Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

«Θα είχε πιθανότητες να επιβιώσει ο Μαζωνάκης» – Ο διασώστης που είδε πρώτος τον Γιώργο αποκαλύπτει

Σα, 19 Σεπ 2026 23:25

20/9: Ένα ζώδιο θα ξεχωρίσει – Μια απόφαση ή συζήτηση θα επηρεάσει την εβδομάδα που έρχεται

Σα, 19 Σεπ 2026 22:43

Βριλήσσια: Σοκαριστικό περιστατικό με μαθητές – Ο ένας κινδυνεύει να χάσει τον νεφρό του

Σα, 19 Σεπ 2026 22:38
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Δήμος Βερύκιος:Τα είπε έξω από τα δόντια για την κηδεία του τέως βασιλιά.«Ένας είναι ο λόγος που δεν κηδεύεται δημοσία δαπάνη….»

Σα, 14 Ιαν 2023 10:52 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

“Έχουμε περίσσια πολιτική υποκρισία στις μέρες μας, γιατί έτυχε ο Κωνσταντίνος να “φύγει” κατά τη διάρκεια προεκλογικής περιόδου. Ψάχνουν ψηφαλάκια” τόνισε ο Δήμος Βερύκιος.

Με την ταφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ασχολήθηκε στο ξεκίνημα της εκπομπή του ο Νίκος Μάνεσης. Καλεσμένος στο πλατώ ήταν και ο Δήμος Βερύκιος, ο οποίος έκανε το δικό του σχόλιο γύρω από το πολιτικό ζήτημα που προέκυψε μετά τον θάνατο του πρώην βασιλιά.

«Έχουμε περίσσια πολιτική υποκρισία στις μέρες μας, γιατί έτυχε ο Κωνσταντίνος να φύγει από τον μάταιο τούτο κόσμο κατά τη διάρκεια προεκλογικής περιόδου. Υπάρχει υποκρισία. Ένας είναι ο λόγος που δεν μπορεί να κηδευτεί δημοσία δαπάνη: δεν είχε ο άνθρωπος ελληνική ιθαγένεια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμος Βερύκιος.

«Γιατί δεν είχε ελληνική ιθαγένεια; Γιατί από το ’74 με το Δημοψήφισμα του την αφαίρεσαν. Αυτοί που όψιμα τώρα λένε ότι έπρεπε να κηδευτεί δημοσία δαπάνη έχουν κυβερνήσει» πρόσθεσε.

Μάλιστα, ο Δήμος Βερύκιος απευθύνθηκε προσωπικά και στον Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή τη σχετική ανακοίνωση που έβγαλε ο πρώην πρωθυπουργός για το θέμα της ταφής του Κωνσταντίνου.

«Ο Αντώνης Σαμαράς είναι φίλος μου και πάντα προσέχω με αυτά που λέει. Θα συμφωνούσα με την ανακοίνωσή του εκτός από ένα σημείο. Αντουάν, υπήρξες πρωθυπουργός της χώρας. Όφειλες, εάν είχες τέτοιου είδους ευαισθησία, να πάρεις το πολιτικό κόστος και να του τη δώσεις εσύ» επισήμανε ο Δήμος Βερύκιος.

«Εάν θέλατε λοιπόν, παλικάρια μου όλοι εσείς, να κηδευτεί ο Κωνσταντίνος με τιμές αρχηγού κράτους, οφείλατε να είχατε λάβει τις αναγκαίες αποφάσεις. Τώρα ψάχνουν τα ψηφαλάκια» τόνισε κλείνοντας το θέμα ο Δήμος Βερύκιος.

«Είναι βασιλιά.«Ένας Βερύκιος:Τα δαπάνη….» Δήμος δημόσια Διάφορα δόντια είπε κηδεία κηδεύεται λόγος τέως

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Θα είχε πιθανότητες να επιβιώσει ο Μαζωνάκης» – Ο διασώστης που είδε πρώτος τον Γιώργο αποκαλύπτει
Σα, 19 Σεπ 2026 23:25
20/9: Ένα ζώδιο θα ξεχωρίσει – Μια απόφαση ή συζήτηση θα επηρεάσει την εβδομάδα που έρχεται
Σα, 19 Σεπ 2026 22:43
Βριλήσσια: Σοκαριστικό περιστατικό με μαθητές – Ο ένας κινδυνεύει να χάσει τον νεφρό του
Σα, 19 Σεπ 2026 22:38
Καιρός: Μπαίνει φθινόπωρο – “Έρχονται” δύο κακοκαιρίες στη σειρά
Σα, 19 Σεπ 2026 22:34
Νέα αποκάλυψη: Ποια είναι η γυναίκα που έκλεισε το ραντεβού του Μαζωνάκη με τον υπνοθεραπευτή
Σα, 19 Σεπ 2026 22:30
Μαζωνάκης: Τρελή τηλεθέαση το αφιέρωμα καναλιού στον Γιώργο – Τα νούμερα
Σα, 19 Σεπ 2026 20:07
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.