Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μαζωνάκης: Νέες αποκαλύψεις για το τσαντάκι του Γιώργου – Τι είχε μέσα και τι έκαναν με αυτό οι γιατροί

Τρ, 15 Σεπ 2026 14:23

Αφθονία και τύχη για 3 ζώδια μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου – Νέες ευκαιρίες και σημαντικές ευκαιρίες

Τρ, 15 Σεπ 2026 14:18

Μαζωνάκης: «Ντροπή, ντροπή! Είναι νεκρός» – Καταπέλτης ο Στραβελάκης για τη Μάνου και τις δηλώσεις της (Βίντεο)

Τρ, 15 Σεπ 2026 12:08
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Δολοφονίες Ανδραβίδα:Οι φωνές στους αστυνομικούς,το κυνικό αίτημα του στον αξιωματικό της Ασφάλειας και το επισκεπτήριο του γιου του.

Τρ, 8 Μαρ 2022 09:49 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο δράστης του φονικού στην Ανδραβίδα, μετά την 48ωρη προθεσμία που ζήτησε και πήρε την Κυριακή. Οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από το τετραπλό φονικό συγκλονίζουν, καθώς εικάζεται ότι ο 60χρονος είχε σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια τις δολοφονίες, ενώ υπάρχουν ενδείξεις ότι ετοιμαζόταν να φύγει στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με την pelop.gr, ο 60χρονος σχεδίαζε να φύγει από την Ελλάδα μετά τη δολοφονία και αυτός ήταν ο λόγος που ο ίδιος (ή κάποιος φίλος του) μπήκε στο σπίτι στην Ανδραβίδα λίγες ώρες πριν την σύλληψή του, για να πάρει, δηλαδή, ταξιδιωτικά έγγραφα και χρήματα.

Μάλιστα, όταν πλέον συνελήφθη και οι αστυνομικοί τον ενημέρωσαν ότι του κατάσχεσαν τα 15.000 ευρώ που βρέθηκαν στο σπίτι του, ο ίδιος φώναζε στους αστυνομικούς: «Μου πήρατε τα λεφτά… Γιατί μου τα πήρατε;».

Αργότερα, απευθυνόμενος στον αξιωματικό της Ασφάλειας, του είπε: «Αν μπορείς, βοήθησέ με να πέσω στα μαλακά», προσπερνώντας κυνικά την τετραπλή δολοφονία μιας οικογένειας, μεταξύ αυτών δύο μικρών παιδιών.

Τον επισκέφτηκε ο γιος του
Σημειώνεται πως σύμφωνα με την patrisnews.gr, τον δράστη επισκέφτηκε στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας ο γιος του.

Οι πληροφορίες του Patrisnews αναφέρουν πως ο νεαρός, ο οποίος είναι ένστολος, βρέθηκε στα κρατητήρια μονάχα για να παραδώσει μερικά από τα προσωπικά αντικείμενα του πατέρα του, χωρίς να έρθει όμως σε καμία επικοινωνία μαζί του, κάτι που άλλωστε απαγορεύεται.

Ο 60χρονος δράστης, έχει ακόμη ένα παιδί, μια κόρη, η οποία είναι φοιτήτρια.

Μαρτυρίες από το περιβάλλον των δύο συζύγων του, με τις οποίες απέκτησε τα δύο αυτά παιδιά, είχαν αναφέρει από τις πρώτες κιόλας ημέρες των ερευνών, πως ο δράστης ήταν ένας άνθρωπος πολύ βίαιος, ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε τόσο λεκτικά όσο και σωματικά τις συζύγους και τα παιδιά του.

Με πληροφορίες από patrisnews.gr, pelop.gr

Αίτημα Ανδραβίδα:Οι αξιωματικό αστυνομικούς,το ασφάλειας γιου Διάφορα δολοφονίες επισκεπτήριο κυνικό στον στους φωνές

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαζωνάκης: Νέες αποκαλύψεις για το τσαντάκι του Γιώργου – Τι είχε μέσα και τι έκαναν με αυτό οι γιατροί
Τρ, 15 Σεπ 2026 14:23
Αφθονία και τύχη για 3 ζώδια μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου – Νέες ευκαιρίες και σημαντικές ευκαιρίες
Τρ, 15 Σεπ 2026 14:18
Μαζωνάκης: «Ντροπή, ντροπή! Είναι νεκρός» – Καταπέλτης ο Στραβελάκης για τη Μάνου και τις δηλώσεις της (Βίντεο)
Τρ, 15 Σεπ 2026 12:08
Αυτό δείχνει η φωτογραφία του Μαζωνάκη στο ιατρείο – Το κίτρινο μπλουζάκι, η κουβέρτα και το στοιχείο σοκ
Τρ, 15 Σεπ 2026 11:32
“Δίκασε” ο Χασαπόπουλος με 2 λέξεις για αυτούς που δεν πήγαν στην κηδεία του Μαζωνάκη
Τρ, 15 Σεπ 2026 08:43
Σάλος με την ανάρτηση της Αφροδίτης Μάνου για τον νεκρό Μαζωνάκη
Δε, 14 Σεπ 2026 22:30
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.