Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Γκύζη: Tαινία θρίλερ όσα αντίκρισαν οι αστυνομικοί – Το δράμα της ζωής του ζευγαριού και όσα έγραφε το σημείωμα

Κυ, 28 Δεκ 2025 17:09

Έκτακτο – Φρίκη! Σε σοκ οι γείτονες – Άνδρας στην Αθήνα μαχαίρωσε τη σύζυγό του και μετά…

Κυ, 28 Δεκ 2025 15:23

Το γλυκό που γινόταν ανάρπαστο έξω απ’ τα σχολεία έκανε πλούσιο τον Έλληνα δημιουργό του

Κυ, 28 Δεκ 2025 15:20
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Δήμος Βερύκιος:Τα είπε έξω από τα δόντια για την κηδεία του τέως βασιλιά.«Ένας είναι ο λόγος που δεν κηδεύεται δημοσία δαπάνη….»

Σα, 14 Ιαν 2023 10:52 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

“Έχουμε περίσσια πολιτική υποκρισία στις μέρες μας, γιατί έτυχε ο Κωνσταντίνος να “φύγει” κατά τη διάρκεια προεκλογικής περιόδου. Ψάχνουν ψηφαλάκια” τόνισε ο Δήμος Βερύκιος.

Με την ταφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ασχολήθηκε στο ξεκίνημα της εκπομπή του ο Νίκος Μάνεσης. Καλεσμένος στο πλατώ ήταν και ο Δήμος Βερύκιος, ο οποίος έκανε το δικό του σχόλιο γύρω από το πολιτικό ζήτημα που προέκυψε μετά τον θάνατο του πρώην βασιλιά.

«Έχουμε περίσσια πολιτική υποκρισία στις μέρες μας, γιατί έτυχε ο Κωνσταντίνος να φύγει από τον μάταιο τούτο κόσμο κατά τη διάρκεια προεκλογικής περιόδου. Υπάρχει υποκρισία. Ένας είναι ο λόγος που δεν μπορεί να κηδευτεί δημοσία δαπάνη: δεν είχε ο άνθρωπος ελληνική ιθαγένεια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμος Βερύκιος.

«Γιατί δεν είχε ελληνική ιθαγένεια; Γιατί από το ’74 με το Δημοψήφισμα του την αφαίρεσαν. Αυτοί που όψιμα τώρα λένε ότι έπρεπε να κηδευτεί δημοσία δαπάνη έχουν κυβερνήσει» πρόσθεσε.

Μάλιστα, ο Δήμος Βερύκιος απευθύνθηκε προσωπικά και στον Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή τη σχετική ανακοίνωση που έβγαλε ο πρώην πρωθυπουργός για το θέμα της ταφής του Κωνσταντίνου.

«Ο Αντώνης Σαμαράς είναι φίλος μου και πάντα προσέχω με αυτά που λέει. Θα συμφωνούσα με την ανακοίνωσή του εκτός από ένα σημείο. Αντουάν, υπήρξες πρωθυπουργός της χώρας. Όφειλες, εάν είχες τέτοιου είδους ευαισθησία, να πάρεις το πολιτικό κόστος και να του τη δώσεις εσύ» επισήμανε ο Δήμος Βερύκιος.

«Εάν θέλατε λοιπόν, παλικάρια μου όλοι εσείς, να κηδευτεί ο Κωνσταντίνος με τιμές αρχηγού κράτους, οφείλατε να είχατε λάβει τις αναγκαίες αποφάσεις. Τώρα ψάχνουν τα ψηφαλάκια» τόνισε κλείνοντας το θέμα ο Δήμος Βερύκιος.

«Είναι βασιλιά.«Ένας Βερύκιος:Τα δαπάνη….» Δήμος δημόσια Διάφορα δόντια είπε κηδεία κηδεύεται λόγος τέως
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γκύζη: Tαινία θρίλερ όσα αντίκρισαν οι αστυνομικοί – Το δράμα της ζωής του ζευγαριού και όσα έγραφε το σημείωμα
Κυ, 28 Δεκ 2025 17:09
Έκτακτο – Φρίκη! Σε σοκ οι γείτονες – Άνδρας στην Αθήνα μαχαίρωσε τη σύζυγό του και μετά…
Κυ, 28 Δεκ 2025 15:23
Το γλυκό που γινόταν ανάρπαστο έξω απ’ τα σχολεία έκανε πλούσιο τον Έλληνα δημιουργό του
Κυ, 28 Δεκ 2025 15:20
Βρήκε τραγικό θάνατο: Η ιστορία της Ρόζας που ενέπνευσε τον Αλκαίο να γράψει τον ύμνο του Μητροπάνου
Κυ, 28 Δεκ 2025 15:14
Πρωτοφανές περιστατικό στην Ελλάδα – 43χρονη μηνύει ιερέα για…
Κυ, 28 Δεκ 2025 15:08
Τα 3 πιο τυχερά ζώδια της τελευταίας εβδομάδας του 2025
Κυ, 28 Δεκ 2025 13:24
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.