Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Πέμπτη, 18 Ιουνίου: 3 ζώδια κοιτάζουν την αλήθεια κατάματα – Μαζεύουν τα “σπασμένα” και…

Πε, 18 Ιούν 2026 01:08

“Φύλλο και φτερό” έκαναν οι Αρχές το σπίτι της Σταυρούλας, που εξαφανίστηκε – Το πρόσωπο “κλειδί” που…

Τε, 17 Ιούν 2026 22:47

Ελλάδα: Μόλις μαθεύτηκε η θλιβερή είδηση! Πέθανε ξαφνικά ο σύζυγος πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού

Τε, 17 Ιούν 2026 20:56
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Δήμος Βερύκιος:Τα είπε έξω από τα δόντια για την κηδεία του τέως βασιλιά.«Ένας είναι ο λόγος που δεν κηδεύεται δημοσία δαπάνη….»

Σα, 14 Ιαν 2023 10:52 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

“Έχουμε περίσσια πολιτική υποκρισία στις μέρες μας, γιατί έτυχε ο Κωνσταντίνος να “φύγει” κατά τη διάρκεια προεκλογικής περιόδου. Ψάχνουν ψηφαλάκια” τόνισε ο Δήμος Βερύκιος.

Με την ταφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ασχολήθηκε στο ξεκίνημα της εκπομπή του ο Νίκος Μάνεσης. Καλεσμένος στο πλατώ ήταν και ο Δήμος Βερύκιος, ο οποίος έκανε το δικό του σχόλιο γύρω από το πολιτικό ζήτημα που προέκυψε μετά τον θάνατο του πρώην βασιλιά.

«Έχουμε περίσσια πολιτική υποκρισία στις μέρες μας, γιατί έτυχε ο Κωνσταντίνος να φύγει από τον μάταιο τούτο κόσμο κατά τη διάρκεια προεκλογικής περιόδου. Υπάρχει υποκρισία. Ένας είναι ο λόγος που δεν μπορεί να κηδευτεί δημοσία δαπάνη: δεν είχε ο άνθρωπος ελληνική ιθαγένεια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμος Βερύκιος.

«Γιατί δεν είχε ελληνική ιθαγένεια; Γιατί από το ’74 με το Δημοψήφισμα του την αφαίρεσαν. Αυτοί που όψιμα τώρα λένε ότι έπρεπε να κηδευτεί δημοσία δαπάνη έχουν κυβερνήσει» πρόσθεσε.

Μάλιστα, ο Δήμος Βερύκιος απευθύνθηκε προσωπικά και στον Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή τη σχετική ανακοίνωση που έβγαλε ο πρώην πρωθυπουργός για το θέμα της ταφής του Κωνσταντίνου.

«Ο Αντώνης Σαμαράς είναι φίλος μου και πάντα προσέχω με αυτά που λέει. Θα συμφωνούσα με την ανακοίνωσή του εκτός από ένα σημείο. Αντουάν, υπήρξες πρωθυπουργός της χώρας. Όφειλες, εάν είχες τέτοιου είδους ευαισθησία, να πάρεις το πολιτικό κόστος και να του τη δώσεις εσύ» επισήμανε ο Δήμος Βερύκιος.

«Εάν θέλατε λοιπόν, παλικάρια μου όλοι εσείς, να κηδευτεί ο Κωνσταντίνος με τιμές αρχηγού κράτους, οφείλατε να είχατε λάβει τις αναγκαίες αποφάσεις. Τώρα ψάχνουν τα ψηφαλάκια» τόνισε κλείνοντας το θέμα ο Δήμος Βερύκιος.

«Είναι βασιλιά.«Ένας Βερύκιος:Τα δαπάνη….» Δήμος δημόσια Διάφορα δόντια είπε κηδεία κηδεύεται λόγος τέως
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πέμπτη, 18 Ιουνίου: 3 ζώδια κοιτάζουν την αλήθεια κατάματα – Μαζεύουν τα “σπασμένα” και…
Πε, 18 Ιούν 2026 01:08
“Φύλλο και φτερό” έκαναν οι Αρχές το σπίτι της Σταυρούλας, που εξαφανίστηκε – Το πρόσωπο “κλειδί” που…
Τε, 17 Ιούν 2026 22:47
Ελλάδα: Μόλις μαθεύτηκε η θλιβερή είδηση! Πέθανε ξαφνικά ο σύζυγος πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού
Τε, 17 Ιούν 2026 20:56
Ελλάδα: Ξ@@@@@ την πεθερά του, μπροστά στη μικρή του κόρη γιατί…
Τε, 17 Ιούν 2026 20:52
Αυτή η εξέταση στα μάτια μπορεί να αποκαλύψει πρόωρο Αλτσχάιμερ
Τε, 17 Ιούν 2026 20:45
Γυναικοκτονία στη Δράμα: Γιατί ο ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. «κλείδωσε στο συρτάρι» τις συνεδρίες με τον 51χρονο;
Τε, 17 Ιούν 2026 20:42
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.