Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Φέρτε το πίσω να γίνει πανικός! Το γλύκισμα-θρύλος που ξεπουλούσε στα κυλικεία και δεν υπάρχει πια

Τρ, 23 Δεκ 2025 00:19

Το δώρο του Netflix στο κοινό: Άξιζε η αναμονή για την ταινιάρα που στρογγυλοκάθισε στο νο1

Τρ, 23 Δεκ 2025 00:16

Αττική: Έξαλλη η γιαγιά του νεκρού βρέφους, με τον γαμπρό της – Αν τυχόν είναι αυτό που υποψιάζομαι θα τον…

Δε, 22 Δεκ 2025 23:53
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Δολοφονία Καρολάιν:Οι γονείς του πιλότου χτύπησαν την πόρτα της μητέρας της Κάρολαιν αλλά…

Πε, 2 Φεβ 2023 13:07 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στην Αλόννησο πήγε για λίγες μέρες η μητέρα της Καρολάιν, Σούζαν, που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Η γυναίκα επέστρεψε στο νησί χωρίς τη μικρή Λυδία «για σύντομη διαμονή, για να τακτοποιήσει διοικητικές λεπτομέρειες και θα γυρίσει σύντομα στις Φιλιππίνες» όπως είπε στην Κέλλυ Χεινοπώρου ο πατέρας, Ντέιβιντ Κράουτς.

Κάτοικος της Αλοννήσου, όπου βρίσκεται το πατρικό σπίτι της Καρολάιν, είπε ότι η Σούζαν Κράουτς γύρισε μόνη της στο νησί, χωρίς την Λυδία και ότι δεν κρύβεται από κανέναν. «Χθες κατέβηκε από το αυτοκίνητο και μας χαιρέτισε. Φυσικά και δεν κρύβεται. Ενθουσιαστήκαμε που την είδαμε. Η Σούζι ζει 25 χρόνια εδώ. Πολλοί την αγκάλιασαν. Το παιδί δεν θα ξαναέρθει. Μας είπε πόσο τραγικό είναι να έχει τους γονείς του δολοφόνου του παιδιού της μέσα στο σπίτι της. Μας είπε πως ανακουφίστηκε» είπε.

Πήγαν στο σπίτι της Σούζαν οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου
Υπενθυμίζουμε ότι η γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας έχει δοθεί στη μητέρα της Καρολάιν. Η οικογένεια της δολοφονημένης βρίσκεται σε αντιδικία με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, οι οποίοι έχουν δικαίωμα, βάσει δικαστικών αποφάσεων, να έχουν επικοινωνία με το παιδί τις πέντε τελευταίες ημέρες κάθε μήνα.

Αυτός ήταν και ο λόγος που πήγαν στο σπίτι της Σούζαν μόλις έμαθαν ότι επέστρεψε στο νησί στις 31 Ιανουαρίου. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό», οι γονείς του πιλότου χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού του θύματος του, αλλά η μητέρα της Καρολάιν δεν τους άνοιξε και τους είπε αν θέλουν να μιλήσουν με τον δικηγόρο της. Αντιδρώντας, οι γονείς του πιλότου ενημέρωσαν την Αστυνομία, κάνοντας καταγγελία για παραβίαση των όρων επικοινωνίας τις τελευταίες πέντε μέρες του μήνα με το εγγόνι τους, που έχει ορίσει το δικαστήριο.



αλλά….. γονείς δολοφονία Καρολάιν Καρολάιν:Οι μητέρας πιλότου πόρτα την της του Χτύπησαν
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φέρτε το πίσω να γίνει πανικός! Το γλύκισμα-θρύλος που ξεπουλούσε στα κυλικεία και δεν υπάρχει πια
Τρ, 23 Δεκ 2025 00:19
Το δώρο του Netflix στο κοινό: Άξιζε η αναμονή για την ταινιάρα που στρογγυλοκάθισε στο νο1
Τρ, 23 Δεκ 2025 00:16
Αττική: Έξαλλη η γιαγιά του νεκρού βρέφους, με τον γαμπρό της – Αν τυχόν είναι αυτό που υποψιάζομαι θα τον…
Δε, 22 Δεκ 2025 23:53
Υπόθεση που προκαλεί φρίκη! Κοίμιζε τη σύζυγό του, για να τη… – Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη
Δε, 22 Δεκ 2025 21:52
Θρήνος για τον Τσακ Νόρις
Δε, 22 Δεκ 2025 19:18
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί καραμέλες από την ελληνική αγορά – Είναι οι…
Δε, 22 Δεκ 2025 19:11
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.