Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θλίψη! Πέθανε ο γνωστός Έλληνας μουσικός του πιο δημοφιλούς…

Πε, 12 Μαρ 2026 22:33

Έκτακτο – Πριν από λίγο! Τον διέγραψαν από το ΠΑΣΟΚ, γιατί έδωσε μια 20λεπτη συνέντευξη και δεν…

Πε, 12 Μαρ 2026 21:44

Αυτά τα ζώδια έχουν μία αόρατη κεραία! Αυτοί είναι οι “προφήτες” του ζωδιακού

Πε, 12 Μαρ 2026 21:37
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Δόμνα Κουντούρη:Κραυγή αγωνίας στο Facebook.Ο πατέρας μου με κλείνει στο Δρομοκαΐτειο γιατί δεν με καταλαβαίνει

Δε, 1 Νοέ 2021 16:09 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η τραγουδίστρια όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, το 2011 ήρθε αντιμέτωπη με την διπολική διαταραχή και την κατάθλιψη και είχε μπει στο Δρομοκαΐτειο.
«Τις πρώτες 3 ημέρες κοιμόμουν και δεν θυμάμαι τίποτα. Είναι άθλιες οι συνθήκες για τους ανθρώπους που χρειάζεται να βρουν την ψυχική τους ηρεμία, αλλά ούτε για το προσωπικό. Ακόμα κι αν είσαι καλά, εκεί μέσα θα τρελαθείς. Είναι βρώμικα και παρατημένα όλα εκεί μέσα. Στις 6 ημέρες είπα στους γιατρούς πως δεν είμαι τρελή και πως αν έμενα εκεί μέσα θα τρελαινόμουν. Αν δεν υπέγραφα να φύγω θα δραπέτευα. Στην αρχή ήμουν σε καταστολή. Η αγωγή που μου έδωσαν ήταν απαρχαιωμένη, γιατί υπάρχουν νέας τεχνολογίας φάρμακα χωρίς παρενέργειες. Πήρα ένα φάρμακο που είχα σκεβρώσει κι όταν το είπα στον τωρινό μου γιατρό γούρλωσε τα μάτια», είχε πει η Δόμνα Κουντούρη το 2019 στην εκπομπή, The 2night show!
Για το πρόβλημα υγείας της είχε μιλήσει και σε εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Μεσάνυχτα. «Διαγνώστηκα με διπολική διαταραχή. Μέχρι να γίνει η διάγνωση ήταν πολύ ζόρικα. Η διπολική διαταραχή είναι ψυχική νόσος που είναι δύσκολο να διαγνωστεί γιατί μπορεί να έχεις χρόνια κατάθλιψη και να μην έχεις δείγματα μανίας. Να σου δώσουν λοιπόν αντικαταθλιπτικά, όπως έγινε στην περίπτωσή μου, και μετά αυτά πυροδοτούν τη μανία- αν δεν τα πάρεις μαζί με κάποιους σταθεροποιητές»

 

Η τραγουδίστρια με ανάρτησή της στο facebook ενημέρωσε πως βρίσκεται ξανά στο Δρομοκαΐτειο.

Συγκεκριμένα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: «Διανύω πνευματικά τη λαμπερότερη φάση της ζωής μου κι ο πατέρας μου νομίζει ότι είμαι καμιά πρεζου τρελή. Όποιος θέλει ας έρθει να μου συμπαρασταθεί αστυνομικό τμήμα Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνων..over Υ.Γ είμαι εδω μέσα από τις 4 το απόγευμα. Περνάω μια χαρά τα όργανα είναι άψογα, ευγενικοί άνθρωποι και διακριτικοί. Ελάτε μόνο αν έρχεστε ειρηνικά. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς. Λευτεριά στις ψυχές μας και στο πνεύμα μας».
Και συνέχεια σε νέο της μήνυμα ανέφερε: «Σήμερα όση ώρα ήμουν στο κρατητήριο -17 ώρες περίπου – σκεπτόμουν πως αν δεν έχεις γίνει πρώτα ολόκληρος και δάσκαλος του εαυτού σου δεν θα έπρεπε να κάνεις παιδιά. Τα παιδιά δεν είναι πλαστικές κούκλες, θέλουν αγάπη και καθοδήγηση με διακριτικότητα και καρτερικότητα. Είναι λάθος να φορτώνουμε τα παιδιά με τις προσδοκίες μας υποχρεώνοντας τα να διαβάλλουν μ’ αυτές τη φυσική τους ταχύτητα που είναι τέλεια όταν γεννιούνται. “αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα”

Και απάντησε σε διαδικτυακό φίλο της: «Ο πα-τερας μου έκανε εισαγγελική παρέμβαση να με πάνε σε ψυχιατρείο φιλη μου γιατί δεν με καταλάβαινε. Πραγματικά είμαι στα καλύτερά μου αυτήν την εποχή και με γ@@@σε εντελώς. Είμαι 15 ωρες στο κρατητήριο και η αστυνομία που έχει να ασχοληθεί με χίλια δυο ασχολείται μαζί μου που δεν έχω πειράξει τρίχα στη ζωή μου. Ακόμα και σε μανιακό επεισόδιο δεν πείραξα κανέναν ούτε και τον εαυτό μου».

Διαβάστε τα μηνύματα της:

facebook.Ο αγωνίας Γιατί Διάφορα Δόμνα Δρομοκαΐτειο καταλαβαίνει κλείνει Κουντούρη:Κραυγή πατέρας
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θλίψη! Πέθανε ο γνωστός Έλληνας μουσικός του πιο δημοφιλούς…
Πε, 12 Μαρ 2026 22:33
Έκτακτο – Πριν από λίγο! Τον διέγραψαν από το ΠΑΣΟΚ, γιατί έδωσε μια 20λεπτη συνέντευξη και δεν…
Πε, 12 Μαρ 2026 21:44
Αυτά τα ζώδια έχουν μία αόρατη κεραία! Αυτοί είναι οι “προφήτες” του ζωδιακού
Πε, 12 Μαρ 2026 21:37
Αυτά τα 3 ζώδια είναι οι πιο τεμπέληδες! Λούφα και παραλλαγή…
Πε, 12 Μαρ 2026 21:33
Εύβοια: Φρίκη και ανατριχίλα! Άνοιξαν το μνήμα 46χρονου και αυτό που αντίκρισαν σοκάρει! (Φωτό)
Πε, 12 Μαρ 2026 21:30
Αρειος Πάγος: Απόφαση-σταθμός για τους συνταξιούχους – Παράνομη η…
Πε, 12 Μαρ 2026 19:45
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.