Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μην τους κάνεις εχθρούς είναι επικίνδυνοι! Τα 2 ζώδια που πιάνουν οι… κατάρες τους

Κυ, 22 Μαρ 2026 23:13

Διώξτε την γρουσουζιά από το σπίτι σας! – 8 απλοί τρόποι για να την ξεφορτωθείτε και να φέρετε καλή τύχη!

Κυ, 22 Μαρ 2026 23:06

Δευτέρα 23 Μαρτίου: Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν ένα εικοσιτετράωρο γεμάτο ευκαιρίες! Ένα τηλεφώνημα θα…

Κυ, 22 Μαρ 2026 22:15
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Δήμητρα Παπαδήμα:Όταν εμβολιάστηκε το παιδί μου έφτασα 22 πίεση από τον φόβο μου……

Πε, 17 Φεβ 2022 09:47 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στην εκπομπή “Πρωινό” βρέθηκε καλεσμένη η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα, η οποία ξέσπασε κατά του κορονοϊού, των εμβολίων και των ενώ σχολίασε με άκρως καυστικό τρόπο τα υγειονομικά μέτρα στη χώρα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: “Το αισθάνομαι ένα στημένο πράγμα όλο αυτό για τα οικονομικά συμφέροντα. Δεν έχω εμβολιαστεί. Έχω αντιστροφή τύπου λευκά-ερυθρά, έχω ρωτήσει τρεις γιατρούς και έχω πάρει τρεις διαφορετικές γνώμες. Έχει εμβολιαστεί το παιδί μου και έφτασα 22 πίεση από τον φόβο μου, έχει εμβολιαστεί ο Γιάννης, όλη μου η οικογένεια, εκτός από εμένα”.

 

Αναφερόμενη στο πρόστιμο των 100 ευρώ για όσους είναι ανεμβολίαστοι, είπε: “Είναι φασιστικό αυτό το μέτρο, τα 100 ευρώ που πρέπει να παίρνουν από τους μη εμβολιασμένους. Εμένα μετά τα 60, ας το παίρνουν, αλλά να το παίρνουν από ηλικιωμένους 80 και πάνω, οι οποίοι έχουν ζήσει πολέμους, έχουν πρηστεί οι κοιλιές τους; Το λέω για συγκεκριμένο δικό μου άτομο, τη μάνα μου”.

 

Συμπλήρωσε μάλιστα: “Σε αυτούς τους ανθρώπους που δεν τους έχουμε σε επαφή με κανέναν, τους πάμε το φαγητό απ’ έξω σαν τα σκυλάκια, γιατί να γίνει αυτό; Δεν θέλει η μάνα μου να εμβολιαστεί στα 86 της, δεν το κατάλαβα δηλαδή, δεν έχει το δικαίωμα;”.

Αρνήτρια η Δήμητρα Παπαδήμα: Εχουν εμβολιαστεί όλοι στην οικογένειά μου εκτός από μένα – “Φασιστικό” το μέτρο των 100 ευρώ

Δήμητρα Διάφορα Εμβολιάστηκε έφτασα μου…….. Παιδί Παπαδήμα:Όταν πίεση φόβο
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μην τους κάνεις εχθρούς είναι επικίνδυνοι! Τα 2 ζώδια που πιάνουν οι… κατάρες τους
Κυ, 22 Μαρ 2026 23:13
Διώξτε την γρουσουζιά από το σπίτι σας! – 8 απλοί τρόποι για να την ξεφορτωθείτε και να φέρετε καλή τύχη!
Κυ, 22 Μαρ 2026 23:06
Δευτέρα 23 Μαρτίου: Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν ένα εικοσιτετράωρο γεμάτο ευκαιρίες! Ένα τηλεφώνημα θα…
Κυ, 22 Μαρ 2026 22:15
Καιρός: Πάσχα με κρύο και βροχές – Η πρώτη εκτίμηση γνωστού μετεωρολόγου – Ποιες μέρες θα κρατήσουμε ομπρέλα
Κυ, 22 Μαρ 2026 22:10
Αυτά είναι τα 25 εισοδήματα που δεν… φορολογούνται! Χιλιάδες Έλληνες δεν θα πληρώσουν ούτε ένα ευρώ!
Κυ, 22 Μαρ 2026 22:05
Έκτακτο – Ανατροπή με τη δολοφονία του γνωστού τραγουδιστή – Αυτή είναι όλη η αλήθεια για το άγριο φονικό!
Κυ, 22 Μαρ 2026 22:00
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.