία γυναίκα και στη συνέχεια να την σπρώχνει με δύναμη μέσα στο αυτοκίνητο. Η πλευρά του τραγουδιστή αμφισβητεί ότι είναι εκείνος που απεικονίζεται στο εν λόγω βίντεο.

Ο δικηγόρος της Βαρβάρας Κίρκη υποστήριξε ότι υπάρχει εικόνα διάρκειας 50 δευτερολέπτων όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για τον Θέμη Αδαμαντίδη.

«Εάν υπάρχει κάποια ερωτική αντιζηλία, καμία γυναίκα δεν πάει να κάνει μία τέτοια καταγγελία, δηλαδή ότι ο σύντροφός της την χτύπησε ή τη χτυπάει. Όπως, επίσης, δε θα μπορούσε αυτή η καταγγελία να είναι ψεύτικη διότι υπάρχει γνωμάτευση από το νοσοκομείο που επισκέφθηκε και υπάρχει και η γνωμάτευση από την ιατροδικαστική υπηρεσία που αναφέρει για συγκεκριμένα χτυπήματα. Επίσης, το βίντεο που έχει δημοσιευτεί, φαίνεται ξεκάθαρα ότι τη χτυπάει.

Άρα λοιπόν αυτά που λέει, είναι εναντίον του. Τα στοιχεία μιλάνε από μόνα τους. Δε νομίζω άνθρωπος που έχει παρακολουθήσει το θέμα να μην έχει καταλάβει τι έχει συμβεί. Και επειδή με κατηγόρησε ο συνάδελφός μου ότι δήθεν από εμένα διέρρευσε, εγώ το βίντεο δεν το έχω ακόμα στην κατοχή μου» ανέφερε ο κ. Λύτρας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

«Το βίντεο είναι 50 δευτερόλεπτα που φαίνεται ξεκάθαρα ο κ. Αδαμαντίδης. Αυτό το βίντεο το πήρε η αστυνομία από το σημείο που έκανε η Βαρβάρα Κίρκη την καταγγελία ότι τη χτύπησε. Και το έστειλε στην εισαγγελία. Το βίντεο συνοδεύεται και από κάποιο έγγραφο της αστυνομίας», υπογράμμισε για το βίντεο που αμφισβητεί η πλευρά του τραγουδιστή.

«Είναι 50’’ Αδαμαντίδης αυτό Βαρβάρας βίντεο Διάφορα Δικηγόρος Θέμης Κίρκη. φαίνεται:
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Ανατριχίλα! Αυτές ήταν οι 3 λέξεις της Βασιλικής, τη στιγμή του τέλους
Πε, 4 Ιούν 2026 00:31
Ιούνιος, 04/06: Αυτά τα 3 ζώδια κάνουν ένα μεγάλο βήμα την Πέμπτη – Το ένα θα έχει μία ξαφνική ευκαιρία…
Πε, 4 Ιούν 2026 00:25
Θάνατος Άγγελου Αντωνόπουλου – Αυτός είναι ο λόγος που δεν ήθελε να βλέπει κανέναν, μέχρι το τέλος
Τε, 3 Ιούν 2026 21:41
Συναγερμός στον ΕΦΕΤ! Μην το καταναλώσετε! Ανακαλείται πασίγνωστη σαλάτα, από την ελληνική αγορά
Τε, 3 Ιούν 2026 20:27
Αυτά τα 5 ζώδια που θα δεχτούν μια απρόσμενη έκπληξη, πριν από το τέλος της εβδομάδας
Τε, 3 Ιούν 2026 13:36
Καλαμάτα – Γυναικοκτονία: Σοκάρει η ιατροδικαστική! Μπορεί να δόθηκε κάτι στα παιδιά που βρίσκονταν στο διπλανό δωμάτιο;
Τε, 3 Ιούν 2026 12:47
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.