Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Η Μενεγάκη τα είπε όλα, μετά τις φήμες χωρισμού με τον Ματέο – “Με τον σύζυγό μου…”

Πα, 13 Μαρ 2026 09:58

Αυτά τα σκουλαρίκια είναι τάση! Θα φορεθούν από όλες! Αναδεικνύουν το πρόσωπο…

Πα, 13 Μαρ 2026 08:55

Σοκαριστικό ατύχημα για τον Ανδρέα Ηλιάδη – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Πα, 13 Μαρ 2026 08:49
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Δήμητρα Κατσαφάδου:Η κατάθλιψη, η οικογένεια που την αποκλήρωσε και το παιδί που υιοθέτησε.

Τρ, 7 Δεκ 2021 15:07 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο λόγος που την αποκλήρωσε η οικογένειά της, η ψυχική διαταραχή και το κοριτσάκι που ετοιμάζεται να υιοθετήσει

Σε μία εξομολόγηση προχώρησε η Δήμητρα Κατσαφάδου για τον λόγο που την αποκλήρωσε η οικογένειά της, την αγχώδη καταθλιπτική διαταραχή, από την οποία έπασχε, αλλά και για το κοριτσάκι που ετοιμάζεται να υιοθετήσει.

 

Η γνωστή επιχειρηματίας μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και ανοίχτηκε για τις δύσκολες στιγμές που έχει ζήσει.

 

Όπως εξήγησε αρχικά, η οικογένειά της την αποκλήρωσε, όταν παραιτήθηκε από την φαρμακευτική εταιρεία, στην οποία εργαζόταν.

 

«Δούλευα σε μια φαρμακευτική. Όταν έφυγα από εκεί -έπαιρνα πάρα πολύ καλά λεφτά-, η οικογένειά μου με αποκλήρωσε. Μου είπαν ότι για εκείνους έχω αυτοκτονήσει, δεν υπάρχω. Δεν πήγαινα ούτε στο σπίτι μου. Η γιαγιά μιας φίλης μου, που δεν με ήξερε καν, με φιλοξένησε. Έμενα στο Μενίδι, οι γονείς μου δεν ήθελαν παρτίδες μαζί μου, μάλλον ήθελαν να με τιμωρήσουν που έφυγα από τη δουλειά. Εκεί είχε μια ταβέρνα ένας φίλος μου και μου έφερνε φαγητό, γιατί ήμουν ολομόναχη», δήλωσε η επιχειρηματίας.

 

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο κοριτσάκι που ετοιμάζεται να υιοθετήσει και όπως είπε, σκοπεύει να υιοθετήσει και άλλα παιδιά. «Είμαι πολύ κοντά στην υιοθεσία ενός κοριτσιού. Για αρχή, μου έβγαλαν την ψυχή. Αν το κοριτσάκι αυτό, έχει αδερφάκι, θα το υιοθετήσω κι αυτό. Θέλω το πιο πονεμένο παιδί που υπάρχει θεωρώ ότι θα υιοθετήσω πολλά παιδιά».
έλος, μίλησε για την διαταραχή που πέρασε και εξήγησε πώς την ξεπέρασε. «Έπασχα από αγχώδη καταθλιπτική διαταραχή. Με βοήθησε φαρμακευτική αγωγή. Είχα παχύνει πολύ, τα έκοψα σιγά σιγά. Δεν μπορούσα να πηγαίνω πουθενά. Με βοήθησε πολύ ο αδελφός μου, που έπασχε κι εκείνος από καταθλιπτική διαταραχή. Οι αποστάσεις μου φαινόντουσαν βουνό. Πάτησα πάνω τον δαίμονα της κατάθλιψης και έτσι το ξεπέρασα», είπε κλείνοντας η Δήμητρα Κατσαφάδου.

αποκλήρωσε Δήμητρα κατάθλιψη» Κατσαφάδου:Η οικογένεια Παιδί υιοθέτησε
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Μενεγάκη τα είπε όλα, μετά τις φήμες χωρισμού με τον Ματέο – “Με τον σύζυγό μου…”
Πα, 13 Μαρ 2026 09:58
Αυτά τα σκουλαρίκια είναι τάση! Θα φορεθούν από όλες! Αναδεικνύουν το πρόσωπο…
Πα, 13 Μαρ 2026 08:55
Σοκαριστικό ατύχημα για τον Ανδρέα Ηλιάδη – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
Πα, 13 Μαρ 2026 08:49
Αυτός είναι ο λόγος που “σπάει” το μέικ απ στο πρόσωπο – Το μυστικό για πρόσωπο σαν πορσελάνη
Πα, 13 Μαρ 2026 08:47
Έκτακτο – Νεκρός 20χρονος στην Καλαμαριά – Άνηκε στη γνωστή ομάδα των…
Πα, 13 Μαρ 2026 08:41
Θλίψη! Πέθανε ο γνωστός Έλληνας μουσικός του πιο δημοφιλούς…
Πε, 12 Μαρ 2026 22:33
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.