Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τι λένε τα ζώδια για τη Δευτέρα 18 Μαΐου

Δε, 18 Μάι 2026 01:36

Θρήνος πέθανε ο Γιώργος Σαμαράς

Δε, 18 Μάι 2026 01:22

Αυτό είναι το κόλπο να μυρίζεις καθαριότητα μετά το μπάνιο για ώρες – Θα σου το λένε όλοι!

Κυ, 17 Μάι 2026 20:27
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Δολοφονία Καρολάιν:Οι γονείς του πιλότου χτύπησαν την πόρτα της μητέρας της Κάρολαιν αλλά…

Πε, 2 Φεβ 2023 13:07 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στην Αλόννησο πήγε για λίγες μέρες η μητέρα της Καρολάιν, Σούζαν, που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Η γυναίκα επέστρεψε στο νησί χωρίς τη μικρή Λυδία «για σύντομη διαμονή, για να τακτοποιήσει διοικητικές λεπτομέρειες και θα γυρίσει σύντομα στις Φιλιππίνες» όπως είπε στην Κέλλυ Χεινοπώρου ο πατέρας, Ντέιβιντ Κράουτς.

Κάτοικος της Αλοννήσου, όπου βρίσκεται το πατρικό σπίτι της Καρολάιν, είπε ότι η Σούζαν Κράουτς γύρισε μόνη της στο νησί, χωρίς την Λυδία και ότι δεν κρύβεται από κανέναν. «Χθες κατέβηκε από το αυτοκίνητο και μας χαιρέτισε. Φυσικά και δεν κρύβεται. Ενθουσιαστήκαμε που την είδαμε. Η Σούζι ζει 25 χρόνια εδώ. Πολλοί την αγκάλιασαν. Το παιδί δεν θα ξαναέρθει. Μας είπε πόσο τραγικό είναι να έχει τους γονείς του δολοφόνου του παιδιού της μέσα στο σπίτι της. Μας είπε πως ανακουφίστηκε» είπε.

Πήγαν στο σπίτι της Σούζαν οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου
Υπενθυμίζουμε ότι η γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας έχει δοθεί στη μητέρα της Καρολάιν. Η οικογένεια της δολοφονημένης βρίσκεται σε αντιδικία με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, οι οποίοι έχουν δικαίωμα, βάσει δικαστικών αποφάσεων, να έχουν επικοινωνία με το παιδί τις πέντε τελευταίες ημέρες κάθε μήνα.

Αυτός ήταν και ο λόγος που πήγαν στο σπίτι της Σούζαν μόλις έμαθαν ότι επέστρεψε στο νησί στις 31 Ιανουαρίου. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό», οι γονείς του πιλότου χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού του θύματος του, αλλά η μητέρα της Καρολάιν δεν τους άνοιξε και τους είπε αν θέλουν να μιλήσουν με τον δικηγόρο της. Αντιδρώντας, οι γονείς του πιλότου ενημέρωσαν την Αστυνομία, κάνοντας καταγγελία για παραβίαση των όρων επικοινωνίας τις τελευταίες πέντε μέρες του μήνα με το εγγόνι τους, που έχει ορίσει το δικαστήριο.



αλλά….. γονείς δολοφονία Καρολάιν Καρολάιν:Οι μητέρας πιλότου πόρτα την της του Χτύπησαν
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι λένε τα ζώδια για τη Δευτέρα 18 Μαΐου
Δε, 18 Μάι 2026 01:36
Θρήνος πέθανε ο Γιώργος Σαμαράς
Δε, 18 Μάι 2026 01:22
Αυτό είναι το κόλπο να μυρίζεις καθαριότητα μετά το μπάνιο για ώρες – Θα σου το λένε όλοι!
Κυ, 17 Μάι 2026 20:27
Ελλάδα – Σε σοκ όλοι! Νεκρός γνωστός επιχειρηματίας! Κατέρρευσε σε εμπορικό κέντρο
Κυ, 17 Μάι 2026 20:20
DARA: Ποιος είναι ο σύζυγος της νικήτριας της Eurovision 2026 – Γιατί έστειλε ξεχωριστό μήνυμα στην Τουρκία
Κυ, 17 Μάι 2026 17:37
Eurovision: Δεν θα πιστεύετε τι σημαίνει τελικά αυτό το «Bangaranga», που έκανε την ανατροπή και έφερε πρώτη τη Βουλγαρία
Κυ, 17 Μάι 2026 17:23
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.