Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σύρος: Αυτή είναι η μαρτυρία “κλειδί” που εξετάζουν οι Αρχές – Τι βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της

Τρ, 28 Ιούλ 2026 23:18

Σύρος: Αυτά είπε στην απολογία του ο 41χρονος εργολάβος – “Πίστεψα ότι ήταν η Δέσποινα…”

Τρ, 28 Ιούλ 2026 22:39

Λουκέτο βάζει γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα – Κλείνει 11 καταστήματα

Τρ, 28 Ιούλ 2026 19:25
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Δημήτρης Κόκοτας: Κορυφώνεται η αγωνία – ​Γιατί μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ

Τε, 27 Νοέ 2024 17:53 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο Δημήτρης Κόκοτας, ο αγαπημένος καλλιτέχνης που παραμένει μακριά από τη σκηνή εδώ και 8 μήνες, συνεχίζει να δίνει τη δική του δύσκολη μάχη στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Αθήνας.

Οκτώ μήνες μετά το οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου που υπέστη ο Δημήτρης Κόκοτας, η κατάσταση παραμένει αμετάβλητη κι η αγωνία της οικογένειάς του έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Ο γνωστός τραγουδιστής εξακολουθεί να νοσηλεύεται χωρίς καμία ουσιαστική βελτίωση στην κλινική του εικόνα. Σύμφωνα με ιατρικές πληροφορίες διατηρεί μεν δική του αναπνοή, είναι χωρίς μηχανική υποστήριξη και αντιδρά σε επώδυνα ερεθίσματα, ωστόσο, δεν έχει συνείδηση, δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον και η εγκεφαλική του λειτουργία παραμένει σε αδράνεια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ανοίγει κατά διαστήματα τα μάτια του, αλλά η επικοινωνία με τον εξωτερικό κόσμο είναι αδύνατη, γεγονός που ενισχύει τις ανησυχίες για τη μακροπρόθεσμη πρόγνωση.

Μεταφέρθηκε ξανά στη ΜΕΘ για πρακτικούς λόγους
Προ λίγων ημερών, ο Δημήτρης Κόκοτας μεταφέρθηκε προσωρινά από τη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ). Η μεταφορά του έγινε για διαδικαστικούς λόγους, καθώς στη ΜΑΦ μεταφέρθηκε η Καρδιολογική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, λόγω εργασιών.

Οι γιατροί επισημαίνουν στο iatropedia.gr πως το χρονικό διάστημα ενός έτους αποτελεί ορόσημο για περιπτώσεις όπως του Δημήτρη Κόκοτα. Παρότι σπάνια, υπάρχουν περιστατικά όπου ασθενείς παρουσιάζουν βελτίωση ακόμα και μετά από μεγάλο διάστημα σε κώμα ή με αδράνεια εγκεφαλικής λειτουργίας.

Ωστόσο, η γενική επιστημονική εκτίμηση είναι πως μετά τον πρώτο χρόνο οι πιθανότητες βελτίωσης μειώνονται αρκετά.

Η οικογένεια του Δημήτρη Κόκοτα παραμένει στο πλευρό του, διατηρώντας μαζί με τους γιατρούς του, την ελπίδα για ένα θαύμα.

Πηγή: www.iatropedia.gr

blog Αγωνία Γιατί Δημήτρης Διάφορα Κόκοτας: κορυφώνεται ΜΕΘ Μεταφέρθηκε στη
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύρος: Αυτή είναι η μαρτυρία “κλειδί” που εξετάζουν οι Αρχές – Τι βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της
Τρ, 28 Ιούλ 2026 23:18
Σύρος: Αυτά είπε στην απολογία του ο 41χρονος εργολάβος – “Πίστεψα ότι ήταν η Δέσποινα…”
Τρ, 28 Ιούλ 2026 22:39
Λουκέτο βάζει γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα – Κλείνει 11 καταστήματα
Τρ, 28 Ιούλ 2026 19:25
Σύρος: Το άγνωστο παρασκήνιο, πριν την τραγωδία – Γιατί επισκέφτηκε το σπίτι του ζευγαριού η 42χρονη;
Τρ, 28 Ιούλ 2026 18:30
Αυτός θα είναι ο καιρός του Αυγούστου – Πώς θα κάνουμε 15Αύγουστο
Τρ, 28 Ιούλ 2026 18:25
Ανατριχιαστικό θρίλερ στο Γαλάτσι – Νέα υπόθεση που συγκλονίζει – Τα πράγματα, τελικά, δεν ήταν όπως φαίνονταν
Τρ, 28 Ιούλ 2026 18:22
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.