Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έκτακτο – Νεκρός στο σπίτι του γνωστός Έλληνας καλλιτέχνης – Οι πρώτες πληροφορίες

Τρ, 25 Αυγ 2026 10:00

Νέα Σμύρνη: Μαθεύτηκε ποια ήταν η τελευταία κίνηση της Μέλινας, όταν αντίκρισε τον θάνατο – Φρικτό!

Τρ, 25 Αυγ 2026 09:55

Ελλάδα: Ο πρώην σύζυγός της την ανάγκασε να κάνει πράγματα που δεν ήθελε – Ο εφιάλτης μέσα στο διαμέρισμα

Τρ, 25 Αυγ 2026 09:41
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Δολοφονία Καρoλάιν: Αλβανική-ρομά συμμορία πίσω απ’ το έγκλημα – Ζήτημα χρόνου οι συλλήψεις

Πα, 14 Μάι 2021 16:49 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Στην «Ώρα Ελλάδος» του OPEN μίλησαν το πρωινό της Παρασκευής ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας αλλά και ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, κάνοντας λόγο για αδίστακτους δράστες στην υπόθεση των Γλυκών Νερών, οι οποίοι είναι αδύνατον να σωφρονιστούν.

Σύμφωνα με τον κ. Μπαλάσκα, οι έρευνες προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς, ενώ στο παιχνίδι έχουν μπει και πολλοί ποινικοί, οι οποίοι «λιγουρεύονται» -όπως χαρακτηριστικά είπε- τα 300.000 ευρώ και είναι πολύ πιθανόν να δώσουν σημαντικότατες πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην άμεση σύλληψη των δολοφόνων της 20χρονης Καρολάιν.

Ο ίδιος, θεωρεί δεδομένο πως οι δράστες θα ταυτοποιηθούν, θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη καθώς πλέον πρόκειται για ζήτημα τιμής.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το πιθανότερο είναι οι ληστές – δολοφόνοι να ανήκουν σε αλβανική και ρομά συμμορία.

«Αυτό που μπορώ να σας πω ότι η αναζήτηση των δραστών συνεχίζεται με φρενήρεις ρυθμούς μετά και την παρέμβαση του Αρείου Πάγου. Δεν μπορώ να δώσω περισσότερα στοιχεία, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο με την αναζήτηση των δολοφόνων. Είναι θέμα τιμής για την ΕΛ.ΑΣ και την ελληνική κοινωνία. Στα εγκληματολογικά εργαστήρια δεν υπάρχουν ρεπό, ψάχνουν μόριο – μόρια τα στοιχεία. Ποντάρουμε στη μεθοδικότητα των δραστών.

Όταν έχουμε να κάνουμε με τόσο σκληρούς, απάνθρωπους κακοποιούς -και αυτό φαίνεται από τη μεθοδολογία τους- συνήθως έχουμε να κάνουμε με ποινικούς, δηλαδή κατά 99% με ανθρώπους που μπαινοβγαίνουν στα σωφρονιστικά καταστήματα. Εκεί λοιπόν ποντάρουμε. Και σε ένα «κάρφωμα» από οποιονδήποτε μέσα από τις φυλακές, ποινικό, ο οποίος θα θελήσει να πάρει τις 300.000 ευρώ, ζεστά στην τσέπη του και ταυτόχρονα με την αποφυλάκιση του, να καλυτερέψει τη ζωή του. Να μας δώσει μία πληροφορία. Ποιοι είναι οι δράστες. Για να επιταχύνουμε τη σύλληψή τους. Αυτά τα 300 χιλιάρικα πάνε και στους ποινικούς και όπως καταλαβαίνετε τα… λιγουρεύονται», είπε χαρακτηριστικά.

Αλβανική-ρομά Διάφορα δολοφονία Έγκλημα ζήτημα Καρολάιν πίσω συλλήψεις συμμορία χρόνου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτο – Νεκρός στο σπίτι του γνωστός Έλληνας καλλιτέχνης – Οι πρώτες πληροφορίες
Τρ, 25 Αυγ 2026 10:00
Νέα Σμύρνη: Μαθεύτηκε ποια ήταν η τελευταία κίνηση της Μέλινας, όταν αντίκρισε τον θάνατο – Φρικτό!
Τρ, 25 Αυγ 2026 09:55
Ελλάδα: Ο πρώην σύζυγός της την ανάγκασε να κάνει πράγματα που δεν ήθελε – Ο εφιάλτης μέσα στο διαμέρισμα
Τρ, 25 Αυγ 2026 09:41
Λεωφόρος Φυλής: Η βόλτα για τους 5 φίλους κατέληξε σε φρικτή τραγωδία
Τρ, 25 Αυγ 2026 09:39
25 Αυγούστου: Μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια για αυτά τα 2 ζώδια – Πράγματα που θάφτηκαν κάτω από το χαλί βγαίνουν στο φως
Δε, 24 Αυγ 2026 21:19
Ποιος είναι ο 66χρονος επιχειρηματίας που αγνοείται στο Ιόνιο – Αυτό το προϊόν πουλούσε, πριν ξεκινήσει τα ταξίδια
Δε, 24 Αυγ 2026 21:16
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.