Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Με αυτό το κόλπο θα βράζετε τις πατάτες δύο φορές πιο γρήγορα! – Λίγοι το γνωρίζουν…

Τρ, 21 Απρ 2026 09:38

Κεφαλονιά: Αυτή είναι όλη η αλήθεια για τη Μυρτώ και τη λέει το κινητό της! Δεν το έχει πει κανείς, μέχρι σήμερα…

Τρ, 21 Απρ 2026 09:20

Απρίλιος: Τέλος η γκίνια για αυτά τα 3 ζώδια! “Φεύγουν” τα βάρη γεμίζει το πορτοφόλι!

Τρ, 21 Απρ 2026 00:16
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Δολοφονία 7χρονου Κυψέλη:Σοκάρουν όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας.Όσα δήλωσε ο οικογενειακός φίλος της μητέρας.

Κυ, 13 Φεβ 2022 17:53 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Υπενθυμίζεται πως με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού θα οδηγηθεί τις επόμενες ημέρες στην 12η Τακτική Ανακρίτρια το ζευγάρι που φέρεται να σκότωσε τον 7χρονο γιο της γυναίκας πριν πέντε χρόνια
Σοκαριστικά είναι όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση του ζευγαριού, που φέρεται να σκότωσε τον 7χρονο γιο της γυναίκας πριν πέντε χρόνια και να έκρυψαν το πτώμα σε εργαλειοθήκη στο σπίτι που έμεναν στην Κυψέλη.

 

Ως ένα παραβατικό άτομο περιέγραψε τον 33χρονο, που φέρεται να δολοφόνησε τον 7χρονο, οικογενειακός φίλος της 29χρονης μητέρας, στο prothema.gr.

«Μιλάμε για ενα ρεμάλι, ένα παλιοτόμαρο. Κλεφτρόνι, πρεζόνι. Εμένα με είχε κλέψει στο μαγαζί, στην Ιουλιανού δυο φορές. Τον είχα πιάσει αλλά ήταν σε κακή κατάσταση από τα ναρκωτικά. Όπου πήγαινε έκλεβε», καταγγέλλει στο protothema.gr ο οικογενειακός φίλος που έχει μίνι μάρκετ με πολωνικά προϊόντα στην ευρύτερη περιοχή.

 

Όπως τόνισε, τότε τα παιδιά έμεναν μόνο με τη μητέρα τους και ήταν ευτυχισμένα. «Τα είχα δει τα παιδιά με τη μαμά τους, μια χαρά ήταν. Έρχονταν μετά εδώ στο μαγαζί και με τη γιαγιά τους. Με αυτόν δεν τα είχα δει ποτέ. Με το που έμπλεξε μαζί του δεν ήρθαν ξανά στο μαγαζί», προσθέτει στο protothema.gr.

Άλλαξε όταν γνώρισε τον 33χρονο
Ο επαγγελματίας μέχρι πρόσφατα συναντούσε και τη γιαγιά του Ανδρέα, η οποία μένει στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Συγκεκριμένα, έκανε λόγο για μια αξιοπρεπή κυρία, που μεγάλωσε την 29χρονη κόρη της με αρκετές δυσκολίες.

 

Αν ήξερε, λέει χαρακτηριστικά, σήμερα θα θέλει να πεθάνει.

«Εγώ δεν πιστεύω ότι η συγκεκριμένη γυναίκα ήξερε κάτι. Αν ήξερε δεν θα άφηνε να κάνουν κακό στο παιδί. Αν ήξερε και δεν μίλησε σήμερα θα θέλει να πεθάνει», σημείωσε ο επιχειρηματίας ο οποίος παρατήρησε αλλαγή στη συμπεριφορά της 29χρονης από τη στιγμή που σύναψε δεσμό με τον 33χρονο δολοφόνο του 7χρονου Ανδρέα.

 

Κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από κοινού
Υπενθυμίζεται πως με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού θα οδηγηθεί τις επόμενες ημέρες στην 12η Τακτική Ανακρίτρια το ζευγάρι που φέρεται να σκότωσε τον 7χρονο γιο της γυναίκας πριν πέντε χρόνια και να έκρυψαν το πτώμα σε εργαλειοθήκη στο σπίτι που έμεναν στην Κυψέλη.

Η 29χρονη μητέρα του αγοριού οδηγήθηκε το πρωί στον Εισαγγελέα Εκτελέσεων μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της για την δολοφονία του γιου της , ενώ χθες το βράδυ είχε οδηγηθεί στην Εισαγγελία και ο 33χρονος σύντροφος της.

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης ,η μητέρα, όπως φέρεται να ομολόγησε στους Αστυνομικούς, σκότωσε μαζί με τον 33χρονο τον 7χρονο Ανδρέα το 2017, φράζοντας του την αναπνοή με μονωτική ταινία επειδή γκρίνιαζε για σκληρή τιμωρία που του είχαν επιβάλει. Ακολούθως το ζευγάρι φέρεται να είχε κατασκευάσει αυτοσχέδιο μνήμα στην ταράτσα της πολυκατοικίας όπου διέμεναν στα Πατήσια. Όπως εκτιμάται η σωρός του αγοριού μεταφερόταν όπου διέμενε το ζευγάρι ,το οποίο για ένα διάστημα φέρεται να ήταν άστεγο. Οι αστυνομικοί ,που ερευνούσαν την εξαφάνιση του αγοριού, εντόπισαν χθες τα οστά του αγοριού σε εργαλειοθήκη μέσα στο διαμέρισμα που κατοικούσαν στην Κυψέλη.

7χρονου δήλωσε δημοσιότητας.Όσα Διάφορα δολοφονία Έρχονται Κυψέλη:Σοκάρουν μητέρας Οικογενειακός φίλος
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με αυτό το κόλπο θα βράζετε τις πατάτες δύο φορές πιο γρήγορα! – Λίγοι το γνωρίζουν…
Τρ, 21 Απρ 2026 09:38
Κεφαλονιά: Αυτή είναι όλη η αλήθεια για τη Μυρτώ και τη λέει το κινητό της! Δεν το έχει πει κανείς, μέχρι σήμερα…
Τρ, 21 Απρ 2026 09:20
Απρίλιος: Τέλος η γκίνια για αυτά τα 3 ζώδια! “Φεύγουν” τα βάρη γεμίζει το πορτοφόλι!
Τρ, 21 Απρ 2026 00:16
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Μυρτούς! Ποιοι ήταν στα υπόλοιπα δωμάτια; “Βρωμάει αυτή η ιστορία…”
Δε, 20 Απρ 2026 23:08
Χαϊδάρι: Συγκλονιστικές στιγμές μέσα χειρουργείο, λένε οι γιατροί! 4-5 φορές…
Δε, 20 Απρ 2026 22:43
Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Νεκρός ξαφνικά ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στις σειρές, που όλοι αγαπήσαμε…
Δε, 20 Απρ 2026 19:31
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.