Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ελλάδα: “Υπέρλαμπρο μου άστρο…” – Πέθανε, μόλις στα 42 της χρόνια, η κόρη του γνωστού…

Δε, 30 Μαρ 2026 01:02

Συμβαίνει μόνο μία φορά κάθε 12 χρόνια! Αυτά τα 4 ζώδια, μέχρι τα τέλη Ιουνίου, θα αποκτήσουν οικονομική “δύναμη”

Κυ, 29 Μαρ 2026 23:36

Μπλόκο σε συναλλαγές με μετρητά! – Σε ποια ποσά θα πέφτουν πρόστιμα;

Κυ, 29 Μαρ 2026 21:26
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Δήμητρα Καστρίτση για Βασιλική Μιλλούση:Ας μας πει για ποιους λόγους άφησε τον προπονητή της.

Πε, 4 Νοέ 2021 14:45 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια σχολίασε η Δήμητρα Καστρίτση, μία εκ των 38 αθλητών της ενόργανης γυμναστικής που υπέστησαν κακοποίηση σωματική και ψυχολογική και προέβησαν σε καταγγελίες. Η αθλήτρια ενόργανης φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης, 4 Νοεμβρίου στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» στο κυπριακό ΣΙΓΜΑ και στράφηκε κατά του Χρυσού Ολυμπιονίκη, αλλά και της συζύγου, Βασιλικής Μιλλούση.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, είπε χαρακτηριστικά στον Ανδρέα Δημητρόπουλο:

 

«Δεν ενόχλησε μόνο εμένα αλλά και τους υπόλοιπους 37 αθλητές. Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να συζητήσω αυτό που δήλωσε ο κ. Πετρούνιας. Το θεωρώ απαράδεκτο, όλοι καταλάβαμε τι έγινε, όπως και τον λόγο που βγήκε και ζήτησε συγγνώμη. Η συγγνώμη καταλάβαμε για ποιον λόγο έγινε…» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Δήμητρα Καστρίτση.

 

Και πρόσθεσε: «Όταν ένας αθλητής δηλώνει ότι στηρίζει το metoo, στηρίζει την κ. Μπεκατώρου, που μπράβο και πολύ σωστά είπε, εγώ το θεωρώ επιλεκτική στήριξη. Δεν είδα οκτώ μήνες τώρα μία στήριξη απέναντι στους συναθλητές τους και από τη σύζυγό του και από τον ίδιο. Μπορείτε να τους καλέσετε να τοποθετηθούν. Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Δεν μπορώ να ξέρω γιατί δεν βγαίνουν μπροστά να μιλήσουν.
Με τη σύζυγό του ήμουν συναθλήτρια. Ήμασταν μαζί στις χαρές, στις λύπες επί χρόνια. Στην πορεία βέβαια άφησε και τον προπονητή της και ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη να κάνει με τον δικό μου προπονητή. Ας μας πει για ποιους λόγους άφησε τον προπονητή της. Δεν μπορώ να μιλήσω κιόλας… Το ζητούμενο είναι ότι έχει και θεσμική θέση», είπε χαρακτηριστικά.

άφησε Βασιλική Δήμητρα Διάφορα Καστρίτση λόγους Μιλλούση:Ας ποιους προπονητή
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα: “Υπέρλαμπρο μου άστρο…” – Πέθανε, μόλις στα 42 της χρόνια, η κόρη του γνωστού…
Δε, 30 Μαρ 2026 01:02
Συμβαίνει μόνο μία φορά κάθε 12 χρόνια! Αυτά τα 4 ζώδια, μέχρι τα τέλη Ιουνίου, θα αποκτήσουν οικονομική “δύναμη”
Κυ, 29 Μαρ 2026 23:36
Μπλόκο σε συναλλαγές με μετρητά! – Σε ποια ποσά θα πέφτουν πρόστιμα;
Κυ, 29 Μαρ 2026 21:26
Το κρέας σου βγαίνει σκληρό; – Το μυστικό που δεν σου είπε κανείς, αλλά το κάνουν όλοι οι σεφ ! – Μιλάμε “λουκούμι”
Κυ, 29 Μαρ 2026 21:20
Θρίλερ με την κλοπή τόνων πασίγνωστης σοκολάτας – Κίνδυνος ελλείψεων στα ράφια, ενόψει Πάσχα
Κυ, 29 Μαρ 2026 17:49
Άνοιξη: “Κόλαση” οι αλλεργίες! – Πώς να τις προλάβουμε και πώς να τις ξεχωρίσουμε; Το σημάδι για το αλλεργικό σοκ!
Κυ, 29 Μαρ 2026 17:15
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.