Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Απίστευτο περιστατικό σε νοσοκομείο! Ασθενής τσακώθηκε με τον γιατρό του και του ζητούσε τα “ρέστα” γιατί…

Πε, 18 Δεκ 2025 23:56

Σοκάρουν όσα ισχυρίζεται ο 22χρονος ότι του είπε ο Μαζωνάκης – “To παίζεις π@@@@@ και θέλεις να…”

Πε, 18 Δεκ 2025 23:06

Μαθεύτηκε πριν από λίγο! Έπιασαν τον σύντροφο της Κωνσταντοπούλου να…

Πε, 18 Δεκ 2025 21:45
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Δημήτρης Σταρόβας:Ξεσπά στον αέρα για τον Μάρκο Σεφερλή.Άσε μας μωρέ!……Άσε με ρε τώρα….

Σα, 28 Μάι 2022 19:12 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

“Μην το πεις αυτό καλύτερα γιατί “οι εποχές τώρα είναι”… Άσε μας μωρέ! Οι εποχές είναι” τόνισε, μέσα σε όλα, ο Δημήτρης Σταρόβας.

Για μια ακόμα φορά, στο Όλα Γκουντ του Σαββάτου, ο Δημήτρης Σταρόβας τοποθετήθηκε υπέρ του Μάρκου Σεφερλή για όσα χτυπήματα δέχεται τη φετινή σεζόν ο λαοφιλής κωμικός ηθοποιός σχετικά με το χιούμορ που χρησιμοποιεί στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1, Super Mammy.

Ειδικότερα, με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο Μάρκος Σεφερλής στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ, ο Δημήτρης Σταρόβας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ζούμε σε μια εποχή που δεν μπορώ άλλο! Από τη γυναίκα μου μέχρι… μην πεις αυτό, μην πεις το άλλο, παρεξηγούμαστε! Δηλαδή αναπνέουμε και θα παρεξηγηθούμε; Για όνομα του Θεού! Όχι ρε φίλε! Αυτό δεν είναι μπούλινγκ δηλαδή που υφίσταμαι εγώ; Συγνώμη. Δεν μπορώ να πω την άποψη μου γιατί θα παρεξηγηθώ».

«Μην το πεις αυτό καλύτερα γιατί «οι εποχές τώρα είναι»… Άσε μας μωρέ! Οι εποχές είναι! Πρέπει πρώτα να βρούμε τι είναι προσβολή. Δηλαδή το σίριαλ έχει στο αγγλικό σενάριο μια σκηνή που γαβγίζει ο σκύλος, γιατί βγαίνω από τα ρούχα μου, πετάει μια κονσέρβα και ξαναγαβγίζει και πετάει άλλη μία. Είναι αυτό, ας πούμε, κακοποίηση ζώου; Ε άσε με, ρε φίλε, τώρα και βρήκαμε τον Σεφερλή».

«Πόσα χρόνια έχουνε περάσει από τότε που ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε τον γκέι σαν ζευγάρι με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο; Έχουν περάσει 300 χρόνια; Μίλησε ποτέ κανείς για αυτό; Δεν είχαν αλλάξει τότε οι εποχές; Τώρα είμαστε ευαίσθητοι και δεν ήμασταν πριν 10 χρόνια; Άσε με ρε τώρα. Που πιο καρικατούρα εκεί πεθαίνεις… Μην πω για τον λόγο γιατί δεν μπορώ άλλο την υποκρισία και κάποια στιγμή πρέπει να πούμε κάποια πράγματα» συμπλήρωσε, εμφανώς ενοχλημένος, ο Δημήτρης Σταρόβας στο πλατό του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ με τη Ναταλί Κάκκαβα και τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

«αέρα» Δημήτρης Μάρκο μωρέ!……Άσε Σεφερλή.Άσε Σταρόβας:Ξεσπά στον τώρα….
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απίστευτο περιστατικό σε νοσοκομείο! Ασθενής τσακώθηκε με τον γιατρό του και του ζητούσε τα “ρέστα” γιατί…
Πε, 18 Δεκ 2025 23:56
Σοκάρουν όσα ισχυρίζεται ο 22χρονος ότι του είπε ο Μαζωνάκης – “To παίζεις π@@@@@ και θέλεις να…”
Πε, 18 Δεκ 2025 23:06
Μαθεύτηκε πριν από λίγο! Έπιασαν τον σύντροφο της Κωνσταντοπούλου να…
Πε, 18 Δεκ 2025 21:45
Έκτακτο – Μεγάλη τραγωδία! Αεροπορικό δυστύχημα με πολλούς νεκρούς στη…
Πε, 18 Δεκ 2025 19:52
Κρήτη: Νέες εξελίξεις με τον 33χρονο εξαφανισμένο γιατρό! Τον είδαν να…
Πε, 18 Δεκ 2025 18:19
Φρικτή κτηνωδία στο Άργος: “Ντροπή σας” – “Πάγωσε” ο άνδρας, με αυτό που είδε – Μέσα σε ανοικτό τ@@@@…
Πε, 18 Δεκ 2025 13:45
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.