Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτός είναι ο λόγος που η Βίσση έβαλε τον Κούστα στη θέση του Καρβέλα

Τε, 14 Οκτ 2026 20:23

Τηλεθέαση: Η ελληνική εκπομπή φαβορί που το κοινό “έριξε” από την πρώτη στην τέταρτη θέση

Τε, 14 Οκτ 2026 20:12

Ελλάδα: Ποιος ήταν ο πατέρας που πνίγηκε στην κακοκαιρία – Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας μετά το διαζύγιό του

Τε, 14 Οκτ 2026 19:57
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Δήμητρα Κατσαφάδου:Η κατάθλιψη, η οικογένεια που την αποκλήρωσε και το παιδί που υιοθέτησε.

Τρ, 7 Δεκ 2021 15:07 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Ο λόγος που την αποκλήρωσε η οικογένειά της, η ψυχική διαταραχή και το κοριτσάκι που ετοιμάζεται να υιοθετήσει

Σε μία εξομολόγηση προχώρησε η Δήμητρα Κατσαφάδου για τον λόγο που την αποκλήρωσε η οικογένειά της, την αγχώδη καταθλιπτική διαταραχή, από την οποία έπασχε, αλλά και για το κοριτσάκι που ετοιμάζεται να υιοθετήσει.

 

Η γνωστή επιχειρηματίας μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και ανοίχτηκε για τις δύσκολες στιγμές που έχει ζήσει.

 

Όπως εξήγησε αρχικά, η οικογένειά της την αποκλήρωσε, όταν παραιτήθηκε από την φαρμακευτική εταιρεία, στην οποία εργαζόταν.

 

«Δούλευα σε μια φαρμακευτική. Όταν έφυγα από εκεί -έπαιρνα πάρα πολύ καλά λεφτά-, η οικογένειά μου με αποκλήρωσε. Μου είπαν ότι για εκείνους έχω αυτοκτονήσει, δεν υπάρχω. Δεν πήγαινα ούτε στο σπίτι μου. Η γιαγιά μιας φίλης μου, που δεν με ήξερε καν, με φιλοξένησε. Έμενα στο Μενίδι, οι γονείς μου δεν ήθελαν παρτίδες μαζί μου, μάλλον ήθελαν να με τιμωρήσουν που έφυγα από τη δουλειά. Εκεί είχε μια ταβέρνα ένας φίλος μου και μου έφερνε φαγητό, γιατί ήμουν ολομόναχη», δήλωσε η επιχειρηματίας.

 

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο κοριτσάκι που ετοιμάζεται να υιοθετήσει και όπως είπε, σκοπεύει να υιοθετήσει και άλλα παιδιά. «Είμαι πολύ κοντά στην υιοθεσία ενός κοριτσιού. Για αρχή, μου έβγαλαν την ψυχή. Αν το κοριτσάκι αυτό, έχει αδερφάκι, θα το υιοθετήσω κι αυτό. Θέλω το πιο πονεμένο παιδί που υπάρχει θεωρώ ότι θα υιοθετήσω πολλά παιδιά».
έλος, μίλησε για την διαταραχή που πέρασε και εξήγησε πώς την ξεπέρασε. «Έπασχα από αγχώδη καταθλιπτική διαταραχή. Με βοήθησε φαρμακευτική αγωγή. Είχα παχύνει πολύ, τα έκοψα σιγά σιγά. Δεν μπορούσα να πηγαίνω πουθενά. Με βοήθησε πολύ ο αδελφός μου, που έπασχε κι εκείνος από καταθλιπτική διαταραχή. Οι αποστάσεις μου φαινόντουσαν βουνό. Πάτησα πάνω τον δαίμονα της κατάθλιψης και έτσι το ξεπέρασα», είπε κλείνοντας η Δήμητρα Κατσαφάδου.

αποκλήρωσε Δήμητρα κατάθλιψη» Κατσαφάδου:Η οικογένεια Παιδί υιοθέτησε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτός είναι ο λόγος που η Βίσση έβαλε τον Κούστα στη θέση του Καρβέλα
Τε, 14 Οκτ 2026 20:23
Τηλεθέαση: Η ελληνική εκπομπή φαβορί που το κοινό “έριξε” από την πρώτη στην τέταρτη θέση
Τε, 14 Οκτ 2026 20:12
Ελλάδα: Ποιος ήταν ο πατέρας που πνίγηκε στην κακοκαιρία – Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας μετά το διαζύγιό του
Τε, 14 Οκτ 2026 19:57
Περιστέρι: Μαθεύτηκε τι έκανε η 41χρονη στην πεθερά της – “Έχω τρελαθεί…”
Τε, 14 Οκτ 2026 19:50
Σάλος με όσα είπε ο Αθερίδης για τη γιατρό του Μαζωνάκη – Αποκλείεται…
Τε, 14 Οκτ 2026 14:41
Έκτακτο – Καιρός: Δραματικές στιγμές – Νεκρός νεαρός άνδρας από την κακοκαιρία
Τε, 14 Οκτ 2026 14:03
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.