Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Κολωνάκι: Πασίγνωστη Ελληνίδα είδε όλη τη φρίκη με τα μάτια της! – Η στιγμή που το τζιπ “θέρισε” τον κόσμο στο εστιατόριο

Κυ, 13 Ιούλ 2025 11:12

Συγκλονιστικό περιστατικό στη Σκιάθο με βρέφος – Σε σοκ η μητέρα του! – Το είδε να καταπίνει το…

Κυ, 13 Ιούλ 2025 09:43

Φρίκη σε εστιατόριο στο Κολωνάκι: Ουρλιαχτά, φωνές και κόσμος μέσα στα α@@@@ από την τρελή πορεία του τζιπ – “Βοήθεια, Θεέ μου…”

Κυ, 13 Ιούλ 2025 09:11
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Δημοσκόπηση OPEN: Πόσες μονάδες διαφορά έχουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – 6 στους 10 θα ψηφίσουν επηρεασμένοι…….

Δε, 30 Μάι 2022 20:23 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στη δημοσκόπηση της εταιρείας Alco για το OPEN η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στις 8,5 μονάδες. Στην τρίτη θέση το ΠΑΣΟΚ στις 12,5 μονάδες

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε μεταξύ 1.000 ατόμων από τις 23 έως 28 Μαΐου.

Στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων η Νέα Δημοκρατία έχει 31,1%, ο ΣΥΡΙΖΑ 22,6%, το ΠΑΣΟΚ 12,7%, το ΚΚΕ 5,3%, η Ελληνική Λύση 4,6%, το ΜέΡΑ 25 3,5%, Έλληνες για την πατρίδα 2,2%, άλλο κόμμα 5,5%, αναποφάσιστοι 12,5%.

Για ποιον από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα εμπιστεύονται περισσότερο για πρωθυπουργό οι πολίτες, το 36% απάντησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το 25% τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ το 32% τον «κανέναν».

Για τον ρόλο που θα παίξει η ακρίβεια στο κόμμα που θα ψηφίσουν στις εκλογές, το 27% είπε ότι θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο, το 33% μεγάλο, το 16% μικρό, το 15% πολύ μικρό, ενώ 9% απάντησε «δεν ξέρω». Αυτό σημαίνει ότι 6 στους 10 Έλληνες θα βρεθούν στην κάλπη έχοντας στο μυαλό τους την ακρίβεια.

Όσο για το πώς θα ήταν τα πράγματα αν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ: το 34% λέει «τα ίδια», το 33% «χειρότερα», το 21% «καλύτερα» και 12% «δεν ξέρω».

Η επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ και τα ελληνοτουρκικά
Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπάιντεν
Πόσο θα βοηθήσουν την Ελλάδα η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα η συνάντησή του με τον Τζο Μπάιντεν, αλλά και η ομιλία στο Κογκρέσο, το 30% απάντησε «αρκετά», το 29% «καθόλου», το 16% «πολύ», το 14% «λίγο» και το 11% «δεν ξέρω».

Για το αν θα συνεχιστούν οι προκλήσεις της Τουρκίας, το 69% πιστεύει ότι θα συνεχιστούν, το 18% διαφωνεί, ενώ 13% απάντησε «δεν ξέρω».

Για το πόσο θα βοηθήσουν τα μέτρα της κυβέρνησης για το ηλεκτρικό ρεύμα, το 31% απάντησε «καθόλου», το 35% «λίγο», το 19% «αρκετά» και το 2% «πολύ». Στο 13% η απάντηση «δεν ξέρω».

Δημοσκόπηση Διάφορα επηρεασμένοι……. έχουν μονάδες Πολιτική Πόσες στους ΣΥΡΙΖΑ ψηφίσουν
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κολωνάκι: Πασίγνωστη Ελληνίδα είδε όλη τη φρίκη με τα μάτια της! – Η στιγμή που το τζιπ “θέρισε” τον κόσμο στο εστιατόριο
Κυ, 13 Ιούλ 2025 11:12
Συγκλονιστικό περιστατικό στη Σκιάθο με βρέφος – Σε σοκ η μητέρα του! – Το είδε να καταπίνει το…
Κυ, 13 Ιούλ 2025 09:43
Φρίκη σε εστιατόριο στο Κολωνάκι: Ουρλιαχτά, φωνές και κόσμος μέσα στα α@@@@ από την τρελή πορεία του τζιπ – “Βοήθεια, Θεέ μου…”
Κυ, 13 Ιούλ 2025 09:11
«Γιατί δεν φώναξε;» Απαρηγόρητος ο πατέρας 17χρονου που θάφτηκε κάτω από την άμμο σε παραλία της…
Κυ, 13 Ιούλ 2025 00:05
Τέλος εποχής για μεγάλη ελληνική βιομηχανία – Σταματάει τις πληρωμές
Σα, 12 Ιούλ 2025 22:23
Βόλος: Σκηνές πανικού στην παραλία και σοκ για τους λουόμενους – Ένιωσε έναν δυνατό πόνο στο πόδι και “πάγωσε” βλέποντας να την τσιμπάει…
Σα, 12 Ιούλ 2025 21:32
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.