Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ελλάδα: “Υπέρλαμπρο μου άστρο…” – Πέθανε, μόλις στα 42 της χρόνια, η κόρη του γνωστού…

Δε, 30 Μαρ 2026 01:02

Συμβαίνει μόνο μία φορά κάθε 12 χρόνια! Αυτά τα 4 ζώδια, μέχρι τα τέλη Ιουνίου, θα αποκτήσουν οικονομική “δύναμη”

Κυ, 29 Μαρ 2026 23:36

Μπλόκο σε συναλλαγές με μετρητά! – Σε ποια ποσά θα πέφτουν πρόστιμα;

Κυ, 29 Μαρ 2026 21:26
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Δολοφονία Θεσσαλονίκη – Κούγιας:Οι δολοφόνοι του Άλκη εμπλέκονται σε δίκτυο ναρκωτικών και σωματεμπορίας.

Τε, 2 Φεβ 2022 21:19 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Θεσσαλονίκη: «Υπήρξαν θανατηφόρα χτυπήματα στο κεφάλι κι αυτό δημιουργεί κι άλλους φυσικούς αυτουργούς», ανέφερε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας.

Για την υπόθεση της τυφλής οπαδικής επίθεσης που σημειώθηκε στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη μίλησε, ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας που έχει αναλάβει την εκπροσώπηση των θυμάτων.

 

«Είναι μία ομάδα η οποία πριν από ένα χρόνο είχε μαχαιρώσει στα ίδια σημεία, η οποία χρησιμοποιεί το ποδόσφαιρο ως προκάληψη, αφού και εμπόριο ναρκωτικών κάνει και πουλάει προστασία στην περιοχή», είπε ο Αλέξης Κούγιας στον ΑΝΤ1 αναφερόμενος στους δολοφόνους του 19χρονου Άλκη, στη Θεσσαλονίκη.

 

Ο δικηγόρος που ανέλαβε αφιλοκερδώς την υπόθεση, επεσήμανε ότι, οι δράστες είναι «αλβανικής καταγωγής, με Έλληνες μέσα και υπάρχει μία νοοτροπία ότι, αν μαχαιρώσεις, αν σκοτώσεις επικρατείς.

Χρησιμοποιούν την ομάδα και γι’αυτό έχουν επικρατήσει και τους φοβούνται και οι ίδιοι οι οργανωμένοι».

 

Εξήγησε δε ότι, «η Ασφάλεια αναζητεί και τους υπόλοιπους της ομάδας και θα κατηγορηθούν όλοι για τη δολοφονία του Αλκιβιάδη» και τόνισε πως «υπήρξαν θανατηφόρα χτυπήματα στο κεφάλι κι αυτό δημιουργεί κι άλλους φυσικούς αυτουργούς».

«Και στη Λάρισα δέχομαι τους ίδιους εκβιασμούς, Αλβανοί που κάνουν εμπόριο ναρκωτικών κι εγώ δεν τους δίνω χρήματα και με απειλούν», κατήγγειλε, τέλος.

 

Ο 23χρονος είχε συλληφθεί για οπαδική βία – Συμμετείχε και στα επεισόδια του Βόλου
Ο νεαρός με καταγωγή από την Αλβανία, είναι σεσημασμένος και θεωρείται σκληρός χούλιγκαν. Το 2019 είχε επιτεθεί ξανά σε ομάδα ατόμων με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ενώ σε βάρος του εκκρεμεί η διεξαγωγή δίκης για το συμβάν.

Το 2019 είχε συλληφθεί για οπαδική συμπλοκή και εις βάρος του εκκρεμεί δίκη, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega η επίθεση τον Μάρτιο του 2019 έγινε με πανομοιότυπο τρόπο και στην ίδια περίπου περιοχή.

 

Τότε ο 23χρονος, μαζί με άλλα τρία άτομα είχαν επιτεθεί με παρόμοιο τρόπο σε δύο νεαρούς. Αφού τους αιφνιδίασαν τους ρώτησαν τι ομάδα είναι. Τα χτυπήματα ήταν ταυτόσημα, με μαχαίρι στον μηρό, με τους αστυνομικούς να μιλούν για σχεδόν ίδιες συνθήκες.

Ο 23χρονος τότε συνελήφθη ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος, με τη δίκη εις βάρος του να εκκρεμεί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 23χρονος είναι ιδιοκτήτης του ενός από τα δύο αμάξια τα οποία ενεπλάκησαν στην επίθεση.

 

Μάλιστα στη θέση του οδηγού αυτού του αυτοκινήτου έχουν βρεθεί κηλίδες αίματος, οι οποίες εξετάζονται από τα εγκληματολογικά και μένει να φανεί αν ανήκουν στον άτυχο 19χρονο.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Mega, ο 23χρονος συλληφθείς είχε πάρει μέρος στα επεισόδια του Βόλου στον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ, με τα έκτροπα που είχαν σημειωθεί τότε πάνω στη γέφυρα.

 

Μάλιστα, φαίνεται και τότε να κρατά μαχαίρι και να επιτίθεται, ωστόσο δεν είχε συλληφθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος εργάζεται σε γνωστό μπαρ της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή των Λαδάδικων.

Άλκη. Διάφορα δίκτυο δολοφονία δολοφόνοι εμπλέκονται Θεσσαλονίκη Κούγιας:Οι ναρκωτικών σωματεμπορίας
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα: “Υπέρλαμπρο μου άστρο…” – Πέθανε, μόλις στα 42 της χρόνια, η κόρη του γνωστού…
Δε, 30 Μαρ 2026 01:02
Συμβαίνει μόνο μία φορά κάθε 12 χρόνια! Αυτά τα 4 ζώδια, μέχρι τα τέλη Ιουνίου, θα αποκτήσουν οικονομική “δύναμη”
Κυ, 29 Μαρ 2026 23:36
Μπλόκο σε συναλλαγές με μετρητά! – Σε ποια ποσά θα πέφτουν πρόστιμα;
Κυ, 29 Μαρ 2026 21:26
Το κρέας σου βγαίνει σκληρό; – Το μυστικό που δεν σου είπε κανείς, αλλά το κάνουν όλοι οι σεφ ! – Μιλάμε “λουκούμι”
Κυ, 29 Μαρ 2026 21:20
Θρίλερ με την κλοπή τόνων πασίγνωστης σοκολάτας – Κίνδυνος ελλείψεων στα ράφια, ενόψει Πάσχα
Κυ, 29 Μαρ 2026 17:49
Άνοιξη: “Κόλαση” οι αλλεργίες! – Πώς να τις προλάβουμε και πώς να τις ξεχωρίσουμε; Το σημάδι για το αλλεργικό σοκ!
Κυ, 29 Μαρ 2026 17:15
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.